Προς το περιεχόμενο

GeForce 7900 Series Specs

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα Screenshot με το Control Panel της Nvidia που λεει την ver ειναι αρκετο....Δεν νομιζω πως 30 δευτερολεπτα δουλεια για να αποδειξεις οτι εχεις προσβαση σε Nvidia Beta Driver FTP ειναι μεγαλη ιστορια...

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενα Screenshot με το Control Panel της Nvidia που λεει την ver ειναι αρκετο....Δεν νομιζω πως 30 δευτερολεπτα δουλεια για να αποδειξεις οτι εχεις προσβαση σε Nvidia Beta Driver FTP ειναι μεγαλη ιστορια...

http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=26199&page=26

Δίαβασε ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις. Πέραν τούτου υπάρχει NDA= non disclosure agreement. Μέχρι πρόσφατα δεσμευόμουν να μιλήσω και για την ίδια την ιδιότητά μου. Ούτε screenshots, ούτε αποτελέσματα, ούτε έκδοση τίποτα δεν θα ακούσεις ή θα δεις. Θέλουν άλλωστε τόση δουλειά ακόμα που δεν είναι καν έτοιμοι για χρήση όπως οι 83-αρηδες.

Δημοσ.
Στα 650 πυρηνα με 8 quads η GTX δεν νομιζω οτι θα εχει ιδιαιτερο προβλημα να ειναι μπροστα στα πιο πολλα benchmarks. (purespeed). Νομιζω οτι την συμφερει κιολας απο το να παει σε smaller die size.. Και δινει και την ευκαιρια και σε πολλους AIBs να βγαλουν OCed versions οπως εγινε με το G70. Το ζητημα και αυτο που ενδιαφερει εμενα προσωπικα ειναι να δουμε τι μπορει να κανει με το tweaking του memory bandwith και το μεγαλο ΑΑ performance loss που παρουσιαζει.. Οταν βλεπεις μια καρτα σαν την GTX512 να ειναι τοσο τραγικη σε AA performance εχωντας μαλιστα 1700MHz(1.1ns) τοτε περιμενεις πολλα περισσοτερα' date=' απο την G71.

Για IQ improvements φυσικα ουτε λογος... ;) AF anyone? :P

Η gt απο την αλλη θα ειναι μεγαλη απογοητευση αν ισχυουν τα υποθετικα στοιχεια που παραθετει to vrzone και δεν θα εχει καμια σχεση με τον μεγαλο αδελφο.. :)[/quote']

Για να επιστρέψουμε στο πρωταρχικό θέμα μετά την ανούσια παρένθεση:

Μην περιμένεις πάρα πολλά από ένα refresh. Οι ουσιαστικές αλλαγές θα έρθουν στο G80 και εδώ η ΝVIDIA στοχεύει να παρουσιάσει πρώτη. Τώρα αν είναι για καλύτερο ή όχι θα δείξει ;)

Δημοσ.
Soft shadows + 4xAA = no no :P (ή αν προτιμάς αλλιώς ο συνδυασμός δεν λειτουργεί στο Fear. Κοιτάτε πρώτα τι εμφανίζεται στην οθόνη πριν φτάνετε σε λάθος συμπεράσματα).

Λειτουργει μια χαρα.Απλα πρεπει πρωτα να απενεργοποιησεις το ΑΑ, να ενεργοποιησεις το soft shadows και να ενεργοποιησεις παλι το ΑΑ ειτε σε 2χ, ειτε σε 4χ.Τουλαχιστον με την ΧΤΧ λειτουργει ετσι.

Δημοσ.
Λειτουργει μια χαρα.Απλα πρεπει πρωτα να απενεργοποιησεις το ΑΑ, να ενεργοποιησεις το soft shadows και να ενεργοποιησεις παλι το ΑΑ ειτε σε 2χ, ειτε σε 4χ.Τουλαχιστον με την ΧΤΧ λειτουργει ετσι.

΄Οντως έχεις δίκιο. Τι επιδόσεις σου δίνει ο συνδυασμός 4xAA + soft shadows στα 1600 στην Χ1900ΧΤΧ;

Δημοσ.
http://www.beyond3d.com/forum/showthread.php?t=26199&page=26

Δίαβασε ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις. Πέραν τούτου υπάρχει NDA= non disclosure agreement. Μέχρι πρόσφατα δεσμευόμουν να μιλήσω και για την ίδια την ιδιότητά μου. Ούτε screenshots' date=' ούτε αποτελέσματα, ούτε έκδοση τίποτα δεν θα ακούσεις ή θα δεις. Θέλουν άλλωστε τόση δουλειά ακόμα που δεν είναι καν έτοιμοι για χρήση όπως οι 83-αρηδες.[/quote']

NDA εχω και εγω σε ολα τα BETAS αλλα κανεις ποτε δεν απαγορεψε να πω ποιο BETA κανω τεστ....Εγω αυτο σου ζητησα να πεις/δειξεις...

