Προς το περιεχόμενο

Να παρω νεο σκληρο ειδικα για Linux?

nmtray2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω ηδη εγκαταστησει linux σε εναν απο τους 2 σκληρους μου.

Σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να παρω 3ο και να το βαλω εκει (μονο του).

Αξιζει κατι τετοιο?

ΥΓ. δεν εχω κανει και τιποτα μεχρι στιγμης στο linux οποτε και να σβηστει το partition δεν τρεχει τιπτις.

Edit:

Για το redhat καμμια γνωμη?

Δημοσ.
Eχω ηδη εγκαταστησει linux σε εναν απο τους 2 σκληρους μου.

Σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να παρω 3ο και να το βαλω εκει (μονο του).

Αξιζει κατι τετοιο?

ΥΓ. δεν εχω κανει και τιποτα μεχρι στιγμης στο linux οποτε και να σβηστει το partition δεν τρεχει τιπτις.

Edit:

Για το redhat καμμια γνωμη?

I agora tritou sklirou den einai aparaititi gia tin leitourgikotita tou systimatos. Agorazeis i ohi analoga me to an hreiazesai perissotero hwro i ohi.

To redhat (ennoeis profanws to Fedora, etsi? ) kalo einai gia arhario, apo apopsews support omws den mou ebneei embistosyni. San paratimeno mou fainetai. Apo tote omws pou to dokimasa (pane kati mines) borei ta pragmata na ehoun allaxei.

Des tin poreia tou edw gia na eheis kai mia idea:

http://distrowatch.com/stats.php?section=popularity

Δημοσ.

simfono me insomnix alla episis an eisai neos sto xoro tou linux kalo tha itan na exeis enan skliro giat in parti kai mikro sxetika gia na kaneis oti thes me linux na peiramatisteis kai etc fedora den me enthousiasan na sou po tin alitheia mou protimo debian kai debian based dianomes

Δημοσ.

Μην κανεις ασκοπη αγορα αν δεν θελεις χωρο.

Μπορει να ειναι RedHat και οχι Fedora αν ειναι παλιο.

Αν ειναι παλιο και δεν μπορεις να βρεις κατι πιο καινουριο θα σε δυσκολεψει λιγο.

Οτι και αν κανεις στο linux αν εχεις χρονο και ορεξη θα τα καταφερεις αλλα μην το βαζεις κατω ευκολα.

Δημοσ.

Thanx guys...

Μαλλον θα παρω σκληρο γιατι περα απο οτι ειμαι ψαρακας στο Linux (ουτε καν νεος), windows ειναι αυτα. Μπορει να σεληνιαστουν σε καμμια φαση και να μην βλεπω τιποτα χεχε. (πλακα οκ? εγω ειμαι ο ασχετος, οχι τα win).

Δημοσ.
Thanx guys...

Μαλλον θα παρω σκληρο γιατι περα απο οτι ειμαι ψαρακας στο Linux (ουτε καν νεος)' date=' windows ειναι αυτα. Μπορει να σεληνιαστουν σε καμμια φαση και να μην βλεπω τιποτα χεχε. (πλακα οκ? εγω ειμαι ο ασχετος, οχι τα win).[/quote']

Kane ena kalo defragmentation sto Windows (gia na afisei hwro gia to linux) kai meta ena backup sta arheia sou. Des kai to topic "Tips and tricks"/Partitionning.

Alla kai na min ta katafereis me to partitioning, yparhei kai option gia aftomato partitionning kata tin egkatastasi.

Meta tin egkatastasi tou linux tha eheis dual booting aftomata (oi dianomes linux ehoun provlepsei) kai epomenws prosvasi kai sta dyo systimata.

Ektos an sou aresei na xodevesai...allo kapello :)

Δημοσ.

"...Για το redhat καμμια γνωμη?...".

ΕΑΝ εννοείς Fedora όπως είπε και ο insomnix, μην ασχοληθείς. Σε καμμία περίπτωση δεν λέω οτι είναι κακή διανομή η κάτι αντίστοιχο. Απλά το fedora είναι ενας μεγάλος δοκιμαστικός χώρος της Red hat. Γι' αυτό και κάθε 4-5 μήνες βγαίνει καινούρια. Μόλις, εσύ ο αρχάριος, την συνηθήσεις, αλλάζει. ΔΕΝ μιλάμε βέβαια για φοβερές αλλαγές (και ρεαλιστικά συνήθως είναι προς το καλύτερο) αλλά ΕΙΝΑΙ μεταβολές, συχνα και σε αυτά που έμαθες.

Δες μια παλαιότερη άποψή μου εδώ :

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=992206&postcount=12

Σίμος

Δημοσ.

Αν θές να βάλεις fedora, θα έλεγα να περιμένεις λίγο ακομα καθώς προσεχώς αναμένεται η νέα έκδοση fedora core 5 η οποία θα έχει μια σημαντική διαφορά με τις προηγούμενες, θα είναι η πρώτη διανομή linux που θα είναι εξ ολοκλήρου compiled με τον gcc 4. Απ' ότι λένε οι developers του fedora, αυτό αναμένεται να δώσει μεγάλη αύξηση στην ταχύτητα του συστήματος. Εκ πρώτης όψεος και από αυτό το review (http://www.madpenguin.org/cms/?m=show&id=5971) τα πράγματα φαίνονται πολύ ενθαρυντικά.

Όσο για το σκληρό θα έλεγα να πάρεις έναν, είναι πολύ φτηνοί πλέον και αξίζει να δώσεις στο Linux έναν δικό του σκληρό σε περίπτωση που παίζοντας μαζί του χάσεις αρχεία από τα windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...