Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για > 19" *VA panel

Typhoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια (ίσως και 2) TFT τουλάχιστον 19". Δεν με ενδιαφέρει ο χρόνος απόκρισης οπότε κοιτάω προς *VA panels (να βρεθεί κάτι σε S-IPS στο price range δεκτό βέβαια). Πάω μέχρι 500-600 euro για την καθεμία.

Δημοσ.

Fujitsu-Siemens P19-2.Την εχω απο το καλοκαιρι και ειναι αψογη σε ολα.http://www.greek-shops.de/eshop/design3/index.po?ShopID=45&ProdNr=1022313

υπαρχει και σε ασπρο αλλα ειναι πιο ακριβη λογω TCO03(εγω εχω την ασπρη).Γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος και τη συστηνω....

Δημοσ.

Πρός τον doctorkostis: πόσο την αγόρασες την οθόνη τελική τιμή με αντικαταβολή και αν έχεις κανένα καμμένο pixel,γιατί την έχω βάλει και εγώ αυτή την οθόνη στο μάτι.

Δημοσ.

Τελικη με αντικαταβολη 510€ απο το greekshops.de τον ιουλιο.Καλη εξυπηρετηση,ειχε μια αναμονη 10-15 μερες λογω γερμανιας,αλλα γενικα παραπονο κανενα.Καμμενο pixel ουτε για δειγμα ως τωρα(χτυπα ξυλο για καλο και για κακο).Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος,η οθονη ειναι φοβερη.

Ειδα και την 1915 ενος φιλου που εχει ΤΝ και ειναι η μερα με τη νυχτα,ειδικα σε παιχνιδια αλλα χρωματα εβλεπα εγω και αλλα αυτος,μεγαλες διαφορες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...