koutdim Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Geia sas paidia. lipon ,8elw na parw auto to notebook tis vero 8elw na mou pite tin gnomi sas kai an iparxei kaneis pou to exei dokimasi . egw pantos opou kai an rwtisa kai se opia magazia poulane vero den to exoun oute stin bitrina na to deis olloi mou lene mono paragelia den 3erw ti na ipo8esw,einai san na perneis gourouni sto saki. sas parakalw an ton exei kaneis i toulaxiston an to exei dokimasei na mou pei tis entipwseis. dekta kai alla notebook me ta idia xaraktiristika kai tin idia panw katw timi. exw xa8ei boi8eiste me. to site tis vero me to notebook: http://www.veropc.gr/product_details_pcmag.asp?customercode=049073&zip=56123&veropc_id=53&category_id=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
debug Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 εγώ θα σου πρότεινα κάτι σαν κι αυτό από asus http://www.debug.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=238&Itemid=80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Το vero pc είναι της MSI και έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό. Επίσης απ'ότι μου έχουν έχει πολύ καλή εγγύηση με τρια χρόνια και service στη Θεσ/κη χωρίς καθυστερήσεις. Θα στο πρότεινα δλδ αντί για acer-fujitsu. Επίσης και τα asus είναι φοβερά αλλά αυτό που προτείνει ο φίλος μας υστερεί στην κάρτα γραφικών σε σχέση με το vero. Κοίταξε βγάζει και η ASUS κάποια μοντέλα νομίζω A7D με 17άρα οθόνη, tvtuner, Χ700 κτλ κτλ και είναι σε σχετικά καλή τιμή γύρω στα 1500. Απ'ότι θυμάμαι το vero παίζει στα 1350-1400 οπότε δες και αυτό. Εγώ σε αυτά τα λεφτά μεταξύ αυτών των δύο θα ήμουνα και σαν τρίτη επιλογή το fujitsu 1667G ή G2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SonicZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 file mou kai egw to idio provlima exw to glykokoitao kai eimai metaksi toy vero kai tou asus a6k...to mono pou kserw einai oti ta vero ta exei i oktabit kai oti exei aksiopistw service me 2 xronia eggiisi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 giati, ata1983 ti parapano exei na epidiksei i ati x700 apo tin geforce 7300 pou exei to asus...!!?? ipopsin:to asus exei kai 4-5 ores aftonomia to vero poso exei !!!?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazzlestef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 File moy Asus me ta tsarouxia poy leeei kai o laos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SonicZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 i x700 einai 128mb dedicated enw i geforce einai 64 dedicated kai ta ypoloipa ta daneizetai apo ti ram tou systimatos (turbocache)...i parapanw mnimi pou exei i x700 ontos trwei perissotero reyma ...poso einai ayto den kserw...alla gia na eimai kai eilikrinis den pisteyw oti exei aytonomia to asus 4-5 wres...pisteyw oti kai ta dyo tha exoun aytonomia gyrw stis 2.5 wres...alla gia na einai kapoios sigouros prepei na to dei me ta matia tou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GI@RG@S Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 nai file mou sonicZ borei i 7300 na exei dika tis 64MB mnimi kai ta ipololipa 192 na ta traba apo tin kiria mnimi tou sistimatos otan i karta theorei aparaitito pada....aplos afti i diafora ton 64MB parapano pou exei i x700 den pistebo oti einai tosh megalh diafora.....ego pio poli ithela na sigkrino tis kartes san chiapakia kai os pros texnologies pou exei i kathemia..... Oso afora tin aftonomia tou asus leo oti exei giro stis 4.5 ores oxi epeidh to exo trexei to mixanima kai to exo dei aplos kai sto episimo site tis asus toso leei kai se ola ta ipolipa sites pou exo psaksei...aloste sta asus kataskebastika exoun megaliteri bataria apo ta kina laptop...opos kai afto...pou exei 8 cell se sxesi me alla pou exoun 6 Alla kalitera as mas pei kapios pou exei to mixanima kai kserei kalitera ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SonicZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 entelws pliroforiaka kai to vero 8cell mpataria exei....ante re paidia re paidia opois ta exei dokimasei as mas fwtisei me ti gnwsi tou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Η 7300 είναι ο αντικαταστάτης της 6200 και είναι σε απόδοση κάπου μεταξύ της X300 και της X600. