Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών AGP ?

Sub umbra dei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edit: Παρεπιπτόντως' date=' αν πιστέψουμε το site του Πλαισίου, η Albatron είναι κατά 50ΜΗz clockιασμένη περισσότερο στη μνήμη (500/550 αντί για 500/500 της Asus)[/quote']

i Albatron sta 900 mhz (450 DDR) einai xronismeni.mparoufes leei to Plaisio.

Δημοσ.

Μάλλον θα πα΄ρω μία απ'τις δύο. Τι πρέπει να προσέξω για να μην την πατήσω; Το τροφοδοτικό και η motherboard τι στοιχεία πρέπει να έχουν για να παίξει η κάρτα;

Δημοσ.

Επίσης από αυτήν την κάρτα που έχω τώρα ( GeForce MX/MX 400 στα 64MB ) ποιές είναι εμφανώς καλύτερες από αυτές που έχει το ΠΛΑΙΣΙΟ; ΝΑ υποθέσω όλες; Έτσι για να ξέρω τι έχω δηλαδή...

Δημοσ.
Μάλλον θα πα΄ρω μία απ'τις δύο. Τι πρέπει να προσέξω για να μην την πατήσω; Το τροφοδοτικό και η motherboard τι στοιχεία πρέπει να έχουν για να παίξει η κάρτα;

Απαντήστε βρε παιδιά και σε αυτό το τελευταίο... Μην δώσω λεφτά χωρις λόγο

Δημοσ.

Η διαφορά τιμής για την Asus είναι μικρή οπότε και μόνο για την υψηλότερα χρονισμένη μνήμη αξίζει τον κόπο. Η μητρική θα πρέπει να υποστηρίζει AGP4x/8x και ένα καλό τροφοδοτικό από αναγνωρισμένη εταιρία με τουλάχιστον 17Α στο 12-βολτο rail για απόλυτη ασφάλεια.

http://www.shls.gr/sproduct.aspx?proID=3369

Σαν μια γρήγορη πρόταση με 18Α στο 12-βολτο και 3-ετή εγγύηση.

Δημοσ.

Λοιπόν έχω μπερδευτεί λίγο. Το τροφοδοτικό μου λέει:

12V (250W MAX)

______VOLTAGE CURRENT

AC_____115V______6A

INPUT__230V______3A

και διάφορα άλλα...

Να υποθέσω ότι πρέπει να πάρω καινούργιο; Επίσης πώς καταλαβαίνουμε από τα στοιχεία μιας κάρτας τι τροφοδοτικό χρειάζεται;

(Έτσι για να μαθαίνουμε και τίποτα...)

Δημοσ.

Τα 250Watt αν είναι μόνο για τη γραμμή των 12 Volt (και όχι η συνολική ισχύς του τροφοδοτικού). σε καλύπτουν. Αλλά και πάλι αν το τροφοδοτικό είναι άγνωστης μάρκας δεν προσφέρουν και μεγάλη ασφάλεια. Με ένα από τα μικρά τροφοδοτικά 360 με 400Watt της Chieftec ας πούμε που έχει το πλαίσιο (μια και θα ψωνίσεις από εκεί) θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο.

Την Albatron μη την πάρεις. Κάνει πολύ θόρυβο. Ένα χρόνο που την έχω, άμα δεν είχα κάνει τροποποιήσεις στο σύστημα ψύξης της, θα είχε μειωθεί η ακοή μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...