georgemarios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 χαιρετε θα ήθελα να αναβαθμιστω τρισδιάστατα..... βασικα ειμαι περιορισμενος σε agp καθως δε σκοπευω να αλλαξω κατι αλλο στο συστημα μου συντομα. Επίσης θέλω να ειναι Nvidia καθως ακουσα οτι με τις ATI θα εχω προβλημα στο Linux (στο οποιο κανω αρκετο 3d programming) Τα ερωτηματα μου τωρα...... καταρχας ειμαι ψιλοασχετος με την τρεχουσα κατασταση της αγορας καρτών. Λεω να δωσω 120 με 150 ευρω για αυτη τη δουλεια. Εχω τον αδελφο μου ο οποιος σπουδαζει στην αμερικη και θα ειναι εκει μεχρι το καλοκαιρι. Εχω ακουσει οτι οι τιμες εκει ειναι καλυτερες. Συμφερει να του στειλω εκει λεφτα να μου κανει την αγορα και να μου τη στειλει? 'Η θα παιχτουν τελωνεια, φοροι και δε θα κερδισω ουσιαστικα τιποτα (μονο καθυστερηση και ρίσκο να χαθει); Αν συμφέρει, έχετε να προτείνετε κατι σε αυτο το ευρος τιμων? Α, και το τρέχων συστημα μου ειναι Athlon 2800 xp 1G RAM GeForce 5600XT Motherboard GA-7N400 Pro2
spkr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 kalytera na thn ferei o idios. Alliws thn stelnei kai dhlwnei poly mikrh axia 30eurw as poume kai plhrwneis to fpa 19% twn 30 eurw. Alla riskareis giati ama xathei tha pareis 30eurw mono
giankyr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 ama dhlwsei to paketo san gift kai katw apo $45 (an den kanw la8os sto poso) den plhrwneis tpt! ena zwntano kai poly prosfato paradeigma: egw proxtes parelaba 2x512 rambus. eftasan apo israhl sthn porta mou mesa se 2 meres! to palikari eixe grapsei epanw aksia $35 kai gift (enw to pragmatiko timhma htan $160).
georgemarios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 παντως αξιζει να τον βαλω σε κόπο; για να γλυτωσω 10-ευρω δεν νομιζω Και βασικα, σε αυτη τη τίμη εχετε να προτεινετε κάτι; Μηπως να ψαξω κατι σε μεταχειρισμενο;
giankyr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 egw apo usa kai pio sygkekrimena apo ebay.com phra thn 6800LE pou blepeis sthn ypografh mou me 125 eura symerilambanomenwn twn eksodwn apostolhs. h eidopoihsh mou hr8e se diasthma 1 ebdomadas! telika thn phra sta xeria mou ligo argotera epeidh htan h prwth mou oversea agora kai thn pathsa me to telwneio, alla auto den exei kai idiaiterh sxesh me auto pou rwtas EDIT: ksexasa na shmeiwsw pws htan metaxeirismenh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.