geioannou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 γεια σας συντρωφοι.λοιπον εχω το εξης προβλημα. γραφω μερικα cd's απο προτοτυπες κοπιες και στην πιο χαμηλη ταχυτητα που γινετε.Δηλαδη ειμαι σιγουρος για την εγγραφη που κανω για την πολυ καλη ποιοτητα της.Τα δισκακια που περνω ειναι TDK (δεν ξερω εαν ειναι τα καλητερα αλλα σιγουρα δεν ειναι σκαρτα) Αλλα το προβλημα ειναι οτι μετα απο 20-25 φορες που το παιζω αυτα τα cd's κολανε,πειδανε και γενικα εχουν προβλημα στο να παιξουν. Ξερει κανει γιατι συμβαινει αυτο?????????Και τι μπορω να κανω? Ευχαριστω.
cybereddie Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 το θέμα ειναι που τα παίζεις? μηπως έχει το reader σου πρόβλημα? Εχεις δοκιμάσει άλλη μάρκα CD ?- μόνο μεσα από την σύγκριση θα βγάλεις άκρη για το αποτέλεσμα, επίσης μπορεί να να μην συνεργάζεται σωστά αυτού του είδους τα CD με το reader σου - μην ξεχνάς υπάρχουν ασημένια, χρυσά, μαύρα και δεν ξέρω πόσες άλλες ποικιλίες CD και διαφορετικοί τρόποι κατασκευής CD. Try...
KaizerSoze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 An milame gia to IDIO paketo CD tote paizei kai na ftaine ta diskakia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.