Ailuros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Διακηδεύεται[/b'], καλά το είπες Eσκαμμένο ήταν
Ailuros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 hthela na hxera pws ta kataferate na skotwtheite se ayto to to thread. Το τραγελαφικό το βάζεις σε μια βιτρίνα για να περνάει ο κόσμος να γελάει. Οι ντομάτες είναι εκτός εποχής
anti_mojos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Ελπίζω τον άλλον μήνα να έχω αποφασίσει και ευελπιστώ επίσης να μην με χωρίσει η γυναίκα μου για το "καταραμένο μηχανημα", όπως λεει...
MY80- Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Vre vre, olos o kalos kosmos edw mazeytike...an kai to thread exei dystyxws xefygei arketa. HellasVagabond, tha se parakalousa na afhseis hsyxa ta themata "60 fps" kai "beta". Oson afora to teleytaio, apla skepsou ligo logika oti o driver prepei na einai se state pou na borei na ypostei testing (beta pou de leitourgei katholou den exyphretei kanena skopo) kathws kai na yparxei to xroniko perithorio gia to testing auto kai to feedback arketo kairo prin thn dhmosieysh tou en logo driver gia thn pithanh diorthosh twn bugs. Tapeinh proswpikh mou gnwmh to parapanw :wink: :roll: anti_mojos, de me lene ailuro alla eimai opados ths "upgrade when you need to" apopshs. En syntomia, boreis apla na perimeneis na vgei to paixnidi pou thes na eyxaristitheis (gothic 3 sthn periptwsh sou) kai OTAN vgei (h kamia vdomada nwritera), agorazeis otidhpote tairiazei stis apaithseis sou. Akoma kai na mhn exei allaxei katholou to "menu" (pou tha exei allaxei mexri tote), tha vgeis kerdismenos oson afora to kostos
Kombatant Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Ελπίζω τον άλλον μήνα να έχω αποφασίσει και ευελπιστώ επίσης να μην με χωρίσει η γυναίκα μου για το "καταραμένο μηχανημα", όπως λεει... Εμένα πάλι το λέει "η γκόμενα"
Ailuros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Ελπίζω τον άλλον μήνα να έχω αποφασίσει και ευελπιστώ επίσης να μην με χωρίσει η γυναίκα μου για το "καταραμένο μηχανημα", όπως λεει... Aν όλα πάνε κατ΄ευχήν ίσως να καταφέρω να γράψω έγκαιρα μια ανάλυση για το G80 (κάτσε να σφύξουν οι ζέστες πρώτα). Aυτό με το έτερον ήμισυ άστο καλύτερα, όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε Εγώ την δελεάζω με sites για μόδα, καλλυντικά και κουτσομπολιά και άλλα συναφή, της δίνω το laptop και ησυχάζει το κεφαλάκι μου έστω και για λίγο
anti_mojos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Vre vre' date=' olos o kalos kosmos edw mazeytike...an kai to thread exei dystyxws xefygei arketa. HellasVagabond, tha se parakalousa na afhseis hsyxa ta themata "60 fps" kai "beta". Oson afora to teleytaio, apla skepsou ligo logika oti o driver prepei na einai se state pou na borei na ypostei testing (beta pou de leitourgei katholou den exyphretei kanena skopo) kathws kai na yparxei to xroniko perithorio gia to testing auto kai to feedback arketo kairo prin thn dhmosieysh tou en logo driver gia thn pithanh diorthosh twn bugs. Tapeinh proswpikh mou gnwmh to parapanw :wink: :roll: anti_mojos, de me lene ailuro alla eimai opados ths "upgrade when you need to" apopshs. En syntomia, boreis apla na perimeneis na vgei to paixnidi pou thes na eyxaristitheis (gothic 3 sthn periptwsh sou) kai OTAN vgei (h kamia vdomada nwritera), agorazeis otidhpote tairiazei stis apaithseis sou. Akoma kai na mhn exei allaxei katholou to "menu" (pou tha exei allaxei mexri tote), tha vgeis kerdismenos oson afora to kostos [/quote'] Ωχ εσένα πως σε ξέχασα.. Φτου μου... Πάω να πιώ μια μπύρα στην υγεία σου... Ξέρεις ποια...
HellasVagabond Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 HellasVagabond' date=' tha se parakalousa na afhseis hsyxa ta themata "60 fps" kai "beta". Oson afora to teleytaio, apla skepsou ligo logika oti o driver prepei na einai se state pou na borei na ypostei testing (beta pou de leitourgei katholou den exyphretei kanena skopo) kathws kai na yparxei to xroniko perithorio gia to testing auto kai to feedback arketo kairo prin thn dhmosieysh tou en logo driver gia thn pithanh diorthosh twn bugs. Tapeinh proswpikh mou gnwmh to parapanw :wink: :roll: [/quote'] Μα αυτο ειπα και εγω και ο Ailuros καθως και καποιοι αλλοι ετρεξαν να με φανε ! Εμενα με νοιαζουν οι Drivers που δουλευουν , τι να κανω εναν Driver σε Alpha stage που δεν δουλευει ??? Και οσο αφορα τους τελευταιους ΒΕΤΑ τους εχω και σε βελτιωμενη εκδοση. Οσο για το B3D ειμουν παλιοτερα με αλλο εφαμιλλο με αυτο nickname αλλα εχω αλλαξει τοσα emails που τωρα πια μονο αχρηστο ειναι. Οσο για τα 60fps σου εξηγησα τον λογο που δεν μπορω να ποσταρω τωρα, αν ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις δεν μπορω να θεωρηθω υπευθυνος. Οταν βγει το καταληλο αρχειο θα στο δειξω το screenshot.
