GT1807 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Αγορασα προσφατα το motorola L6(προηγουμενο κινητο sony ericsson T-630),εχω ακομη αγορασει απο παλια τον adapter ΜΑ-700 της Mobile Action κ με τον οποιο παιζω με το παλιο μου κινητο.Το Motorola εχει bluetooth οπως κ μια πολυ μ@μ@τη θυρα για mini-usb κ που ταυτοχρονα φορτιζει απο εκει.Αρκετα ομως με την παρουσιαση. Το προβλημα μου ειναι οτι προσπαθησα να μεταφερω τα τηλεφωνα μου απο το παλιο κινητο στο καινουριο κ μεταφερει μονο αριθμους,αν προσπαθησω να το μεταφερω κατευθειαν ολο τον καταλογο τοτε απλα περιμενω 10 λεπτα κ δεν μεταφερει τπτ.Εχω δοκιμασει να κανω συνδεση με το pc μεσω usb μπας κ το συγχρονισω με το Outlook Express αλλα τζιφος.Εχω δοκιμασει κ τα Motorola phone tools αλλα ματαια οτι εκδοση κ να δοκιμασα.Απλα το pc δεν βλεπει το κινητο.Ιnstaller για Motorola L6 δεν υπαρχει στο bluetooth adapter cd κ το μαιλ που εστειλα στην εταιρια ειναι αναπαντητο εδω κ 5 μερες περιπου.Βρηκα ενα handset manager για motorola L6 απο την ιδια εταιρια αλλα ειναι για αλλη εκδοση bluetooth adapter(MA-720 κ οχι MA-700).Εχω σπασει το κεφαλι κ εχω ψαξει μεχρι την σελιδα 10 του γουγλη κ δεν εχω βρει λυση.Το να παρω αλλο ανταπτορα παλι δεν ειναι λυση,καθε φορα την ιδια δουλεια θα κανουμε??Εχει κανεις καποιο παρομοιο προβλημα ή εχει δει καποια λυση?? Ευχαριστω προκαταβολικα Τα σέβη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.