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει την Χ700... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Το vero pc είναι της MSI και έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό. Επίσης απ'ότι μου έχουν έχει πολύ καλή εγγύηση με τρια χρόνια και service στη Θεσ/κη χωρίς καθυστερήσεις. Θα στο πρότεινα δλδ αντί για acer-fujitsu. Επίσης και τα asus είναι φοβερά αλλά αυτό που προτείνει ο φίλος μας υστερεί στην κάρτα γραφικών σε σχέση με το vero. Κοίταξε βγάζει και η ASUS κάποια μοντέλα νομίζω A7D με 17άρα οθόνη, tvtuner, Χ700 κτλ κτλ και είναι σε σχετικά καλή τιμή γύρω στα 1500. Απ'ότι θυμάμαι το vero παίζει στα 1350-1400 οπότε δες και αυτό. Εγώ σε αυτά τα λεφτά μεταξύ αυτών των δύο θα ήμουνα και σαν τρίτη επιλογή το fujitsu 1667G ή G2 Νομίζω απλά ότι αδικείς την FSC όταν την «βάζεις» στην ίδια ευθεία με την ACER... και ένα παραπάνω αφού το συγκρίνεις με το Α1667 και μάλιστα χωρίς να έχεις προσωπική εμπειρία όπως λες... επειδή έχω δουλέψει και με ACER, εκτός από το FSC που κατέχω τώρα, δεν έχουν καμία σχέση και σε ποιότητα και σε επιδόσεις... για τα ASUS δεν έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω... Φιλικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutdim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 lipon kai egw eida to asus kai mporw na pw oti mou arese arketa fenete kalo edw stin 8essaloniki to mono magazi pou eida pou to poulaei einai o matsoukas to A6Km to exei 1007 euro +fpa kai to A6K TO EXEI 1199 + FPA i moni diafora pou exei to ena apo to allo einai to to prwto exei mnimi 512 sklirw 60 kai vga nvidia 7300 256mb turbo cacher (den 3erw ti einai ayto) kai to deutero exei mnimi 1gb 80 skliro kai nvidia 6200 256mb turbo cache ti lete a3izei i diafora pou exei to ena apo to allo gi auta pou exei diaforetika????? kai kati akoma pou den gnorizw ti einai einai oti to prwto exei o8oni 15,4'' WXGA kai to deutero exei 15,4'' SXGA+WXGA . an 3erei kapios as mou pei kai emana ti einai auta. pantos euxaristw se olous gia to endiaferon pou di3ate gia na bgalw kai egw ena porisma kai na katali3w kapou...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Νομίζω απλά ότι αδικείς την FSC όταν την «βάζεις» στην ίδια ευθεία με την ACER... και ένα παραπάνω αφού το συγκρίνεις με το Α1667 και μάλιστα χωρίς να έχεις προσωπική εμπειρία όπως λες... επειδή έχω δουλέψει και με ACER' date=' εκτός από το FSC που κατέχω τώρα, δεν έχουν καμία σχέση και σε ποιότητα και σε επιδόσεις... για τα ASUS δεν έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω...Φιλικά πάντα[/quote'] Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις έβαλα acer και fujitsu στην ίδια γραμμή σε επίπεδο service γιατί και στις δύο εταιρίες έχω ακούσει φοβερά παράπονα για το χρόνο επισκευής ενώ το παιδι εδώ που ρωτάει για το Vero είδα ότι είναι Θεσ/κη και απλώς έκανα τη διαπίστωση ότι θα έχει το service δίπλα του και όχι στις Ιταλίες ή στις Ελβετίες αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα το 1667 είναι φοβερό όπως και το acer 5024 και δε νομίζω ότι τίθονται θέματα ποιότητας, και τα δύο είναι πολύ καλά. Όσο για τα Asus από έναν πρώην φανατικό αντι-Αsus όταν πραγματικά έκατσα να δω γιατί είναι πιο ακριβά κατάλαβα αμέσως το λόγο Στο θέμα μας σαν τσιπάκι σε κάθε περίπτωση το 7300 είναι κατώτερο του Χ700. Επίσης ένα μειονέκτημα που είδα στην 7300 είναι ότι η μνήμη της αν και ταχύτατη είναι 64bit. από εκεί και πέρα το σκέφτομαι και εγώ αυτό το laptop μεταξύ των άλλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AbreLosOjos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Το παρήγγειλα το Vero. Όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dordas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2006 Exo to vero notebook edo kai 4 mines peripou.Exei poli kali kataskevi(to ftiaxnei ousiastika h msi) , elafry,taxitato , paizei paixnidia aneta(px farcry) kai einai kai arketa kompso.Eimai apolita ikanopoiimenos m'auto.Pistevo den tha apogoiteftis me tin agora tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.