Προς το περιεχόμενο

Απόγνωση με artifacts σε παιχνίδια

stormrider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τα πράγματα χειροτέρευσαν: η οθόνη από ένα σημείο και μετά κάνει σαν να "λιώνει" και το μηχάνημα σχεδόν κολλάει. επιχειρώ επέμβαση (όχι ότι θα βγάλω άκρη αλλά θα δούμε!)

Θεωρώ ότι η κάρτα τελεί ακόμα υπό εγγύηση. Μην κάνεις οιαδήποτε επέμβαση, αφαίρεσέ την και στειλ' την για αντικατάσταση.

Δημοσ.

πρώτον δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα κάρτας, αλλά υπολογιστή γενικότερα, αφού το ίδιο μου έκανε και η παλιά μου.

δεύτερων δεν γίνεται να την αντικαταστίσω, είχα πρόσφατα μία τραγική ιστορία αντικατάστασης, σας παραπέμπω στο "οι ... του e-shop" κατηγορία internet και δεν το ξαναεπιχειρώ.

να τονίσω ότι η θερμοκρασία μετά από "βαρύ gaming" είναι 47-48 βαθμοί. καλά , θεωρείται πολύ αυτό;;;

Δημοσ.
πρώτον δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα κάρτας' date=' αλλά υπολογιστή γενικότερα, αφού το ίδιο μου έκανε και η παλιά μου.

δεύτερων δεν γίνεται να την αντικαταστίσω, είχα πρόσφατα μία τραγική ιστορία αντικατάστασης, σας παραπέμπω στο "οι ... του e-shop" κατηγορία internet και δεν το ξαναεπιχειρώ.

να τονίσω ότι η θερμοκρασία μετά από "βαρύ gaming" είναι 47-48 βαθμοί. καλά , θεωρείται πολύ αυτό;;;[/quote']

Oι θερμοκρασίες για την GPU φυσιολογικότατες ακούγονται. Αφού στο ξαναέκανε ο επόμενος υποψήφιος όντως είναι το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

450W είναι...

η ψύκτρα της cpu είναι χιλιομπουκωμένη με σκόνη. θα μπορούσε αυτό να παίξει ρόλο (τιμή θερμοκρασίας 50 βαθμοι στο BIOS, p4 prescott)

Δημοσ.

nomizw pws ama yper8ermainotan h cpu de 8a sou ebgaze artifacts, alla 8a barouse restart apo mono tou.. opws eipe ki o Ailuros, gia na sto kanei kai stis 2 kartes einai poly pi8ano na ftaiei to trofodotiko. poso kairo to exeis?

Δημοσ.

To ότι είναι 450W δεν μου λέει απολύτως τίποτα, γιατί αν είναι κανένα των 30? που τον κατασκευαστή τον ξέρει μόνο ο εισαγωγέας του τότε καληνύχτα.

Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα μπορούσε να είναι.

Δημοσ.

to exw syndesei, i agp einai version 3.5

paidia me tin prwti efkairia tha anoiksw to kouti na dw tin ekdosi (stin thesi poy to exw den einai kai oti pio efkolo)

vgike mia ekdosi tou directX december 2005, twra tin katevazw gia na tsekarw an einai afto.

Δημοσ.

Βλεποντας αυτο το τοπικ, να πω οτι εχω και γω προβλημα με artifacts. Πιο πολυ μου εμφανιζονται στο pro evolution 5 οταν παιζω. Εχω στο δευτερο pc μια pixelview geforce 5700 και την εχω κανει λιγο overclock απο το riva tuner οπως δε νομιζω να φταει αυτο. Ειπατε ομως για τροφοδοτικο και αρχιζω να υποψιαζομαι το δικο μου οτι μαλλον δε φτανει καθως ειναι μονο 300W. Eχω πανω cpu P4 3Ghz northwood. Δε κολλαει ομως το συστημα απλα κατα την ωρα του παιχνιδιου εμφανιζονται τυχαια σπαστικες γραμμες μες στην οθονη. Υποψιαζομουν την tft αν ειχε χαμηλο χρονο αποκρισης αλλα μαλλον ειναι τροφοδοτικο.

Δημοσ.

καλά, και το site της ASUS είναι απαράδεκτο, καμμία Knowledge base για την κάρτα μου.

μήπως τα τελευταία directX & nvidia forceware δεν υποστηρίζονται από την 6800?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...