firegarden Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 To αγορασα σημερα.Υποστηριζει και xvid και ΜΡ3 κι ας μην το αναφερει στη συσκευασια.H οθονη ειναι 5 ιντσες.Σχετικα μικρη και η ποιοτητα απεικονισης θα ελεγα οτι ειναι μετριοτατη.Γενικα ομως το πακετο ειναι πλουσιοπαροχο προσφεροντας τσαντακι μεταφορας,ακουστικα,φορτιστη αυτοκινητου(!),τηλεκοντρολ,ακομα και καλωδια συνδεσης με τηλεοραση.Για οσους θελουν μια οικονομικη λυση, το προτεινω αφοβα καθως μπορειτε να το χρησιμοποιησετε και σαν standalone dvd/divx player.Ξεχασα να πω οτι υποστηριζει και srt υποτιτλους αλλα οχι ελληνικους. Πιστευω ομως οτι μπορει να υπαρχει καποιο firmware που να υποστηριζει.Το μενου του μου θυμιζει το επιτραπεζιο GVG Divx player στα 45? παλι απο το Carrefour. http://www.carrefour.gr/gr/asp/active_spot.asp?L=1&N= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISPATRA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 re c αυτό δεν είναι εκείνο που πήραμε από τα κουπόνια του θέματος ? δεν υπάρχει firmware αλλά εγώ βλέπω χάρμα με το avisub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 thx gianni ! gia ton firegarden to avisub mporei na bre8ei edw Pes mou an sou doulepse ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firegarden Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 To avisub δε μου δουλευει ρε παιδια.Βασικα το αρχειο που δημιουργειται απο το προγραμμα,στην πραγματικοτητα δεν δημιουργειται!Και μια φορα που δημιουργηθηκε σωστα,οι υποτιτλοι ηταν ακαταλαβιστικοι...Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Παντως αυτο που χρειαζεται απαραιτητως το προγραμμα ειναι ενα κουμπι "Save" για να διαλεγει ο χρηστης που θα αποθηκευτει το αρχειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 to arxeio apo8ikeuete sto idio path tou avi . An den paragete arxeio polu apla to divxmux [pou to exei ftiaxei i divx networks] den uposthrizei to en logo avi . Eidika kapoioa psagmena xvids pragmati den uposthrizontai :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.