mstam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Kserei kaneis poies einai oi katalliles rithmiseis sto bitcomet?Exo 10mbit grammi kai exo sto bitcomet tis arxikes ryhtmiseis kai kanei upload me 700kb/s me apotelesma to pc na sernetai.Kserei kaneis ti orio peripou na balo oste na min epireazetai to download?
chrisracing Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Μπορείς με δεξί κλικ πάνω σε κάθε task πηγαίνοντας στα properties και στο tab advanced να ρυθμίσεις κάποιο όριο upload μεμονωμένο για κάθε task.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Καλύτερα χρησιμοποίησε netlimiter 1.3 για να περιορίσεις το upload. Cheκάρεις το κουτί στο upload για το bitcomet και βάζεις μέχρι πόσο θέλεις να είναι.
Steven1985 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Βάλε το download 0(δηλαδή απεριόριστο) και περιόρισε το upload, γιατί λόγω upload σέρνεται...Wow, 10Μbit με το δοκιμαστικό της Vivodi είσαι;;;
mstam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 periorisa to upload giro sta 200kb/s alla mou fainetai oti xano se download tora.Pos eksigeitai ayto??
EKTELESTES Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 oi torrents douleuoun me ratio ( analogies ), gi auto xaneis. Analoga me to poso exeis rythmismeno to upload sou, einai k to download sou antistoixo. Dokimase diafores taxythtes upload wspou na vreis thn xrysh tomh poso einai to max upload pou exeis me th grammh sou?
Steven1985 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 simfwnw me ton ektelesti, an thes anevase to oso thes... nomizw to max download einai 48 kbps ara to upload paei analogia giro sta 15
mstam Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 to max download pou exo dei einai giro sta 550kb/s eno upload giro sta 750kb/s. Opote poso peripou orio na balo sto upload oste na min sernetai to pc alla na piano kai max download??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Χωρίς να τρέχεις τίποτα κάνε ένα test εδώ να δούμε max download και upload. http://www.adslguide.org.uk/tools/speedtest.asp
Christos75 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 To ίδιο αντιμετωπίζω και'γω βρε παιδιά. Μας έχουν bannarei το Bitlord που το είχαμε βολευτεί και ναγκαστικά αλλάξαμε client. Έχω βάλει BitComet και από τότε.....όλο μπουκώνει η γραμμή...έχουν πέσει οι ταχύτητες....γενικά έχει τρελαθεί η ταχύτητα στο pc!!!! Δεν μπορώ με τίποτα να βρω τις ιδανικές ρυθμίσεις γι ανα κατεβάζω όπως κατέβαζα.....εγώ έχω 1024/256......και μπουκώνει η γραμμή...άκουσον-άκουσον!!! Βέβαια το όλο παιχνίδι είναι με τα torrents!!!! Ξέρεις κανείς τις ακριβείς ρυθμίσεις του BitComet??????? Ευχαριστώ a priori.......
Steven1985 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Το παιδί που έφτιαξε το ποστ λέει ότι σέρνεται το pc άρα αν το πάρω κατά λέξη, σημαίνει ότι αργεί ο επεξεργαστής ας πούμε και όχι το ίντερνετ... Αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα τότε έχει πρόβλημα το πρόγραμμα, το είχα πάθει κι εγώ με κάποιο client και αναγκάστηκα να το αλλάξω... Υπάρχουν καλύτερα... μTorrent, Azureus, ABC, Localhost και πολλά άλλα... Αν θες να το ψάξεις πάτα εδώ.
paparoupas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Ποιο torrent θα προτεινατε γενικα ως το πιο γρηγορο? Εχω γραμμη στα 512kbps. Εχει νοημα να βαλω torrent η καλυτερα καποιο filesharing και ποιο?
nzeppos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Ψήφο στο μΤorrent κι από μένα, από τότε που το *** deleted **** μπάναρε (!) τα bitcomet/bitlord/κλπ έβαλα μTorrent και βρήκα την ησυχία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.