gherudos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 paidia prosfata eixa ena peristatiko kai tha hthela na mou peite an h thermokrasia mou einai ok. Exw P4 1.7Ghz kai se adraneia h thermokrasia einai 30-35 otan anoigw programata ktlp ftanei mexri 60 vathmous celcium kai otan tou vazw na metatrepw avi se dvd pou einai polu sklhrh douleia pianei kai 75 vathmous celcium,einai fusiologiko?Molis evala nea psuktra kai fan kai xrhsimopoiw to Motherboard monitor 5 gia na dw tis thermokrasies...
Sorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Αν είναι πραγματικές οι τιμές που σου δείχνει το monitor τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα ψύξης!!!! Μάλλον η ψύχτρα δεν πατάει καλά πάνω στον επεξεργαστή.
@zouve@ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 valtou na kanei kapoia varia opos tin metatropi kleiston ameso kai pigaine sta bios na deis tin pragmatiki thermokrasia , kane kai kanena bios update an iparhei voithaei sto na einai pio akriveis oi endeixeis.............
gherudos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 paidia den mou anaferate omws poies einai oi katallhles thermokrasies pou prepei na exw..
S2Katana Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Παντως οταν ειχα 60C με τον Intel Prescott 3.0 GHz ημουνα ευχαριστημενος(απο 80C με μαμισια ψυκτρα)
Kryptonite Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Gherudos για τι socket και μοντέλο μιλάς?? Έχω κι εγώ έναν 1,7 Willamette σε 423 socket και θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω ποιές είναι περίπου οι νορμάλ θερμοκρασίες..
Green Dragon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά είναι χρήσιμο κάποιος να μας πει, ποιές είναι οι φυσιολογικές θερμοκρασίες. Με το CPU της υπογραφής μου, έχω συνήθως 45-46 βαθμούς με ένα προγραμματάκι της μητρικής που δείχνει θερμοκρασία. Αν όμως το κάνω restart και δω τη θερμοκρασία στο bios, μου δείχνει 55. Τι συμβαίνει; είναι νορμάλ; πως εξηγείται αυτό; και χωρίς να τρέχω κανένα σοβαρό και βαρύ πρόγραμμα.
gherudos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 a dld na mhn anushxw?emena sto bios leei 25C ews 30C arketa mikres thermokrasies pistevw,alla otan anoigw avi me codec .H24 tote pianei kai tous 75C
PUPPY DOGG Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 nai ki egw exw problima exw 3.2 dual core intel pentium D with highper threat(ta agglika mou einai xalia) kai kanei fobero ixo kai pianei foberes thermokrasies alla den mporw na balw tpt gia na min xalasw tin eggiisi... einai gia 3 xronia hard and software...:|
devil_will_cry Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 nai ki egw exw problima exw 3.2 dual core intel pentium D with highper threat(ta agglika mou einai xalia) kai kanei fobero ixo kai pianei foberes thermokrasies alla den mporw na balw tpt gia na min xalasw tin eggiisi... einai gia 3 xronia hard and software...:| re anthrope den xaneis thn egyhsh ama allaxeis psyktra.....
S2Katana Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Εισαι σιγουρος?Γιατι αλλα λενε στα κουτια.Και ειναι λογικο.Αν εσυ βαλεις μια χαλια ψυκτρα ή να την βαλεις λαθως τι φταει η καθε εταιρια να στον αντικαταστησει?
Sorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Μα αν πάω κι αγοράσω μια CPU, εγώ δεν θα βάλω και την ψύχτρα; Αν καεί, πως θα αποδείξει η κάθε εταιρία οτι την έβαλα λάθος; Ή οτι έβαλα άλλη aftermarket; [EDIT] Άσχετα αν είναι δεν είναι σωστό να την πληρώνει η κατασκευάστρια εταιρία.
S2Katana Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Τωρα μιλαμε για το αν χανεις την εγγυηση θεωρητικα.Αλλο τι μπορει να αποδειξει η εταιρια.Ασε που οταν παιρνεις μια cpu, αναφερει καπου στο κουτι οτι η τοποθετηση πρεπει να γινει απο επαγγελματιες, διαφορετικα ευθυνεται ο πελατης για καθε ζημια. Υ.Γ. Για οποιον γνωριζει, ειναι παρομοια λογικη με την αλλαγη του εργοστασιακου φιλτρου αερος στο αυτοκινητο με ενα πιο ελευθερο...
Sorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Ασε που οταν παιρνεις μια cpu, αναφερει καπου στο κουτι οτι η τοποθετηση πρεπει να γινει απο επαγγελματιες, διαφορετικα ευθυνεται ο πελατης για καθε ζημια. Ναι ε; Για δες.... δεν το ήξερα αυτό καθώς ποτέ δεν έδωσα σημασία στα συνοδευτικά χαρτιά των επεξεργαστών. :-D
S2Katana Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2006 Mαλιστα το ιδιο λεει και σε καποια site, πχ στο eshop!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.