Προς το περιεχόμενο

Ανεξηγητα κολληματα.Plz help!!!

kostelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναβαθμισα τον υπολογιστη μου και λες και μου τον εχουν μουτζωσει,ολο προβληματα και κολληματα. Εχω το εξης συστημα: mobo Gigabyte 8I945PL-G,cpu Pentium 4 630, ram 2 dimm των 256mb twinmos DDR-2,καρτα γραφικων Nvidia 6600LE (OEM), σκληρος Western Digital 80Gb Sata και χω στις PCI ενα μοντεμ απλο, μια καρτα TV pixelview playtv pro και μια καρτα που βγαζει εξτρα θυρες usb της VIA. Το προβλημα ειναι οτι με διαφορα προγραμματα κολλαει ολο το συστημα. Τρεχω το everest ultimate, κολλαει, τρεχω το cpu-z παλι κολλαει, προσπαθω να τρεξω ενα προγραμμα για αναβαθμιση firmware του dvd-rw nec-3520a, παλι κολλαει.Τωρα σπαστηκα περισσοτερο γιατι παω να παιξω το Pro evolution το 5 και παλι κολλαει. Οταν λεω κολλημα, εννοω οτι δε κουνιεται ουτε το ποντικι και μονο reset επιδεχεται. Τι μπορει να φταει? Εχω winxp pro sp2 με ολα τα updates. Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι θα φαει κλωτσια και θα παει απο κει που ρθε (e-shop).

Δημοσ.

Μοντεμ ενα Lucent κατι, ετσι λεει στις συσκευες. Επισης στις συσκευες δεν εχω πουθενα ερωτηματικο,ολα ειναι ενταξει απο drivers. Τεσταρισα τις μνημες με το windows memory diagnostic και δε βρηκε κανενα λαθος. Scandisk εχω κανει υστερα απο τα απειρα reset, antivirus εχω kaspersky, συνδεση εχω dsl με usb modem. Οι pci συσκευες δουλευαν μια χαρα ολες μαζι πριν την αναβαθμιση οποτε γιατι να μην το κανουν και τωρα? Μπηκα σε safe mode να τα τρεξω απο κει τα ιδια και το αξιοσημειωτο ειναι οτι παλι δεν ετρεξαν αλλα δε κολλησε το συστημα, απλα πεταξε παραθυρο οτι πρεπει να τερματιστει η εργασια...μπλα μπλα μπλα.Τι να φταει?

Δημοσ.

Αλλαξα τα περισσοτερα. Αλλαξε mobo,cpu,μνημες,τροφοδοτικο,καρτα γραφικων και εβαλα και ενα δισκο sata. Tο προηγουμενο συστημα ηταν με pentium 3 οποτε επρεπε να αλλαξουν σχεδον ολα. Ειναι καπως δυσκολο να δοκιμασω να βγαλω τις pci γιατι πρεπει να κανω πολυ ιστορια λογω των πολλων καλωδιων πισω απ το κουτι. Κατι πιο ευκολο υπαρχει μηπως λυθει?

Δημοσ.

me liga logia agorases neo sistima......

opote to oti oi pci douleuan swsta sto proigoumeno einai teleiws asxeto.....

anyway katebase k to memtest gia na apokleiseis to gegonos to kolimata na proerxontai apo tis mnimes....(auto pou idi xrisimopoiises den mou gemizei k poli to mati)

k an oi mnimes einai ok tote mbes sto kopo k bgaltes autes tis pci wste na apokleiseis k auto to endexomeno....

Δημοσ.

Φιαλαρακι αποσυνδεσα ολες τις pci και ξεκολλησε. Μετα δοκιμασα να βαλω μονο την καρτα tv και δεν κολλησε παλι,οποτε καποιο απ τ αλλα δυο θα φταιγε και υποψιαζομαι την καρτα της via. Το προβλημα τωρα ειναι οτι δε μπορω να εγκαταστησω τους drivers ξανα για την καρτα tv. Την βλεπει συνδεδεμενη και οταν ξεκιναει την εγκατασταση τελειωνει και μου λεει οτι δεν εγινε η εγκατασταση γιατι δεν επιτρεπεται η προσβαση και μεσα αποτο προγραμμα του cd οταν προσπαθω παλι μου σταματαει και λεει Install failed. Νομιζω οτι θα χουν μεινει υπολειμματα των παλιων drivers και δε μπορουν να πατηθουν καινουριοι ξανα απο πανω. Μπορω να κανω τιποτα να τους καθαρισω? Τη χρειαζομαι την καρτα για το supersport οποτε δε παιζει να την εκτοξευσω αλλα ουτε και θελω να κανω τριτο φορματ σε τρεις μερες.

Δημοσ.

dokimase na kaneis "forced update"

pigaine sto device manager--> dexi klik panw sti karta pou den sou anagnwrizei k "update driver"

ekei epelexe: install from a list or specific location k meta dont search. I will choose the driver tou install.

logika etsi tha ton anagnwrisei..........

Δημοσ.

Δοκιμασα τα παντα και το ουλτρεξ και παλι τιποτα,ολο δεν επιτρεπεται η προσβαση και install failed μου βγαζε. Εψαξα εδω που αναφερει οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση μονο το φορματ σε σωζει. Οποτε και γω δε μπορεσα ν αντισταθω στον πειρασμο του τριτου φορματ σε τρεις μερες. Εκανα και το προσωπικο μου ρεκορ αλλωστε. Η καρτα της via φυσικα εκτοξευτηκε.

Δημοσ.

Εχω ενα ρουτερ αλλα ειναι για isdn και περιμενω μηπως το κανω τραμπα με κανενα για pstn. Ειμαι ευχαριστημενος παντως απο το usb που εχω σε γενικες γραμμες, μη το ματιασω κιολας. Η καρτα με τις θυρες usb αχρηστη μου ηταν ουτως ή αλλως γιατι η μητρικη που πηρα εχει ηδη 4 πανω και συνδεσα και τις 2 που χει μπροστα το κουτι οποτε δε πιστευω να χρειαστω ποτε πανω απο 6 ταυτοχρονα. Την ειχα αγορασει για τον παλιο υπολογιστη που δεν υποστηριζε usb 2.0 αλλα μονο 1.1. Πιο πολυ μου χρειαζοταν η καρτα tv λογω του supersport που ευτυχως λειτουργει.;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...