wgibson Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 paidia den mporo na vgalo toys drivers kata to install kapou kollise to cd kai den oloklirothike akoyo moysiki all aden mporo na kano uninstall oste na valo kai ta mixer klp ti na kano?
Centaur79 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 dokimase uninstall apo ti diaxeirisi suskeuwn, deksi click sto eikonidio tou my computer-> diaxeirisi(manage)-> clickareis ti diaxeirisi suskeuwn, briskeis tin karta ixou kai kaneis apo ekei uninstall.
wgibson Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 φιλε εκανα αυτο που λες αλλα δεν γινεται τιποτα δεν μπορω να τους διαγραψω τελειως καθε φορα που ανοιγει το πισι τους βρισκει παλι σαν εχουν ξεμεινει μεσα παω να βαλουν κατι καινουριους και μου πεταει κινεζικα και ολα αυτα επειδη κολλησε το σιντι με τους αρχικους drivers στο 100%install
sot78 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 κανε disable την καρτα απο το device manager.μετα unistall drivers (δοκιμασε καλυτερα απο safemode) μετα enable την καρτα απο το device manager kai install KXR drivers. εχω την ιδια καρτα και ξερω
wgibson Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 καμια αλλη ιδεα? τι ειναι kxr drivers? παλι το ιδιο συμβαινει
thodorisssss Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 μου χαρισανε κι εμενα την ιδια καρτα δεν ξερω τι μπορει να κανει με το προβλημα του γιατι δεν εχω κανει ακομα την εγγατασταση της στο pc γιατι δεν εχω το cd της εγγαταστασης ξερει κανεις πως θα την κανω? η μηπως απο που μπορω να κατεβασω το cd? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:35 ---------- μου χαρισανε κι εμενα την ιδια καρτα δεν ξερω τι μπορει να κανει με το προβλημα του γιατι δεν εχω κανει ακομα την εγγατασταση της στο πισι γιατι δεν εχω το σιντι της εγγαταστασης ξερει κανεις πως θα την κανω? η μηπως απο που μπορω να κατεβασω το σιντι?
virus33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 δοκιμασε με καποιο προγραμα να τους βγαλεις πχ με αυτο http://rapidshare.com/files/294939148/Your_Uninstaller__PRO_2008_v6.2.1347.rar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.