HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Edit εκανα γιατι δεν τις εκανα ολες upload ταυτοχρονα.. Medium ??? Αυτο οντως δεν το εβαλα Max...Ποση διαφορα θα εχει ομως ?? θα το βαλω αργοτερα. Ποσταρα και το Bench του παιχνιδιου...Αν ειδες Maximum εβγαλε 67Fps...Αλλα εβγαλε και 29 minimum. PS : Αυτο το Bench εγινε πριν 1 εβδομαδα με τον 3.5+ και οχι με τον 3.8+Dual.
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Edit εκανα γιατι δεν τις εκανα ολες upload ταυτοχρονα..Medium ??? Ποσταρα και το Bench του παιχνιδιου...Αν ειδες Maximum εβγαλε 67Fps...Αλλα εβγαλε και 29 minimum. Eίπες μέσο όρο. Εκτός αν δεν ξέρεις τι σημαίνει μέσος όρος στα ελληνικά και το average σε αντιστοιχία στα αγγλικά αδυνατώ να δω τα 60fps. Oρίστε και το medium: http://www.imagehosting.us/index.php?action=show&ident=1180429 Αν τώρα θέλεις να χαραμίσεις άδικα το εύρος του forum για τριχοτομήσεις ή δικαιολογίες πως τάχα μου το εννοούσες αλλιώς και να παίξεις με τις δικές σου παραπλανήσεις άστο καλύτερα και πρόσεχε από τούδε και στο εξής τι γράφει η οθόνη σου όταν σου βγάζει αποτελέσματα. PS : Αυτο το Bench εγινε πριν 1 εβδομαδα με τον 3.5+ και οχι με τον 3.8+Dual. Προβλέψιμος ο συρφετός των άσχετων δικαιολογιών. Παραιτήσου και πες απλά ότι έκανες λάθος.
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Εγω σε 1280χ1024 με 4XAA , 4XAF και ολα σε High παιζω με μεσο ορο 60fps. Έτσι έχεις γράψει...που είναι Μ.Ο. 60fps? 40-45 =! 60fps (=! -->διάφορο αν δεν κάνω λάθος )
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Ειπα ΤΩΡΑ...Τωρα εχω τον 3.8+Dual οχι τον 3.5+... Περιμενα να καταλαβουν ολοι το ΤΩΡΑ με το 1 εβδομαδα πριν...Μαλλον δεν εγινε ετσι. Σημερα η αυριο θα ποσταρω Screen με τον τωρα CPU και νιωθω πως το 60fps που μου δειχνει το Fraps θα συνεχισει να ειναι ο μεσος ορος.
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 τόση μα τόση διαφορά??? post-αρε εικόνα...γιατί υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο 40-45 με το 60... ξαναλέμε...λες κάτι και Post-άρεις άλλες εικόνες... post-αρε...
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Ειπα ΤΩΡΑ...Τωρα εχω τον 3.8+Dual οχι τον 3.5+... Ούτε πρόκειται να πλησιάσεις τα 60fps. ΄Ενα 10% κατ' εκτίμηση επιπλέον στην καλύτερη και αυτό ούτε καν με εξομάλυνση ενεργοποιημένη. Περιμενα να καταλαβουν ολοι το ΤΩΡΑ με το 1 εβδομαδα πριν...Μαλλον δεν εγινε ετσι. Η συνέχεια του sequel των δικαιολογιών. Κακό πράγμα να την πατάς έτσι εύκολα και μετά να μην μπορείς να καλυφτείς. Σημερα η αυριο θα ποσταρω Screen με τον τωρα CPU και νιωθω πως το 60fps που μου δειχνει το Fraps θα συνεχισει να ειναι ο μεσος ορος. Α τώρα έγινε FRAPS.....LOL Ναι αμέ με έντεχνα παραποιημένα δεδομένα όπου θα πυροβολείς σε έναν άδειο διάδρομο τον τοίχο πολύ πιθανόν. Tι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα; Δευτερόλεπτα θα σου πάρει να το κάνεις τώρα, απλά ευελπιστείς να το ξεχάσουμε μέχρι αύριο. Για χάρη της αλήθειας για πραγματικά 60fps μέσο όρο χρειάζεται SLI στο FEAR. ***edit: http://www.techreport.com/reviews/2006q1/radeon-x1900/index.x?pg=7 Και πριν ακούσω περαιτέρω μπαρμπουτσαλιές το techreport χρησιμοποίησε Athlon X2 4800+.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Βασικα κανω τεστς με το Triple Buffering.... Το εχω ON παντα αλλα μερικοι λενε πως κανει κακο οταν το PC μπορει να φτασει σε FPS περισσοτερα απο τον ρυθμο ανανεωσης... Βασικα σκεφτομαι αν κανει καλο στα παιχνιδια η οχι που το εχω ΟΝ. Ακομα δεν ξερω αν η εξομαλυνση οριων γαμα τρωει πολλα FPS.. ( Υπαρχει διαφορα στα PC των τεστς...Και χωρις OC τοσο στις μνημες και στον CPU οσο στις καρτες γραφικων...Συν του οτι χρησιμοποιουν standard Nvidia drivers... )
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Βασικα κανω τεστς με το Triple Buffering.... Που τρώει παραπάνω μνήμη και άρα κοστίζει ελαφρώς σε επιδόσεις όταν ανεβαίνουν οι απαιτήσεις VRAM. ΄Αστο μην προσπαθείς άλλο. ΄Οσο πάει και χειροτερεύει. Το εχω ON παντα αλλα μερικοι λενε πως κανει κακο οταν το PC μπορει να φτασει σε FPS περισσοτερα απο τον ρυθμο ανανεωσης...Βασικα σκεφτομαι αν κανει καλο στα παιχνιδια η οχι που το εχω ΟΝ. Ακομα δεν ξερω αν η εξομαλυνση οριων γαμα τρωει πολλα FPS.. Α καλά κρασιά.....
