sculper Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Αγόρασα ένα νέο PC και έχω το εξής πρόβλημα! Στο startup βλέπω ότι το σύστημα βλέπει τον σκληρό αλλά όταν μπαίνω στο bios ο σκληρός δεν φαίνεται! Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση στα WIN XP και ενώ ξεκινά κανονικά το cd όταν πατώ να τα κάνει install μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω ενεργοποιημένο αποθηκευτικό χώρο κτλ! Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μην τρέχω ξανά στο μαγαζί! Ευχαριστώ πολύ! Σχετικά με το τι μπορεί να σας ενδιαφέρει: Motherboard: p5 asus p5rd1-vm (s775,vga) HD: WD80GB SATA CPU: intel cel. D336/64bit Επίσης παρατήρησα ότι ο σκληρός δεν έχει κάποιο jumper από πίσω να τον έβαζα master ή κάτι! Έτσι έπρεπε να είναι? Ακούω προτάσεις………….διότι πρέπει να το φτιάξω για τον θείο μου άμεσα!
vagpap Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Οι SATA δίσκοι συνήθως θέλουν οδηγούς για να τους δουν τα Win. Στην πρώτη οθόνη της εγκατάστασης έχει επιλογή να πατήσεις F6 για να εγκαταστήσεις τους οδηγούς αυτούς από δισκέτα.
Marker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Win xp+SP2(integrated). No sata drivers needed
Vincanity Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Οι 2 παραπάνω απαντήσεις καλύπτουν το πρόβλημα σίγουρα...
sculper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 σας ευχαριστώ όλους...τα κατάφερα! πάντως θέλω να σας πω ότι έβαλα win sp2 xp pro και παρόλα αυτά ήθελε drivers! καλό βράδυ...πάω να δω μάκη!
xlembouras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 ...και εγώ εχθές έπρεπε να βάλω drives παρόλο που το cd με τα windows είχαν το SP2
Sorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Επίσης παρατήρησα ότι ο σκληρός δεν έχει κάποιο jumper από πίσω να τον έβαζα master ή κάτι! Έτσι έπρεπε να είναι? Οι SATA δίσκοι δεν έχουν jumper για να επιλέξεις αν θα είναι master, slave ή cable select καθώς συνδέοντε αποκλειστικά σε δικό τους κανάλι. Δεν μοιράζοντε δηλαδή το καλώδιο με άλλον δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.