Προς το περιεχόμενο

Γιατι χαλανε τα cd's ???

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας συντρωφοι.λοιπον εχω το εξης προβλημα.

γραφω μερικα cd's απο προτοτυπες κοπιες και στην πιο χαμηλη ταχυτητα που

γινετε.Δηλαδη ειμαι σιγουρος για την εγγραφη που κανω για την πολυ καλη ποιοτητα της.Τα δισκακια που περνω ειναι TDK (δεν ξερω εαν ειναι τα καλητερα αλλα σιγουρα δεν ειναι σκαρτα)

Αλλα το προβλημα ειναι οτι μετα απο 20-25 φορες που το παιζω αυτα τα cd's

κολανε,πειδανε και γενικα εχουν προβλημα στο να παιξουν.

Ενοειτε οτι τα δισκακι απο κατω ειναο αγραντζουνιστα και πεντακαθαρα!!!

Ξερει κανει γιατι συμβαινει αυτο?????????Και τι μπορω να κανω?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Lol, koryfaia apanthsh....

Kai mena mou thn spaei to sygekrimeno gegonos. Alla ayto ginotan paliotera pou epairna no name cds. Eixa ftasei na exw 200-300 tainies kai na tis dinw se filous kai na mhn mporoun na tis antigrapsoun... Alla twra me ta dvds+ tayo yuden ola pane mpala..

Δημοσ.

ρε παιδια ,τα πιστευω ολα αυτα που λετε σχετικα με τα Taiyo Yuden

αλλα τα TDK να εχουν προβλημα????

μηπως πρεπει να βαζω στο μουσικα cd's μολις τα γραφω cd label???????

Δημοσ.

Τί να σου πω, εγώ για CD (ας μείνουμε στο CD μιας και για DVD τα έχουμε πει 100 φορές) χρησιμοποιώ τα intenso του Πλαισίου. Με βόλεψε 1 150άδα που έχει (σε μια τεράστεια σωλήνα μέσα) και απο τότε έχω γράψει πάνω από 600 CD σε διάστημα 1 έτους.

Τα περισσότερα είναι μουσικά (audio κανονικά), από MP3, στην πιο γρήγορη ταχύτητα (48 ) και δεν έχουν πάθει τίποτα... Έχω 4-5 μες το αυτοκίνητο που τα εναλλάσω απ'τον Σεπτέμβριο.. Θα τα είχα ακόμα περισσότερο αλλά έχε χάρη που τα πήρα διακοπές τον Αυγουστο και τα ξέχασα στο ενικιαζόμενο.

Επίσης έχω ένα με μια συλλογή από Νοέμβριο 2004 που παίζει ακόμα χωρίς να πηδάει.. Πριν καμια βδομάδα πήρα και εγω τα γαλάζια τα TDK οπότε θα γράψω κανένα, θα περιμένω κανα 10ήμερο και θα σου πω πώς πάνε! :)

Δημοσ.

Πάντως συμβίνει σε όλες τις μάρκες (Taiyo Yuden δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά θα κάνω μια παραγγελία από περιέργεια).

Εγώ γράφω χρόοοονια τώρα σε TDK & Verbatim. Δεν έχω "χάσει" CD, αλλά έχω παρατηρήσει ότι CD που έχουν παίξει πολύ (αν και αγρατσούνιστα) αρχίζουν να μην κάνουν audio extract.

Με τα δε DVD έχω πάθει μεγάλη ζημιά. Λόγω των παιδιών έχω αντιγράψει πολλά DVD (τα παιδιά βλέπουν μια ταινία 3-4 φορές τη μέρα). Εκεί έχουμε πρόβλημα. Πάλι TDK εκεί. Δισκάκια που έγραψα πριν 1-2 μήνες, δεν παίζουν πια, κολάνε πολύ και δεν αντιγράφονται με τίποτε.

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με τα ΤY βρήκα και εγώ την ησυχία τόσο σε CD όσο και σε DVD ευτυχώς που μένω και πολύ κοντά στην diskimpex!!

Πάντως μεγάλο ρόλο παίζει και η αποθήκευση τους.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...