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Ποσταρω μια ερωτηση και απαντας με ειρωνεια οποτε το καλα κρασια μαλλον παει σε σενα..... Δεν μπορω να ποσταρω τωρα screen γιατι περασα σημερα το 1.03 patch και δεν εχω βρει ακομα ξερεις πιο για να το τρεξω....( Το εβαλα γιατι κατι ακουσα για Dual CPU support. ) Με το που βγει θα ποσταρω dont worry.
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 ( Υπαρχει διαφορα στα PC των τεστς...Και χωρις OC τοσο στις μνημες και στον CPU οσο στις καρτες γραφικων...Συν του οτι χρησιμοποιουν standard Nvidia drivers... ) Αποκλείεται να παίρνεις στα χέρια πιο πρόσφατους οδηγούς από μένα. Σαν ένα εκ των τεσσάρων μελών του NVIDIA focus group, αναλύω ανεπίσημους οδηγούς βδομάδες πριν δουν το φως της δημοσιότητας.
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Ποσταρω μια ερωτηση και απαντας με ειρωνεια οποτε το καλα κρασια μαλλον παει σε σενα.....Δεν μπορω να ποσταρω τωρα screen γιατι περασα σημερα το 1.03 patch και δεν εχω βρει ακομα ξερεις πιο για να το τρεξω....( Το εβαλα γιατι κατι ακουσα για Dual CPU support. ) Με το που βγει θα ποσταρω dont worry. Γιατί απλά με έχεις κουράσει με τις υπερβολές σου. ΄Ασε τις δικαιολογίες σου είπα δεν θα σε βγάλουν πουθενά. Ναι ναι πόσταρε εσύ ότι θέλεις. Η αξιοπιστία σου μετριέται ξέρεις.
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Η Διαφορα μας ειναι πως εγω παιρνω τους ιδιους οδηγους με εσενα μονο που τους παιρνω optimised απο φιλους που τους παιρνουν οπως εσυ αλλα τους twekaroyn κιολας... ( Μπορει να τους παιρνω 2-3 μερες μετα απο σενα αλλα παιρνω κατι γρηγοροτερο και πιο σταθερο. Οπως τωρα την 83.90 V2 X64ver )
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Η Διαφορα μας ειναι πως εγω παιρνω τους ιδιους οδηγους με εσενα μονο που τους παιρνω optimised απο φιλους που τους παιρνουν οπως εσυ αλλα τους twekaroyn κιολας... Να χαρείς μην το τραβάς το σκοινί γιατί αρκετά ρεζίλι έχεις γίνει ήδη. Που θα μου πεις τώρα εσύ ότι παίρνεις στον ίδιο χρόνο ανεπίσημους οδηγούς στα χέρια σου με επίσημο beta tester. Κανένας από δαύτους δεν έχει πρόσβαση στο εν λόγω ftp, έχω την λίστα πρόσβασης μπροστά μου και είναι αρκετά περιορισμένη. ( Μπορει να τους παιρνω 2-3 μερες μετα απο σενα αλλα παιρνω κατι γρηγοροτερο και πιο σταθερο. Οπως τωρα την 83.90 V2 X64ver ) Στο 83.xx είσαι ακόμα; Καλημέρα για αύριο
HellasVagabond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Εχεις ποιο νεους απο τους 83.90 Χ64 ??? Αν ναι θα ηθελα να το δω..
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Εχεις ποιο νεους απο τους 83.90 Χ64 ???Αν ναι θα ηθελα να το δω.. Mήπως να σου δώσω και τον κωδικό μου να τους κατεβάσεις; Σοβαρέψου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.