Προς το περιεχόμενο

WD 160 SATA II και 46 βαθμοι κελσιου οκ?

picos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα ,εγκατεστησα το hdd health και συνεχεια μου χτυπαει στους 46 βαθμους για τον παραπανω σκληρο οποτε το εκανα 50 ...... μηπως ομως και οι 46 ειναι πολλοι για τον σκληρο?

Δημοσ.

Τι σου φαίνεται περίεργο, αφου είναι γνωστο ότι Western Digital και Maxtor δεν είναι και από τους κρύους σκληρούς. Η θερμοκρασία αυτην ειναι κανονική για το HDD σου. Πχ. ο δικός μου ο Sata II δείχνει 32 βαθμους και λειτουργεί ήδη 3μέρες συνέχως. Είναι γνωστό αλλωστε οτι οι Samsung πρώτα και μετά οι Seagate είναι οι πιο κρύοι σκληροι στην αγορά

Δημοσ.

Mipos xreiazomai kapoio sistima gia psixi sklirou? mipos omos kai o hd einai probliamtikos? pisteuo oti to kouti einai kalo (soprano 1000vbs me 3 anemistires 2 eisagogis apo tous opoious o enas ktipaei epano sto skliro kai enan exagogis) xtes eftasa kai 56 vatmous eno sto site leei gia maximum leitourgias 55

Δημοσ.

Καλά 46 και 55 βαθμοί είναι νορμάλ για δίσκο;Μην τρελαθούμε!Αμ τότε οι cpu και gpu έπρεπε να βαράνε 100 και 150 χαλαρά.

Εγώ με το maxtor μου πρόπερσι το καλοκαίρι είχα έντονο πρόβλημα θερμοκρασίας.Έφτανε έως και τους 40-41 βαθμούς και όταν γινόταν αυτό, πραγματικά σερνόταν το σύμπαν.Δεν είναι φυσιολογικά νούμερα αυτά...

Αν οι θερμοκρασίες αυτές εμφανίζονταν για μεγάλα διαστήματα παλικάρι, παίζει να εμφάνισε, το όποιο πρόβλημα εμφάνισε, λόγω των θερμοκρασιών αυτών.

Δημοσ.
telika meta apo epikoinonia me thn WD mou eipan na pao na allaxo ton disko giati exei problima , kai to HDtune kai to Hdd health ton bgazoun problimatiko.

Φίλε ένα παρόμοιο πρόβλημα με ένα 250ΚS, αν μπορείς στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα με την επικοινωνία με την WD, ή πως κατάλαβαν ότι έχει πρόβλημα, πως μπορώ να καταλάβω εγώ για τον δικό μου,

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Τελικα μου τον αλλαξανε χωρις προβλημα (να αναφερω οτι η αγορα ειχε γινει απο Ram shop και ανταποκριθηκανε αμεσα) οποτε τωρα εχω τον ιδιο ακριβως.Στο hdd health ειναι οκ στο hd tune μου εχει ενα attribute κοκκινο αλλα νομιζω ειναι θεμα συμβατοτητας με τον δισκο.Να αναφερω οτι τωρα εχω κατα μεσο ορο 50-52c αλλα χτες σε μια εγκ/ση παιχνιδιου που δουλεψε καργα χτυπησε και 66c !!!!

Μαλλον θα παω για ανεμιστηρα ή κατι παρομοιο για να αντμετωπισω μελλοντικα προβληματα.

Δημοσ.

Απο airflow στο κουτι σου πως τα πας?(τι κουτι εχεις,fans?).Εχω εναν WD 120 IDE και αυτη τη στιγμη ειναι στους 28 βαθμους.Σε full load δεν παει πανω απο 38-40.Αν δεν εχεις καθολου ροη αερα στο κουτι σου ειναι λογικο οι δισκοι να ζεσταινονται....

Δημοσ.

Milisa kai ego me to support tis WD, einai bug genika tis seiras na kanei report parapano thermokrasia apo tin kanoniki, emena apo tin ora pou mpoutaro deixnei 45 tin ora pou oi alloi deixnoun 33 (oloi me coolers)

Δημοσ.
Milisa kai ego me to support tis WD, einai bug genika tis seiras na kanei report parapano thermokrasia apo tin kanoniki, emena apo tin ora pou mpoutaro deixnei 45 tin ora pou oi alloi deixnoun 33 (oloi me coolers)

a123 boreis na mou steileis tin epikoinonia sou me tin WD?iparxei kapoio upgrade sto hd pou na to diorthonei?

Δημοσ.

Και γω αγορασα προσφατα ενα SATA WD 80αρη και απο θερμοκρασια πιανει γυρω στους 45 βαθμους κατα μεσο ορο αλλα ουτε σερνεται ουτε εχω προβλημα, ευτυχως. Δεν εχω ομως κανενα ανεμιστηρακι στο κουτι ουτε φυσικα πανω στο σκληρο, γιατι με τρελαινει ο θορυβος. Ισως ομως να αγορασω καποιο μελλοντικα για να μη κλαταρει καινουριος δισκος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...