Genius Hermes Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Πότε επιτέλους θα έρθουν στην Ελλάδα στα ελλήνικά; Θα ήθελα να μάθω αν σας άρεσαν; εγώ να πω την αλήθεια δεν μου πολυαρεσαν, έχουν απαίσια wallpaper και icons, είναι λίγο κιτσαρία μου θυμίζουν τα Mac.
GT1807 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Κιτσαρια -> MAC??IRQ_NOT_LESS_EQUAL FATAL ERROR! Μακαρι να ηταν σαν τα Mac παντως. Τα σέβη μου
Sorath Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Πότε επιτέλους θα έρθουν στην Ελλάδα στα ελλήνικά; Γιατί έχουν έρθει στα Αγγλικά; :confused: Δεν πιστεύω να τα έβαλες στο σύστημα που έχεις την υπογραφή σου;
Genius Hermes Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 όχι δεν έχουν έρθει σε καμία εκδοσή άν είχα καταφέρει να τα βάλω στο Pc της υπογραφής μου θα ήμουν ο ανθρωπος θαύμα και το Pc θα γίνοταν το διασημότερο του κόσμου. εδώ με το ζόρι πέρνει τα xp τα όποια τρέχουν πιο γρήγορα από τα 98 σε αυτό το συστημα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/search.php και λήμμα Vista. ΥΓ: [...] [...] είναι λίγο κιτσαρία μου θυμίζουν τα Mac. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.