xaxa1982 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Όταν έχω ανοιχτό τον ήχο και παίζει η μουσική,έχω παρατηρήσει ότι όταν αλλάζω σελίδες στον firefox ή όταν ανοίγω κάποια εφαρμογή,"σκαμπάζει" ο ήχος.Ο υπολογιστής μου είναι παλιός το ξέρω(laptop:1.7GHz-όχι Centrino,512MB RAM),αλλά στο Mandriva δεν το έκανε.Τώρα που χρησιμοποιώ Suse το εμφάνισε.Βρήκα και μια ρύθμιση στο KDE Control Center->Sound an Multimedia->Sound System->Run with the highest possible priority.Και την ρύθμιση από κάτω την έβαλα τέρμα,έτσι ώστε να χρησιμοποιεί μεγάλο buffer και να μην σκαμπάζει.Η κατάσταση βελτιώθηκε,αλλά δεν διορθώθηκε τελείως.Ξέρω επίσης ότι το Suse,σηκώνει κατά την εκκίνηση πολλά επιπλέον στο KDE και υποψιάζομαι ότι είναι αυτό.Ξέρετε πώς θα το διορθώσω και αν ξέρετε ποια είναι αυτά τα επιπλέον,για να τα βγάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnix Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Mipws na allaxeis audio driver? .../sound system/hardware: Select the audio device Emena me OSS (Open Sound System ) douleve kalytera sto Suse. Sto Mandriva kai Mepis me autodetect no problem. Episis an eheis valei keyboard shortcuts gia ton iho opws egw, dwstous tin apokleistikotita. Ehw to page up, page down, pause ki epeidi stin arhi apo aprosexia ta eiha kai sto firefox, kapou koblarane... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά δεν ήταν ο kernel,έκανα recompile,αλλά δεν έγινε τίποτα!Τέσπα,ίσως να δω αν το ανέχομαι για λίγο καιρό και αν όχι να δοκιμάσω τίποτα άλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.