Προς το περιεχόμενο

Περιφερειακά για pc.

kallair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα καλώδιο παρόμοιο με αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750650 αλλά να βγάζει έξοδο σε 2 usb που να είναι στο μπροστινό μέρος του tower. Ξέρετε που μπορώ να βρω;

Επίσης η motherboard μου γράφει στο βιβλιαράκι οτι υποστηρίζει smart card readers. Και συγκεκριμένα στο βιβλιαράκι αναφέρεται σε αυτά ως "Smart Card Reader connector (14-1 pin SMARTCON)" και "SD and MS connectors (10-pin SD, MS)". Που μπορώ να βρω smart card readers που να έχουν τέτοια σύνδεση και όχι usb ή pci?

Δημοσ.

Όσο αφορά τα usb του κουτιού, κανονικά μαζί με κάθε κουτί έρχονται και καποια καλώδια γι αυτή την δουλειά, απλά δεν έχουν το βίσμα που βλέπεις στο καλώδιο του eshop αλλά ξεχωριστά καλώδιακια που τα τοποθετείς ένα-ενα στην υποδοχή της ΜΒ. Θεωρητικά αυτό είναι υπολοιπο την εποχής που κάθε εταιρεία ΜΒ είχε το δικό της βίσμα για την σύνδεση των usb, αλλά τώρα το κάνουν γιατί ειναι απλά φτηνότερο. Τώρα αν μπορείς να ξεβιδώσεις τις usb θύρες του κουτιού, θα μπορούσες με μια μικρή πατέντα, αν δεν βαριέσαι, να βάλεις σαν αυτές του καλωδίου του eshop.

Πράγματι πολλές ΜΒ έχουν τετοια βίσματα για smart card readers, αλλά ποτέ δεν απέκτησαν ιδιαίτερο κοινό για να κυκλοφορήσουν προϊόντα σε σημαντικές ποσότητες, όπως παλιότερα με την AMR υποδοχή. Δεν ξερω αν βρεις πουθενά στο εξωτερικό ή από την κατασκευάστρια της ΜΒ σου, αλλά δεν αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Η motherboard μου (asus p4b266) έχει ένα usb connector ελεύθερο με άκρα ακριβώς ίδια με αυτά του λινκ που σας έδωσα. Το θέμα είναι αν μπορώ να βρω κάπου τέτοιο connector αλλά που να βγάζει τα βήσματα μπροστά κ όχι στο πίσω μέρος του pc.

Υστερόγραφο: Που μπορώ να βρώ καινούργιους ή τουλάχιστον μεταχειρισμένους επεξεργαστές; Η μητρική μου υποστηρίζει μέχρι p4 στα 2.53GHz και τώρα έχει πάνω έναν στα 1.9Ghz. Έλεγα να κάνω αυτή την μικρή αναβάθμιση. Σε τι τιμή περίπου θα τον βρω (αν τον βρω);

Δημοσ.

den vrisko me tipota tetoia kalodia pou na bgazoun usb stin mprosta pleura tou pc. mipos iparxei tropos na ta modaro ego?

@angelheart: akrivos mou fanike sto site pou edoses. px oi skliroi maxtor stin idia timi tous agorazo k kainourgious kiolas apo eshop... kana allo magazi me metaxeirismena kserete?

Δημοσ.
Η motherboard μου (asus p4b266) έχει ένα usb connector ελεύθερο με άκρα ακριβώς ίδια με αυτά του λινκ που σας έδωσα. Το θέμα είναι αν μπορώ να βρω κάπου τέτοιο connector αλλά που να βγάζει τα βήσματα μπροστά κ όχι στο πίσω μέρος του pc.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=2006&cat=16&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

post-16113-129062929646_thumb.jpg

Δημοσ.

poli kalo!!tora oi apories mou. pos sindeetai? me to kalodio sindesis tou floppy? tetoio kalodio xrisimopoiei? an nai, einai oti xreiazomai! episis to firewire k ta speakers me to microfone xrisimopoioun to idio tropo sindesi me tin m/b i gia to kathena prepei na xrisimopoiiso ksexoristi sindesi?

Δημοσ.

Kαλύτερα να ρωτήσεις στο κατάστημα που το πουλάνε για να είσαι σίγουρος. Πρέπει πάντως να το έχουν και στην Στουρνάρη μερικοί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...