Αν δεν ειναι για χρηση τοτε πως μπορεις να συζητας καν για αυτους ? Εμεις μιλαμε για optimised drivers και οι 83.90 V2 ειναι οτι καλυτερο.

Δημοσ.

LOL. Τωρα το ειδα. Αφηστε ρε το παλληκαρι ειναι περιπτωση μην ασχολειστε δεν θα βγαλετε ακρη μαζι του... :P LOL

60fps @fear με gt και 4xaa se 12x10 !!! LOL (Ειναι non disclosure agreement beta exlusive αποτελεσμα μονο για την gt του φιλτατου) LOL . Ωχ παναγια μου τι αλλο θα ακουσουμε απο τα χειλη του εμπειρου beta tester 3D GURU. LOL

Δημοσ.

Αραγε οσα γραφεις βγαζουν νοημα ακομα και για σενα ???

Οσο για το ποσα BETA εχω κανει γνωριζουν αρκετοι ωστε να ξερουν.

Οπως και να εχει 2ο Strike για σενα....

Δημοσ.

lolol ρε παληκάρι..δεν την παλεύεις...κάρα-lol...

Προσοχή απανταχού insomniacs...μην την λέτε στον VagaBond..ο VagaBond έχει πάντα δίκιο..αλλιώς έχετε report...

φοβάστε?

είσαι lol φίλε...αρκούμαι σε αυτό

δεν ακούς κανέναν.έχεις πάντα δίκιο.τα ξέρεις όλα..

τουλάχιστον κάποια άτομα σε γνώσεις εδώ μέσα τα σέβομαι.

ο Ailouros είναι ένα από αυτά...και δεν τον ξέρω καν.ούτε από MSN ούτε προσωπικά.απλά βλέπω τα Posts :)

Δημοσ.
Αραγε οσα γραφεις βγαζουν νοημα ακομα και για σενα ???

Οσο για το ποσα BETA εχω κανει γνωριζουν αρκετοι ωστε να ξερουν.

Ασε με εμενα ρε 3dguru ' date='αρκει που βγαζουν τα δικα σου νοημα.. Kαι το ποιος ξερει 5 πραγματα και ποιος οχι ειναι εμφανες :P Σε εμας ετσι; τους υπολοιπους, [b']οχι στον φανταστικο μικροκοσμο σου .. [/b] ;)

Τερμα οι συζητησεις μαζι σου αξια σου δινω κιολας ρε 3d guru LOL :mrgreen:

Ασε μην πω και αλλα γιατι οντως θα θεωρησω τον εαυτο μου εντελως ηλιθιο αν φαω ban για εσενα. LOL

Δημοσ.

Οπως δεν βριζω , θιγω κανεναν περιμενω την ιδια συμπεριφορα..Υπερβολικος ? Ισως..

Ο Ailuros δεν ειπα πως δεν ξερει απλα οταν λεει πως κανει ΒΕΤΑ σε νεους Drivers της NVIDIA που δεν εχει κανεις αλλα μετα λεει πως οι Drivers δεν ειναι καν για χρηση τοτε το ΒΕΤΑ δεν υφισταται.

Ζητησα απλα ενα ScreenShot της Version των 84.χχ η 85.χχ την οποια απεφυγε να δωσει αναφεροντας το NDA το οποιο δηλωνει πως δεν επιτρεπεται η δημοσιοποιηση κωδικα, χαρακτηριστικων, Licence ενως software προιοντος. Τωρα αν το πατησει δειχνοντας ενα Screenshot της ver των Drivers τη να πω...Παντως δεν θα τον καρφωσω στην Nvidia...

Δημοσ.

