Kombatant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Kombatant αν εστω και 1 απο τα sites που γραφεις απο κατω δεν το ηξερα θα σε παραδεχομουν...Δυστυχως οχι μονο τα ξερω αλλα ξερω πως πρωτα βγηκαν ξενα forums με το ιδιο ονομα - τα οποια εχεις στην υπογραφη σου - και μετα τα αντιστοιχα Ελληνικα και δοξα το θεο υπηρχα στο νετ πολυ πριν απο αυτα. ( Εφοσον δεν θα μπω στον κοπο να μαθω ψαρωσε με και πεσμου μονος σου ) Συνειδητοποιείς βέβαια ότι για να βάζω όλα αυτά τα sites στην υπογραφή μου κάτι πρέπει να σημαίνει αυτό έτσι; Δεν "ποστάρω" απλά σε αυτά... εφόσον λοιπόν τα ξέρεις, όπως μου λες (αν και εγώ δε θυμάμαι να σε έχω δει να ποστάρεις σε ξένα sites, βέβαια ίσως έχεις διαφορετικό nickname εκεί οπότε πάσο) ειλικρινά δε καταλαβαίνω α) τι προσπαθείς να μου πεις β) τι σχέση έχει όλο αυτό με το προηγούμενό μου post πάνω στο θέμα. Φαντάζομαι ότι θα με διαφωτίσεις, οπότε περιμένω.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δικιο εχεις..Στο Rage3d εχω να ποσταρω πανω απο 2 χρονια ενω στο DriverHeaven δεν χρειαστηκε ποτε. Απο την αλλη ειμαι περιεργος να μου πεις τι αλλο κανεις σε αυτα τα δυο εκτος απο το να ποσταρεις... Εχει να κανει με το οτι πας να πουλησεις "μουρη" με το "μαθε ποιος ειμαι" που ειλικρινα δεν θα σε βγαλει πουθενα....
Kombatant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Άλλος ποστάρει μούρη με το να κάνει ότι δήθεν ξέρει τα πάντα εδώ, γινόμενος θέαμα... τέλοσπάντων, αφού δεν απαντάς, δεν ασχολούμαι άλλο. Μπορείς να συνεχίσεις το solo σου. Δεν υπάρχει λόγος να πάει άλλο off-topic το συγκεκριμένο thread.
anti_mojos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 @Ailuros Mia pou se parakolouthw edw sto forum kai empistevomai tin krisi sou,tha ithela na me voithiseis se ena dilima pou me vasanizei.Exw sxedon oloklirwsei to kainourgio mou pc(asinarmologito akomi)-amd64 4400x2,asus sli premium,2x1 giga crosair xms, enermax 600w noisse taker,thermaltake kandalf,kai 2 diskous wd sata2-kai exw sta ipospi mou gia agora kartas grafikwn tin ati1900xtx.Na perimenw tis kainourgies me dx10 i oxi? Mipws to kainourgio g71 thanai kalitero apo ta simerina dedomena?Tha aksizei ton kopo?To pc to exw gia tin douleia mou(ekpaideftikos) kai pezw games edw kai 13 xronia.Ypomoni exw an einai na erthei kati konta mexri ton iounio.kapou ekei perimenw to Gothic3(poromenos me to en logo game). Xwris na fanw agenis pros ta alla meri tou forum fisika mporei na apanthsei sthn parapanw aporia mou o opiosdipote pou exei apopsi.Apla o Ailuros einai i adinamia mou sta grafika.Ton diabazw me full ola ta filtra... Efxaristw prokatavolika @HellasVagabond Xwris kamia diathesi gia flame mporw na pw pws i gnwsi gia ton kathena mas den apotelei pronomio an den sinodevetai apo tin parodoxi pws einai mia siswrevmeni empeiria pou strizetai stis gnwseis kai ta lathi olwn.Ena aplo sry gia to lathos pou ekanes tha edine ena telos.Einai toso ma toso aplo.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Να πω sorry για πιο πραγμα ??? Ειπα πως αυριο θα ποσταρω Bench του Fear οσο αφορα τα 60fps. Τωρα για τους Drivers δεν ειδα την παραμικρη αποδειξη του οτι υπαρχουν αλλοι Drivers εκει εξω νεοτεροι του 83.90 v2 που να δουλευουν φυσικα.
