mitsikas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 την γνωριζει κανεις? εντυπωσεις απο κανεναν? την ειδα σε μαγαζι στη θεσσαλονικη 28 ευρωπουλα http://www.techsolo.com/product/webcam/tca_4810/index.php
mitsikas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 λοιπον επειδη κανεις δεν απαντησε ως τωρα, και μιας και την εχω ηδη αγορασει, ας πω τις εντυπωσεις μου. Για τα λεφτα της (και δεδομενου οτι ειναι μονο για internet video conference)εχει αξιοπρεπη αποδοση. ΠΟΛΥ μεγαλο ΜΕΙΟΝ ειναι οτι ειναι αρκετα σκοτεινη η εικονα που παραγει (ενταξει, οχι και νυχτα, αλλα δεν ειναι και η ποιο φωτεινη εικονα, ακομα και αν ψαξεις καθε πτυχη των settings). Χρωματικη αποδοση ψιλο μετρια με ταση προς το κιτρινοκοκκινο. Design πολυ ομορφο και με φοβερη αισθηση στην αφη. (Σαν αντιολισθητικο λαστιχο!) Και απο κατω εχει και υποδοχη βιδας για τριποδο. Εχει μεν βαση μεταλικη, αλλα την βρηκα καπως αβολη και προτιμησα ενα μινι τριποδακι που ηδη ειχα. Στα συν και τα πολλα image effects που ειναι αρκετα "διασκεδαστικα" καθως και μια επιλογη "Load Frame" οπου βαζεις οποια φωτο θελεις σε blending με την live εικονα. Την χρησιμοποιησα με τα γνωστα msn και yahoo messenger, καθως και το eyeball chat (αυτο μου αρεσει πολυ) και θα ελεγα οτι εμεινα ικανοποιημενος για τα λεφτα που εδωσα και την ποιοτητα και αποδοση που εχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.