Μην περιμένεις πάρα πολλά από ένα refresh. Οι ουσιαστικές αλλαγές θα έρθουν στο G80 και εδώ η ΝVIDIA στοχεύει να παρουσιάσει πρώτη. Τώρα αν είναι για καλύτερο ή όχι θα δείξει ;)

Ναι δεν διαφωνω αλλα ειμαι περιεργος να δω ο [email protected] με faster clocks και περιπου την ιδια memory τι μπορει να κανει... Φυσικα και στον G80 κρυβεται το ζουμι.. Θα τα πουμε εμεις εκτενεστερα ελπιζω ;)

BTW πληροφοριακα η xt μου σε 16x12 με 4xAA και 16xAF SS ON και mipmap LOD highest στο CCC, βγαζει 29fps(therefore unplayable for me). Κραταει καλα ομως στα min fps.. :)

Δημοσ.
Οπως δεν βριζω ' date=' θιγω κανεναν περιμενω την ιδια συμπεριφορα..Υπερβολικος ? Ισως..

Ο Ailuros δεν ειπα πως δεν ξερει απλα οταν λεει πως κανει ΒΕΤΑ σε νεους Drivers της NVIDIA που δεν εχει κανεις αλλα μετα λεει πως οι Drivers δεν ειναι καν για χρηση τοτε το ΒΕΤΑ δεν υφισταται.

Ζητησα απλα ενα ScreenShot της Version των 84.χχ η 85.χχ την οποια απεφυγε να δωσει αναφεροντας το NDA το οποιο δηλωνει πως δεν επιτρεπεται η δημοσιοποιηση κωδικα, χαρακτηριστικων, Licence ενως software προιοντος. Τωρα αν το πατησει δειχνοντας ενα Screenshot της ver των Drivers τη να πω...Παντως δεν θα τον καρφωσω στην Nvidia...[/quote']

Φαντάζομαι ότι ο Ailuros (και μαζί του πολύς κόσμος ακόμα) σπάει τρελλή πλάκα μαζί σου αυτή τη στιγμή, και πίστεψε με, δε θα χρειαστεί να καρφώσεις τίποτα στην nVidia - απλά σε όσους ξέρουν την ιδιότητά του η όλη σου φιλολογία φαίνεται τουλάχιστον αστεία αυτή τη στιγμή.

Αν όντως θέλεις να λέγεσαι ότι γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις στο χώρο των καρτών γραφικών, σε συμβουλευώ να αρχίσεις να επισκέπτεσαι τα μεγάλα sites του εξωτερικού (όπως το Beyond3D, για παράδειγμα) - ρώτα εκεί για τον Ailuros, είμαι σίγουρος ότι θα σου πούνε αρκετά πράγματα.

edit: Ελπίζω να μη δω καμία απάντηση του στυλ "Και ποιος είσαι εσυ..." κτλ... Αν δε ξέρεις, μάθε :D

Δημοσ.
Οπως δεν βριζω , θιγω κανεναν περιμενω την ιδια συμπεριφορα..Υπερβολικος ? Ισως..

άσ'το..αυτό μην το ξαναπείς ;)

ανάλογα τι θεωρείς θίξιμο..

εγώ ξεκάθαρα σε ειρωνεύομαι..

το ίδιο έχεις κάνει και εσύ αλλού (όχι σε μένα)

άρα άτοπη η πρόταση σου ;)

τέσπα..μάλλον οι υπόλοιποι τα λένε καλύτερα από μένα...οπότε δεν συνεχίζω :)

Δημοσ.

Kombatant αν εστω και 1 απο τα sites που γραφεις απο κατω δεν το ηξερα θα σε παραδεχομουν...Δυστυχως οχι μονο τα ξερω αλλα ξερω πως πρωτα βγηκαν ξενα forums με το ιδιο ονομα - τα οποια εχεις στην υπογραφη σου - και μετα τα αντιστοιχα Ελληνικα και δοξα το θεο υπηρχα στο νετ πολυ πριν απο αυτα. ( Εφοσον δεν θα μπω στον κοπο να μαθω ψαρωσε με και πεσμου μονος σου )

Οσο για τον Ailuro ειπα πως γνωριζει και ασχολειται αλλα μην μπερδευουμε το ΒΕΤΑ με εναν Driver που δεν εχει την παραμικρη λειτουργικοτητα και μαλλον δεν ειναι καν σε Alpha σταδιο.

Silversurfer αν δεν κανω λαθος σε εχω δει και σε αλλα Forums Που ειμαι μεσα. Ωστοσο μπερδευεις το να ειρωνευεσαι καποιον χωρις να προκαλεις με το να του την λες χυμα στο κυμα και να του κανεις προσωπικη επιθεση πραγμα που δεν εχω κανει ποτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...