littlelouievegos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 @AilurosMia pou se parakolouthw edw sto forum kai empistevomai tin krisi sou' date='tha ithela na me voithiseis se ena dilima pou me vasanizei.Exw sxedon oloklirwsei to kainourgio mou pc(asinarmologito akomi)-amd64 4400x2,asus sli premium,2x1 giga crosair xms, enermax 600w noisse taker,thermaltake kandalf,kai 2 diskous wd sata2-kai exw sta ipospi mou gia agora kartas grafikwn tin ati1900xtx.Na perimenw tis kainourgies me dx10 i oxi? Mipws to kainourgio g71 thanai kalitero apo ta simerina dedomena?Tha aksizei ton kopo?To pc to exw gia tin douleia mou(ekpaideftikos) kai pezw games edw kai 13 xronia.Ypomoni exw an einai na erthei kati konta mexri ton iounio.kapou ekei perimenw to Gothic3(poromenos me to en logo game). Xwris na fanw agenis pros ta alla meri tou forum fisika mporei na apanthsei sthn parapanw aporia mou o opiosdipote pou exei apopsi.Apla o Ailuros einai i adinamia mou sta grafika.Ton diabazw me full ola ta filtra... Efxaristw prokatavolika [/quote'] Συμφωνα με καποιους υπαρχει περιπτωση να δουμε τον G80 μεσα στο καλοκαιρι. Τωρα για Ιουνιο δυσκολο το βλεπω, ομως το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι εικασιες. Σιγουρα παντως θα βγει γρηγοροτερα απο το εφαμιλλο σε specs R600, που παει για Oκτωμβριο. To αν θα περιμενεις ειναι καθαρα δικια σου επιλογη. Η G80 θα ειναι d3d10 gpu και περα απο το SM4.0 ενδιαφερον θα παρουσιασουν και οι αλλες αρχιτεκτονικες καινοτομιες που ετοιμαζονται και απο τις 2 εταιρειες. Εαν θες την προσωπικη μου αποψη εξαρταται απο το ποσο συχνα αναβαθμιζεις. Εαν δεν το κανεις συχνα τοτε ειναι ενα στοιχημα το να περιμενεις καθως θα εχεις μια καρτα που τα specs της τουλαχιστον(γιατι απο speed δεν μπορουμε να ξερουμε) θα σε καλυψει για αρκετο καιρο. Ρισκαρεις ομως γιατι πολυ απλα δεν ξερεις εαν οντως θα την δουμε το καλοκαιρι, οποτε.. Τωρα εφοσον δεν εχεις αγορασει ακομα θα σου ελεγα ναι 100% περιμενε για την G71 να δεις και να κρινεις, το μεσοδιαστημα ειναι πολυ πιο μικρο και μαλλον θα κανει launch στην cebit 8/3. Eγω προσωπικα πηρα την x1900xt και αν θες την προσωπικη μου αποψη προκειται για μια gpu πολυ καλη, και εχει και καποια χαρακτηριστικα που ηθελα και δεν τα ειχα με την επισης πολυ καλη πρωην καρτα μου GTX256. Καλυτερο IQ απο την γενια G7x, συμπεριλαμβανομενης και της G71 φυσικα καθως αλλαγες δεν θα γινουν αρχιτεκτονικα μαλλον, και καλυτερη αποδοση σε χρηση εξομαλυνσης και ανισοτροπικου και μαλλον δεν θα αλλαξει αυτη η κατασταση με τo G71. Απο την αλλη η G71 πιθανοτατα θα ειναι πιο γρηγορη στην πλειοψηφια των benchmarks τουλαχιστον σε pure speed(το ποσο μενει να το δουμε).Πονταρα επισης και στο δρομο των shader intensive games που o R580 με 48 ALUs εχει σαφεστατο προβαδισμα εναντι της Nvidia, η οποια υπερτερει ομως σε vertex processing και σε opengl φυσικα που ειναι κραταια δυναμη χρονια. Η επιλογη λοιπον ειναι δικια σου. Α και ως αναφορα στο Gothic 3 δεν θα ειναι d3d10 game οποτε αν αποτελει σημαντικοτατο παραγοντα για την επιλογη σου αυτο δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθως η G71 και ο R580 πιθανοτατα θα το παιζουν θαυμασια. Αυτα ελπιζω να βοηθησα και οχι να σε μπερδεψα περαιτερω...
anti_mojos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 @littlelouievegos Kai me to parapanw tha elega.Prosanatolisomai stin 1900xtx na pw tin alitheia gia tous logous pou aneferes, parolo pou mas ta xalaei sto opengl.Tha perimenw fisika na dw ti tha leei to g71 sigoura kai meta tha apofasisw.Gia to gothic kserw oti den ypostirizei dx10 alla skeftomouna oti epeidi eimaste se metabatiki periodo mipws thatan kalitera na perimenw.Alla kalokairi me kleista ta sxoleia den leei na min exw gpu.Etsi kai alliws pezw apo ola ta idi paixnidiwn opote i 1900xtx fantazei i idaniki lisi.Ekslaou fantazomai oti i aksiopoiisi tou dx10 tha erthei arketa argotera opote etsi mpenoume sto gnwsto favlo kiklo.Opote perimenoume ta xaraktiristika tou g71 kai apofasizw. Efxaristw poli gia tin amesotita tis apantisis.An kai ta posts pou exw einai liga sas diavazw xronia kai me exete kalipsei panta me ton kalitero tropo.Tnks again.
