Προς το περιεχόμενο

avi se dvd me upotitlous


Gkampas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yparxei kapoio programma pou na grafw ta avi se dvd alla me upotitlous (tous upotitlous tous exw se *.srt)?????....... exw brei kapoia programmata alla den bazoun upotitlous.

apthn allh pali kapoia programmata mou kanoun add tous ypotitlous alla mou xalane to video h den exei hxo...........

ena allo prepei na balw tous upotitlous kai meta na ta kanw burn kai einai polu xronovoro..

 

uparxei kapoio pou na kanei ayta ta 2 mazi?

na ftiaxnei dvd apo avi kai na bazei k tous upotitlous apo "srt" h prepei na ta kanw ksexwrista??????

 

PLZ EXW APELPISTEI

thx ek ton proterwn

Δημοσ.

winavi

vso convertxtodvd

thefilmmachine

avi2dvd

DIKO

dvd2svcd

 

και δεν ειμαι σιγουρος αν ξέχασα κανένα

 

και τα γράφω για να δεις μηπως και το κλειδώσει o paredwse...

 

είναι ένα θέμα που εδω μέσα θέλει απλά λιγο διάβασμα - αν θες βοηθεια για κάποιο απο αυτα τα προγράμματα στειλε μηνυμα.

Δημοσ.

Εγώ μετατρέπω πρώτα το αρχείο avi σε mpeg με το nerovision και μετά το μετατρέπω σε DVD με το DVDlab με το οποίο μπορείς να του βάλεις τους υπότιτλους ως external αρχείο (όχι ενσωματωμένους)

Δημοσ.

οι πολλές μετατροπες κανουν κακο στην τελική ποιότητα - δεν υπάρχει λόγος για μετατροπή του avi σε mpeg αφου κατ'ευθείαν μπορείς να εισαγεις υπότιτλους και να φτιάξεις dvd. Selectable υπότιτλους σε avi μπορείς να βάλεις πανέυκολα πια.

Δημοσ.
...και τα γράφω για να δεις μηπως και το κλειδώσει o paredwse....

 

 

Επιτέλους,Κερκυραίε αγαπημένες μας συν-άϋπνε,τι νομίζεις ότι είναι ο Παρατέτοιος;Τρίμετρος μπαμπούλας που τρώει topics;Κάτι σαν τον Πωλλ Μπάνυον δηλ;

 

Είναι αλήθεια ότι η τεμπελιά του H9k(lol) μας έχει αφήσει ξεκρέμαστους από mod σ' αυτό το τμήμα,αλλά από την άλλη είμαστε οι μόνοι αυτοδιοικούμενοι σε όλο το forum...Και τα καταφέρνουμε καλά,αναρχοαυτόνομοι γαρ!

 

Υ.Γ.Για τον ΚυβερνοEddie,τι λέτε (δημόσια) οι λοιποί;

Δημοσ.

μπα ! μας θυμήθηκε η αυτού μεγαλειώτης? Καλώς τον κι ας άργησε! Μαριε αυτο το ειπα απλά γιατι έχει κλειδώσει αρκετά post με τις ίδιες και τις ιδιες ερωτήσεις... Nothing personal!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...