Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με φορητό-γραφικά-παιχνίδι

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του ενός φορητού υπολογιστή ο οποίος έχει μια κάρτα γραφικών πάνω με intel915GMS ( κάτι τέτοιο)

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με ένα παιχνίδι ( συγκεκριμένα το return of the king ) το οποίο θέλω να παιξω ( καταραμένη γρίπη-σαββατοβραδο μεσα)

και μόλις πάω να το ανοιξω μου βγάζει το εξής πρόβλημα.

Could not find any compatible 3d devices with the required capabilities.Make sure you have current drivers for your video card.

Πριν λιγο κατεβασα τους τελευταιους από την intel αλλά παλι τα ιδια

Please help........

Δημοσ.
Είμαι κάτοχος του ενός φορητού υπολογιστή ο οποίος έχει μια κάρτα γραφικών πάνω με intel915GMS ( κάτι τέτοιο)

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με ένα παιχνίδι ( συγκεκριμένα το return of the king ) το οποίο θέλω να παιξω ( καταραμένη γρίπη-σαββατοβραδο μεσα)

και μόλις πάω να το ανοιξω μου βγάζει το εξής πρόβλημα.

Could not find any compatible 3d devices with the required capabilities.Make sure you have current drivers for your video card.

Πριν λιγο κατεβασα τους τελευταιους από την intel αλλά παλι τα ιδια

Please help........

Dustuxos auta pathaineis otan pairneis integrated karta grafikon sta notebooks kai idiaitera intel

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω το παιχνίδι, αλλά αν ψάχνει για μονάδες γεωμετρίας, ελλείψη αυτών στα IGP της Intel είναι επόμενο το μήνυμα που σου βγάζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...