Ailuros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Μα αυτο ειπα και εγω και ο Ailuros καθως και καποιοι αλλοι ετρεξαν να με φανε ! Εμενα με νοιαζουν οι Drivers που δουλευουν , τι να κανω εναν Driver σε Alpha stage που δεν δουλευει ??? Και οσο αφορα τους τελευταιους ΒΕΤΑ τους εχω και σε βελτιωμενη εκδοση. ΄Ασε μας ρε κακομοίρη που τρέξαμε να σε φάμε. Τι να φάμε την απελπισμένη προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα; ΄Οχι μόνο είσαι τραγελαφικός είσαι και αφελής μέχρι εκεί που δεν πάει. Ουδεμία σχέση έχεις με την ΝVIDIA και ευτυχώς κιόλας. Οσο για το B3D ειμουν παλιοτερα με αλλο εφαμιλλο με αυτο nickname αλλα εχω αλλαξει τοσα emails που τωρα πια μονο αχρηστο ειναι. Το ΙP πρώτη φορά το βλέπω. Οσο για τα 60fps σου εξηγησα τον λογο που δεν μπορω να ποσταρω τωρα, αν ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις δεν μπορω να θεωρηθω υπευθυνος.Οταν βγει το καταληλο αρχειο θα στο δειξω το screenshot. Βάλε άλλη μια 7800GT σε SLI και μετά το συζητάμε. Ως τότε μπορείς να πειραματιστείς τι ρυθμίσεις θα βγάλεις για να πετύχεις τα μαγικά 60 fps με τις προαναφερόμενες ρυθμίσεις. Για άλλη μια φορά με Athlon X2 4800+: http://www.techreport.com/reviews/2006q1/radeon-x1900/index.x?pg=7 Για του λόγου το αληθές: 7800GT = 32.1 fps 7800GTX = 34.3 fps 2* 7800GT@SLi = 62.9 fps Και είναι και μετρημένο με FRAPS, όχι ότι τα αποτελέσματα απέχουν πολύ από το inbuild performance test, αλλά έτσι για να σπαταλάμε τον χρόνο μας με αηδιούλες.
HellasVagabond Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δυστυχως εφοσον απαντας σε εντελως ξεχωριστο υφος δεν μου αφηνεις περιθωρια. DSL εχω τα τελευταια 2 χρονια......Παλια οπως ολοι εμπαινα με IDSN, PSTN. Οσο για τα 60fps χωρις triple buffer και εξομαλυνση οριων γαμα δεν θα ειναι δυσκολο να τα πιασω με ολα maximum αφου επιασα ηδη τα 40-45 με αυτα ON και με 3.5 αντι για 3.8 dual.
littlelouievegos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ρε Nec αστον σαλιο σπαταλας αδικα... LOL
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δυστυχως εφοσον απαντας σε εντελως ξεχωριστο υφος δεν μου αφηνεις περιθωρια. looooooooooooooooooooooooooooooool δεν την παλεύεις ρε φίλε...μία όμως...loooooooooooooooooooooooool είσαι για τρελά γέλια...
Ailuros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δυστυχως εφοσον απαντας σε εντελως ξεχωριστο υφος δεν μου αφηνεις περιθωρια. DSL εχω τα τελευταια 2 χρονια......Παλια οπως ολοι εμπαινα με IDSN' date=' PSTN.[/quote'] ΄Ολα τα IP είναι tracable. Οσο για τα 60fps χωρις triple buffer και εξομαλυνση οριων γαμα δεν θα ειναι δυσκολο να τα πιασω με ολα maximum αφου επιασα ηδη τα 40-45 με αυτα ON και με 3.5 αντι για 3.8 dual. Mε όλα στα minimum ίσως. Αλλιώς σύσσωμο το δίκτυο έχει λανθασμένα αποτελέσματα, όλοι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και μόνο το δικό σου μοναδικό συστηματάκι σπάει όλα τα ρεκόρ. Που ήσουν τόσο καιρό βρε Μεσσία και Σωτήρα μας και δεν ξέραμε να ρυθμίσουμε τα συστήματά μας έτσι. Σου έδωσα αποτελέσματα από την 7800GTX 256@490/685MHz αυτού του συστήματος με έναν FX55. ΣΑΡΑΝΤΑ ([Β]40[/Β]) fps μιας και δεν δύνασαι να καταλάβεις ή απλά το παίζεις χαζός. ΄Οχι μόνο έχεις κλέψει ήδη με τα υποτιθέμενα 43 fps και Κύριος είδε τι κατέβασες για να τα πετύχεις έχεις και το θράσος να επιμένεις ότι θα βγάλεις 60. Δεν έχεις τον Θεό σου πολύ απλά.
Ailuros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ρε Nec αστον σαλιο σπαταλας αδικα... LOL Ας δοκιμάσει να κάνει τα ίδια και στο B3D.
Kombatant Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Ας δοκιμάσει να κάνει τα ίδια και στο B3D. Εεε, τώρα το παράκανες... μη το αποθαρρύνεις το παλικάρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.