ivis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Έχει κανείς serial number για το Αγγλο-Ελληνικό λεξικό Magenta; Έχω το cd του προγράμματος αλλά έχω χάσει το serial number, εκτός κι αν κάποιος γνωρίζει και άλλο τρόπο. Περιμένω..
ivis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2000 Έχει κανείς serial number για το Αγγλο-Ελληνικό λεξικό Magenta; Έχω το cd του προγράμματος αλλά έχω χάσει το serial number, εκτός κι αν κάποιος γνωρίζει και άλλο τρόπο. Περιμένω..
Anonymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Εχω την εκδοση 2.5 και ΔΕΝ χρειαζετε serial number.... ή δεν καταλαβα τι λες
Anonymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2000 Εχω την εκδοση 2.5 και ΔΕΝ χρειαζετε serial number.... ή δεν καταλαβα τι λες
ivis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2000 Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά δε δούλεψαν τα serial number που δώσανε προφανώς αναφέρονται σε άλλη version. Στο δικό μου όταν τρέχεις το install το πρώτο παράθυρο του προγράμματος έχει τίτλο "Polylexicon ver 2.2" ενώ στα επόμενα γράφει "Mgsetup ver 4.0 - Magenta POLYLEXICON ver 2.3 for Windows 95".<br>Ελπίζω σε ενισχύσεις..
ivis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2000 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2000 Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που έσπευσαν να βοηθήσουν αλλά δε δούλεψαν τα serial number που δώσανε προφανώς αναφέρονται σε άλλη version. Στο δικό μου όταν τρέχεις το install το πρώτο παράθυρο του προγράμματος έχει τίτλο "Polylexicon ver 2.2" ενώ στα επόμενα γράφει "Mgsetup ver 4.0 - Magenta POLYLEXICON ver 2.3 for Windows 95".<br>Ελπίζω σε ενισχύσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.