littlelouievegos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Nα σαι καλα φιλε μου Δεν ξερω εν τελει τι θα αποφασισεις, θεωρω οτι και η G71 και ο R580 θα σε καλυψουν απολυτα. Τωρα φυσικα εφοσον δινεις τοσα λεφτα εξαρταται οπως ειπα απο τι τι θελεις ειδικοτερα,γιατι κακα τα ψεματα οταν δινεις τοσα χρηματα προσεχεις παραπανω τις λεπτομερειες και το τι θελεις απο μια gpu γενικοτερα.. Better overall pure speed performance and openGL ή καλυτερο IQ, AA/AF αποδοση και shader power..
Kombatant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 anti_mojos, αν θές να ακούσεις και τη δική μου άποψη, κατ' εμένα είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή να μην επενδύσεις στην G71, ιδιαίτερα με την G80 τόσο κοντά. Βρισκόμαστε σε "περίεργη" χρονιά όσον αφορά τις κάρτες γραφικών, κυρίως λόγω του ότι επίκειται η κυκλοφορία των Vista και υπάρχει πολύ FUD για το τι τελικά θα χρειάζονται σαν λειτουργικό και τι όχι, και τι θα φέρει τελικά το νέο DirectX. Συνεπώς, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στις κάρτες γραφικών, δε μπορείς να βγαίνεις και να μιλάς ότι η τάδε λύση είναι future proof και η άλλη δεν είναι (αν και η ΑΤΙ "φαίνεται" να είναι κάτιτι περισσότερο λόγω του shader power που διαθέτει). Οπότε βάλε στη ζυγαριά τι παιχνίδια παίζεις, τι πιστεύεις ότι σε καλύπτει αυτή τη στιγμή, και πάρε την ανάλογη απόφαση.
anti_mojos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 anti_mojos, αν θές να ακούσεις και τη δική μου άποψη, κατ' εμένα είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή να μην επενδύσεις στην G71, ιδιαίτερα με την G80 τόσο κοντά. Βρισκόμαστε σε "περίεργη" χρονιά όσον αφορά τις κάρτες γραφικών, κυρίως λόγω του ότι επίκειται η κυκλοφορία των Vista και υπάρχει πολύ FUD για το τι τελικά θα χρειάζονται σαν λειτουργικό και τι όχι, και τι θα φέρει τελικά το νέο DirectX. Συνεπώς, έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στις κάρτες γραφικών, δε μπορείς να βγαίνεις και να μιλάς ότι η τάδε λύση είναι future proof και η άλλη δεν είναι (αν και η ΑΤΙ "φαίνεται" να είναι κάτιτι περισσότερο λόγω του shader power που διαθέτει). Οπότε βάλε στη ζυγαριά τι παιχνίδια παίζεις, τι πιστεύεις ότι σε καλύπτει αυτή τη στιγμή, και πάρε την ανάλογη απόφαση. Aftin tin stigmi den asxoloume me kati sigkekrimeno apo games.Diakais pothos vevaia einai na peksw to FEAR, alla den trelenomai an den ginei twra.Etsi kai alliws ergazomai se ena project gia to sxoleio kai den exw poli xrono.I diki sou protropi mallon me odigei na epileksw afton ton dromo: na simvivastw me mia xamilou kostous karta grafikwn kai mexri to kalokairi na perimenw.Einai kai afto mia skepsi.Pantws pedia kai afto me tis kartes grafikwn kai to marketing exei katantisei kourastiko.Mpainoun kai sto paixnidi oi etairies paragwgis games kai denei to gliko.Etsi kai alliws teli martiou tha apofasisw gia tin gpu opote tha exoume kai neotera fantazomai.Enimerwtika exw mia asus geforce3 pou tin agorasa prin apo pente xronia molis eixe kikloforisei 220000drx.Istoriki karta me ta ola tis...
