Προς το περιεχόμενο

Worms 3D Βρισιές Exp. Pack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα είχα ανεβάσει για κάποια παιδιά από άλλο τόπικ του insomnia και ευτυχώς είναι ακόμα στο account μου... credits στα παιδιά που το έφτιαξαν, όχι σε μένα.

http://rapidshare.com/files/200967902/Worms_Voices_-_Dirty_Worms.rar

http://rapidshare.com/files/200967351/Worms_Voices_-_Dirty_Freaks.rar

Δημοσ.

@alexzzz: φιλαράκι, είσαι ένας μικρός θεούλης! Τις ευχαριστίες μου και στα παιδιά που τα έφτιαξαν!

Δημοσ.

να ρωτησω ρε παιδια πληροφοριες για το πως το εγκαθιστουμε ξερει κανεις??

σε ποιο απολα τα worms ταιριαζει αυτο το πακετο voices?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Sorry που το ξέθαψα από το 2009, αλλά έχω ψάξει παντού και δεν το βρίσκω και τα links έχουν πέσει! Αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει ή να μου το στείλει θα το εκτιμούσα! Ε φανταστικέ uploader? μπορείς να το ξανα ανεβάσεις? slourp slourp :P

Δημοσ.

Sorry που το ξέθαψα από το 2009, αλλά έχω ψάξει παντού και δεν το βρίσκω και τα links έχουν πέσει! Αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει ή να μου το στείλει θα το εκτιμούσα! Ε φανταστικέ uploader? μπορείς να το ξανα ανεβάσεις? slourp slourp :P

Πρέπει να δω αν και που τα έχω στο κύριο pc μου που είναι στην δουλειά. Τώρα είμαι σπίτι. Θα το ψάξω αύριο

Δημοσ.

Λοιπόν το έψαξα και είδα ότι δεν τα έχω κρατημένα. Έσβησα όλο το φάκελο με τα των games μου μαζί με τις φωνές. Αν μπορεί κάποιο άλλο παιδί να βοηθήσει θα ήταν καλά.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 11 μήνες μετά...
  • 11 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! 2016 και τo Worms: Armageddon είναι ακόμα στα high του! Ξανά λοιπόν στο κλασικό θέμα, βρισιές στα ελληνικά για να σπάμε ακόμα πιο πολύ πλάκα! 

Οποτε amber alert! Αν καποιος έχει κάτι, μπορεί να το μοιραστεί εδώ;  :-)

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...