Προς το περιεχόμενο

WD 250GB kai 57C!

tomtoub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα τον συγκεκριμένο σκληρό δίσκο (WD 250GB/16MB Cache/SATA2).

Ξεκινάει από τους 50C και μεσα σε 1-2 λέπτα χώρις να κάνω τίποτα ιδιαίτερο φτάνει τους 57C!!! Αυτό το έκανε απο την αρχή της λειτουργίας του.

Να πάω κατευθειαν για αλλάγη ή υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος ένδειξη?

Δημοσ.

Αν δεν έχεις καλό εξαερισμό στο κουτί σου, φυσιολογικές μου φαίνονται οι θερμοκρασίες.

Προσπάθησε να φτιάξεις ένα καλό airflow στο κουτί σου (ψάξε για το ανάλογο topic) ή βάλε κανένα ανεμιστήρα να βαράει τον δίσκο.

Δημοσ.

Χμ.... τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Αν βάλεις το χέρι σου πάνω του, όντως είναι τόσο ζεστός; Σκέφτομαι μήπως ο σένσοράς του έχει χαλάσει και σου δίχνει λάθος τιμές.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο δικός ίδιος ακριβώς WD είναι σταθερά στους 50C. Δεν έχω παρατηρήσει να ανεβαίνει αισθητά πάνω από 50, αλλά με το καλημέρα 50.

Δημοσ.

Μήπως το κουτί έχει πρόβλημα και δεν βγαίνει ο αέρας έξω όπως χρειάζεται..αυτό έχει γίνει στον αδερφό μου.. σε 10 λεπτά ότι και να κάνει του χτυπάει 45αρια και αν βάλουμε ανασυγκρότηση 52 - 61 !!!!

Δημοσ.

Στην δουλειά μου, μια κοπέλα που έχει ένα SATA 80άρη, χτυπάει 65c. Μιλάμε ζεματάει ο δίσκος και το PC σέρνεται. Αχ, αυτά τα Dell.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tα ίδια, στο καινούργιο PC που έστησα έχω 2 WD250GB SATA2, η θερμοκρασία και των 2 οταν ανοίγω το pc είναι ~42-48C και μετα χτυπάει 50-58C.

Το κουτί ειναι το Candalf της Thermaltake και είναι 'ψυγείο', ο AMD64x2 - 3800+ έχει περίπου 30-32C! Επισης, οι δισκοί οταν τους πιάνω με το χέρι ειναι σχεδόν κρυοι, πρόκειτε για bug των sensors των σκληρών...?

Τελικά τους αντικατέστησες τους δισκους? Εγω σκέφτομαι να τους κρατήσω γιατί εχω περάσει σχεδόν ολα τα προγράμματα.

Δημοσ.
Βαλε ενα AKASA η ενα TITAN συστημα ψυξης απο κατω οπως εκανα εγω σε ενα σκληρο που ειχε προβλημα και επεσε 7 βαθμους η θερμοκρασια.

Ειναι φτηνα' date=' καπου 10-15ε.

http://www.akasa.com.tw/akasa_english/spec_page/system_coolers/spec_ak_hd_bl.htm[/quote']

Err, το θέμα είναι ότι πρόκειτε για bug του αισθητήρα του σκληρού, υποθέτω ότι δείχνει περίπου 25C πάνω από την κανονική θερμοκρασία, πχ. αν o sensor δείχνει 58C, η πραγματική θα είναι ~33C !. Αυριο θα την μετρήσω και με θερμόμετρο ακριβείας...

Δημοσ.

ego agorasa 2 tetious diskous apo to plaisio sediaforetikes xronikes periodous.

ton proto meta apo sinenoisi me Western Digital ton ekena advance rma.

ton deftero mou ton alaxe to plaisio katefthian(sxedon)

na mantepso oti to serial tou diskou einai WD-WCANKxxxxxxx????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...