Προς το περιεχόμενο

Απόγνωση με artifacts σε παιχνίδια

stormrider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για χαρά, έχω μία Asus V9999 GeForce 6800TD, με τελευταία directX, forceware κτλ κτλ, αλλά σε όλα μου τα παιχνίδια γίνονται μουτζούρες μετά από κάποια ώρα. καμμία πρόταση;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vasika koitakse panw sthn plaketa ths kartas kai steile sthn asus to serial ths kartas sou na sou poune pio montelo einai. yparxoun polloi eksipnoi (isws kai se eponyma magazia) pou flasharoune tis kartoules p.x. le me open pipelines kai me allous xronismous opote einai poli diskolo mesa apo windows na ksereis ti karta exeis. isws na exeis pesei se tetoia periptwsh.

Δημοσ.
em vre agori mou pou pas me 230V trofodotiko???

Μαλλον εννοει τα Volt :)

Εμενα μια εποχη που μου εκανε σχεδον τα ιδια ειχε ξεκολλησει η ψυκτρα (G Ti 4600)

Δημοσ.

καλά, και την asus που την είχα για σοβαρή εταιρία, drivers για την κάρτα μου δεν έχει στο site της...

με απλά ανεμιστηράκια κουτιού λέτε να έχω βελτίωση (κι εφόσον το θέμα είναι θερμοκρασίας)

Δημοσ.

mporeis na deis na exei ksekollhsei h psyktra 'h den 8eleis na to diakindyneuseis? an exei ksekolhsei se ligo kairo 8a exeis poly sobarotero problhma akoma ki an baleis anemisthria koutiou..

gia drivers katebazeis apo to site ths nvidia.

Δημοσ.

τα πράγματα χειροτέρευσαν: η οθόνη από ένα σημείο και μετά κάνει σαν να "λιώνει" και το μηχάνημα σχεδόν κολλάει. επιχειρώ επέμβαση (όχι ότι θα βγάλω άκρη αλλά θα δούμε!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...