Προς το περιεχόμενο

met apo X-Files, Lost.. ti exoume?

Exoskeletor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

the 4400

styl xfiles kai taken. arketa kalo

prison break

den to exeis arxisei?? megalyterh ekplhksh tou 2005, full on peripeteia, 13 epeisodia sthn proth sezon kai perimenoume thn synexeia mesa sto marth.

sleeper cell

psiloagnosto 9 epeisodia mono, epekse prin kana dimhno. Sxetika me enan undercover amerikanomousoulmano pou ginetai melos mias tromokratikhs organoshs pou etoimazei big strikes sto amerika. Pio sobaro yfos apo to 24, alla arketh drash kai wraia istoria (ligo fanatikh kai sxetika monodiastath omos)

Δημοσ.

plektanh - mpenei adika sthn fylakh - o litle brother einai genius kai arxitektonas - mpenei prison gia na otn boithisei na drapeteusei. Auta pano kato gia na mhn sto xalaso parpapano. Tha se aresei sigoura, den ksero kai polous pou na mhn to brhkan mamato.

Δημοσ.

allh mia pshfos sto carnivale, prosopiko favourite show, alla den einai peripeteia styl 24. Pio argosyrto, me magick kai mysthria, me foverous xarakthres kai story. pio poly pros twin peaks tha lega

Arxise prison break, pou mexri na teleioseis ta prota epeisodia tha ksanarxisoun ta kainouria kai meta arxise kai to carnivale giati aksizei na to deis. Kai meta 4400. To supernatural eida 2 epeisodia kai to kopsa, to brhka poly moufa. Kai an den exeis dei 24(einai dynaton??) arxise tis enoikiaseis apo ta video club, tha ta breis eukola, pou na ta katebazeis ola 5 sezon x 24 epeisodia eina polla.

Δημοσ.

Loipon symfwnw me to xarakthrizmo tou tzinos gia to Carnivale. Sigoura aksizei poly ;) Apo thn allh to 4400 fernei arketa se X-files (antras-gynaika erevnhtes, paranormal activities). Epishs to Surface pistevw tha se trelanei... einai grhgoro, molis teleiwse h prwth sezon tou kai genika pistevw einai h apokalypsh ths xronias mazi me prison break to opoio den proteina giati den exei kamia sxesh me X-files. Telos tha epimeinw sto Supernatural mia kai exw dei 14 epeisodia kai oso proxwra ginetai kalytero. Epishs einai kalo to gegonos oti ta epeisodia einai aytotelh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...