geioannou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 γεια σας συντρωφοι.λοιπον εχω το εξης προβλημα. γραφω μερικα cd's απο προτοτυπες κοπιες και στην πιο χαμηλη ταχυτητα που γινετε.Δηλαδη ειμαι σιγουρος για την εγγραφη που κανω για την πολυ καλη ποιοτητα της.Τα δισκακια που περνω ειναι TDK (δεν ξερω εαν ειναι τα καλητερα αλλα σιγουρα δεν ειναι σκαρτα) Αλλα το προβλημα ειναι οτι μετα απο 20-25 φορες που το παιζω αυτα τα cd's κολανε,πειδανε και γενικα εχουν προβλημα στο να παιξουν. Ενοειτε οτι τα δισκακι απο κατω ειναο αγραντζουνιστα και πεντακαθαρα!!! Ξερει κανει γιατι συμβαινει αυτο?????????Και τι μπορω να κανω? Ευχαριστω.
parisb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Lol, koryfaia apanthsh.... Kai mena mou thn spaei to sygekrimeno gegonos. Alla ayto ginotan paliotera pou epairna no name cds. Eixa ftasei na exw 200-300 tainies kai na tis dinw se filous kai na mhn mporoun na tis antigrapsoun... Alla twra me ta dvds+ tayo yuden ola pane mpala..
panagiotis1976 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 tayo yuden se dual layer xseretai poy mporoume na broyme??ektos apo hlektronika shop, sthn athina gia paradeigma...kana katasthma?
k_w_t Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Στην diskimpex στο Π.Φαληρο λογικα θα βρεις http://www.diskimpex.gr
greeneye Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 nomizo de bgazei kan distixos... omos sas to exo pei apo kairo...MONO tayio yudden KSEXASTE OTI MARKA KSERATE GIA TO KALO SAS
trelele Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 to pathena palia pou xrisimopoiousa TDK cd apla allaxe marka px:verbatim
GREGKERKYRA Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 EXO PETAKSEI DVD... ASTA.tayio yudden EINAI KORYFH...!
cyflyer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Vre geioannou, esei millas gia mousica cd's y gia movie dvd's ????? Ean eine gia movie dvd's, pos ta vlepeis 20-25 fores ????
geioannou Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 ρε παιδια ,τα πιστευω ολα αυτα που λετε σχετικα με τα Taiyo Yuden αλλα τα TDK να εχουν προβλημα???? μηπως πρεπει να βαζω στο μουσικα cd's μολις τα γραφω cd label???????
polaki Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Τί να σου πω, εγώ για CD (ας μείνουμε στο CD μιας και για DVD τα έχουμε πει 100 φορές) χρησιμοποιώ τα intenso του Πλαισίου. Με βόλεψε 1 150άδα που έχει (σε μια τεράστεια σωλήνα μέσα) και απο τότε έχω γράψει πάνω από 600 CD σε διάστημα 1 έτους. Τα περισσότερα είναι μουσικά (audio κανονικά), από MP3, στην πιο γρήγορη ταχύτητα (48 ) και δεν έχουν πάθει τίποτα... Έχω 4-5 μες το αυτοκίνητο που τα εναλλάσω απ'τον Σεπτέμβριο.. Θα τα είχα ακόμα περισσότερο αλλά έχε χάρη που τα πήρα διακοπές τον Αυγουστο και τα ξέχασα στο ενικιαζόμενο. Επίσης έχω ένα με μια συλλογή από Νοέμβριο 2004 που παίζει ακόμα χωρίς να πηδάει.. Πριν καμια βδομάδα πήρα και εγω τα γαλάζια τα TDK οπότε θα γράψω κανένα, θα περιμένω κανα 10ήμερο και θα σου πω πώς πάνε!
melody Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Πάντως συμβίνει σε όλες τις μάρκες (Taiyo Yuden δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά θα κάνω μια παραγγελία από περιέργεια). Εγώ γράφω χρόοοονια τώρα σε TDK & Verbatim. Δεν έχω "χάσει" CD, αλλά έχω παρατηρήσει ότι CD που έχουν παίξει πολύ (αν και αγρατσούνιστα) αρχίζουν να μην κάνουν audio extract. Με τα δε DVD έχω πάθει μεγάλη ζημιά. Λόγω των παιδιών έχω αντιγράψει πολλά DVD (τα παιδιά βλέπουν μια ταινία 3-4 φορές τη μέρα). Εκεί έχουμε πρόβλημα. Πάλι TDK εκεί. Δισκάκια που έγραψα πριν 1-2 μήνες, δεν παίζουν πια, κολάνε πολύ και δεν αντιγράφονται με τίποτε.
depeche mode Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Συμφωνώ και εγώ με τα ΤY βρήκα και εγώ την ησυχία τόσο σε CD όσο και σε DVD ευτυχώς που μένω και πολύ κοντά στην diskimpex!! Πάντως μεγάλο ρόλο παίζει και η αποθήκευση τους.
Gary_Kokkin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=166192 http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=164980
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.