blackhumor Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο να μην χρειάζεται να κάνεις πολλές ρυθμίσεις και απλά να βάζω ένα μικρό κειμενάκι μέσα σε μικρά αρχεία .avi .mpg .wma και να παραμένει στις ίδιες διαστάσεις το μέγεθος του αρχείου. Το αναφέρω γιατί κάποιο που δοκίμασα (νομίζω το corel rave) μου έκανε την δουλειά μου, αλλά τα αρχεία γίνονταν τεράστεια σε μέγεθος. Αν έχει να κόβεις και κάποια περιτά κομμάτια θα είναι ακόμα καλύτερα...
pete666 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Αυτο γινεται με το Pinnacle studio, αλλα νομιζω γινεται και με το Virtual dub φτανει να κατεβασεις καποιο φιλτρο
blackhumor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ. Υπάρχει μήπως σε κανένα από τα δύο δυνατότητα για να το κάνει σε πολλά αρχεία ταυτόχρονα;
Sanctu82 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Kai me to Pinnacle kai me to Premiere ginetai alla ontos ta arxeia sou tha einai megalitera... oso gia na to kaneis se polla arxeia taftoxrona den nomizo toulaxiston me afta ta 2 programmata
blackhumor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Καμία άλλη πρόταση υπάρχει; Δεν με ενδιαφέρει να κάνει πολλά πράγματα...
pete666 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 κοιτα αν εννοεις να συνδεσεις πολλα βιντεακια μαζι το Pinnacle νομιζω οτι το κανει
Sanctu82 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 κοιτα αν εννοεις να συνδεσεις πολλα βιντεακια μαζι το Pinnacle νομιζω οτι το κανει oxi den ennoei afto...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.