Kombatant Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Aftin tin stigmi den asxoloume me kati sigkekrimeno apo games.Diakais pothos vevaia einai na peksw to FEAR, alla den trelenomai an den ginei twra.Etsi kai alliws ergazomai se ena project gia to sxoleio kai den exw poli xrono.I diki sou protropi mallon me odigei na epileksw afton ton dromo: na simvivastw me mia xamilou kostous karta grafikwn kai mexri to kalokairi na perimenw.Einai kai afto mia skepsi.Pantws pedia kai afto me tis kartes grafikwn kai to marketing exei katantisei kourastiko.Mpainoun kai sto paixnidi oi etairies paragwgis games kai denei to gliko.Etsi kai alliws teli maiou tha apofasisw gia tin gpu opote tha exoume kai neotera fantazomai.Enimerwtika exw mia asus geforce3 pou tin agorasa prin apo pente xronia molis eixe kikloforisei 220000drx.Istoriki karta me ta ola tis... Δεν είναι θέμα marketing βρε συ, απλά υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός ανάμεσα στις 2 κυρίαρχες εταιρείες, όσο δε φαντάζεσαι. Όπως καταλαβαίνεις, παρότι και οι 2 βγάζουν τα περισσότερα χρήματα από λύσεις όπως 6600GT και Χ1600, το να έχεις τη γρηγορότερη κάρτα εκεί έξω σίγουρα είναι θέμα πρεστίζ. Οπότε πάρε μια κάρτα, που θα σου επιτρέπει να παίζεις τα παιχνίδια σου με ικανοποιητική ταχύτητα και ανάλυση (σε συνάρτηση βέβαια και με το τι οθόνη έχεις, τι να το κάνεις π.χ το 1600x1200 άμα η CRT οθόνη σου το υποστηρίζει μονάχα στα 60Hz, ή αν η TFT οθόνη σου δεν ανεβαίνει μέχρι εκεί) και περίμενε για να κάνεις τη σωστή κίνηση. Ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά, αν είχα ανάγκη να πάρω κάρτα γραφικών αυτή την περίοδο, θα προτιμούσα είτε μια X1800XL (ή τις επερχόμενες R590) είτε μια 7800GT, οι οποίες και πλέον έχει πέσει η τιμή τους αρκετά, έχουν αρκετή ισχύ ώστε τα σύγχρονα παιχνίδια να μην έχουν πρόβλημα, και δε θα με έχουν αναγκάσει να δώσω 650 ευρώπουλα, μόνο και μόνο για να τις δω ξεπερασμένες μετά από λίγους μήνες.
Ailuros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 NDA εχω και εγω σε ολα τα BETAS αλλα κανεις ποτε δεν απαγορεψε να πω ποιο BETA κανω τεστ....Εγω αυτο σου ζητησα να πεις/δειξεις...Αν δεν ειναι για χρηση τοτε πως μπορεις να συζητας καν για αυτους ? Εμεις μιλαμε για optimised drivers και οι 83.90 V2 ειναι οτι καλυτερο. To ότι έχεις γίνει θέαμα το έχεις συνηδητοποιήσει; Βρες μου πρώτα τα 60fps στο Fear που ισχυρίστηκες και μετά όλα τα άλλα. Κάτα τα άλλα να μη σου πω τι NDA έχεις ακριβώς. ***edit: μόλις σου είπανε για B3D έτρεξες να γραφτείς ε; Εγγραφή στις 19/02/2006
Ailuros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Mia pou se parakolouthw edw sto forum kai empistevomai tin krisi sou' date='tha ithela na me voithiseis se ena dilima pou me vasanizei.Exw sxedon oloklirwsei to kainourgio mou pc(asinarmologito akomi)-amd64 4400x2,asus sli premium,2x1 giga crosair xms, enermax 600w noisse taker,thermaltake kandalf,kai 2 diskous wd sata2-kai exw sta ipospi mou gia agora kartas grafikwn tin ati1900xtx.Na perimenw tis kainourgies me dx10 i oxi? Mipws to kainourgio g71 thanai kalitero apo ta simerina dedomena?Tha aksizei ton kopo?To pc to exw gia tin douleia mou(ekpaideftikos) kai pezw games edw kai 13 xronia.Ypomoni exw an einai na erthei kati konta mexri ton iounio.kapou ekei perimenw to Gothic3(poromenos me to en logo game).[/quote'] Αν έχεις ανάγκη για αναβάθμιση ΤΩΡΑ πάρε μια Χ1900ΧΤ και άσε τον κόσμο να κουρεύεται. Αν από την άλλη θέλεις και μπορείς να περιμένεις η επιλογή είναι πάλι δική σου. Κοίτα τι χρειάζεσαι αυτή την χρονική στιγμή και κοίταξε να καλύψεις εσύ ο ίδιος τις ανάγκες σου αυτές. @HellasVagabond Xwris kamia diathesi gia flame mporw na pw pws i gnwsi gia ton kathena mas den apotelei pronomio an den sinodevetai apo tin parodoxi pws einai mia siswrevmeni empeiria pou strizetai stis gnwseis kai ta lathi olwn.Ena aplo sry gia to lathos pou ekanes tha edine ena telos.Einai toso ma toso aplo. Mα τι λες τώρα εδώ διακηδεύεται ολόκληρη καριέρα LOL.
devil_will_cry Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 hthela na hxera pws ta kataferate na skotwtheite se ayto to to thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.