Dark-Shadow Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Kala mikaha i piotita eine poli kali!!! Gia pes mou ti karta exeis agorasei oste na tin agoraso kai ego kai na valo kai to programataki osos gia to supersport mono to 1 pianeis i kai ta 7??? Pedes pia eine i kaliteri karta pci gia nova e.t.c???
babyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 mikaha μας λες και εμας το πως τα καταφερες? εχω την pinnacle pctv 310i, και νομιζω οτι εχει τη δυνατοτητα...
mikaha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 mikaha μας λες και εμας το πως τα καταφερες? εχω την pinnacle pctv 310i, και νομιζω οτι εχει τη δυνατοτητα... Η καινούρια σειρά της Pinnacle χρησιμοποιεί Philips SAA7133 Video/audio decoder άρα δεν μπορείς να δεις τπτ. Gia pes mou ti karta exeis agorasei... Έχω το παλιό μοντέλο pctv pro της pinnacle. Υπάρχει και το αντίστοιχο pctv rave με την διαφορά ότι δεν έχει remote control και fm tuner. Θα το βρεις ακόμα και τώρα γύρω στα 50?. Ουσιαστικά με οποιαδήποτε κάρτα που έχει bt878 chipset μπορείς να δεις τα συνδρομητικά μέσω του ccdxp32 ή cablecrypt. Από κανάλια μπορείς να δεις supersport και filmnet αλλά χωρίς ήχο. Λόγω των προβλημάτων της εικόνας πάντως πρέπει να είσαι πάνω από το πληκτρολόγιο για να την ρυθμίζεις.
chill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ έχω κατάλληλη κάρτα \0/ . Κατέβασα το προγραμματάκι το έτρεξα και βλέπω ΕΤ1 σε χάλια ποιότητα. Από ρυθμίσεις τι κάνουμε?
Dark-Shadow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 mikaha i the best pou kikloforei karta pia eine??? Apo oti eida pianeis kai jetix e???
6600gt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 mikaha i the best pou kikloforei karta pia eine??? Apo oti eida pianeis kai jetix e??? Βρε παιδιά μην τα μπερδεύετε τα πράγματα Για να δεις filmnet και supersport χρειάζεται η κεραία της τηλεορασής σου μαζί με την κατάληλλη καρτα tv+software. Αυτό το κανάλι που αναφέρεις υπάρχει στο πακέτο της NOVA αλλά και απο άλλο provider και μεταδίδεται μόνο δορυφορικά που σημαίνει οτι θα χρειαστείς επιπρόσθετα και ένα δορυφορικό πιάτο μαζί με την ειδική κάρτα DVB στον υπολογιστή.
mikaha Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Καλύτερη κάρτα; Δεν ξέρω ίσως είναι η ATI TV Wonder Elite. Δεν υποστηρίζει τα συνδρομητικά όμως. Όσο για το jetix το πιάνω καμιά φορά στη θέση του supersport.
amartolos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Βρε παιδιά μην τα μπερδεύετε τα πράγματα Για να δεις filmnet και supersport χρειάζεται η κεραία της τηλεορασής σου μαζί με την κατάληλλη καρτα tv+software. Αυτό το κανάλι που αναφέρεις υπάρχει στο πακέτο της NOVA αλλά και απο άλλο provider και μεταδίδεται μόνο δορυφορικά που σημαίνει οτι θα χρειαστείς επιπρόσθετα και ένα δορυφορικό πιάτο μαζί με την ειδική κάρτα DVB στον υπολογιστή. Κάνεις λάθος.Το jetix μπαίνει στη θέση το supersport το πρωί το ξέρω γιατί το έπιανα κι εγώ χωρίς πιάτο με το prog γιa FILMENT
4LeX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 νεο link για ccdxp32 3.6.2.8 http://rapidshare.de/files/33413271/ccdxp32-v_1_.3.6.2.8.rar
tacuma Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον παιδια εγω εχω τον αποκοδικοποιητη τις Nova συνεπως εχω κ το πιατο τις nova.Την συνδρομη του nova την εχουμε διακοψει αλλα τα ελευθερα καναλια που επιανε το πιατο τα πιανουμε ακομα. Μπορω να κανω κατι με αυτο το πιατο-αποκοδικοποιητη αν το συνδεσω στο pc μου ή στο tv tuner μου κ με καποιο προγραμματακι να πιανω filmnet-supersport?? Επισης να πω πως το tv tuner μου δε δεχεται τα προγραμματα για την προβολη του φιλμνετ
tsaganos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορω να κανω κατι με αυτο το πιατο-αποκοδικοποιητη αν το συνδεσω στο pc μου ή στο tv tuner μου κ με καποιο προγραμματακι να πιανω filmnet-supersport?? Το προγραμματάκι αυτό είναι για επίγεια-καλωδιακή λήψη.. οι συχνότητες στη δορυφορική είναι πολύ μεγαλύτερες και το σύστημα κωδικοποίησης διαφορετικό, οπότε με αυτό δεν κάνεις τίποτα.
gasin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Οικονομική και αξιόπιστη πρόταση... Τι χρειάζεστε: Μια κάρτα Pixelview Play TV Pro2 bt878 http://www.e-acorn.com/view_product.php?productid=5502&idcat=8&idsubcat=142&idsubsubcat=-1 Μια εσωτερική κεραία π.χ. DVBT με ενσωματωμένο ενισχυτή σήματος (25€) Το πρόγραμμα CC32XP 3.6.2.8 (βρείτε την τελευταία version με το φοβερό lockarisma). Με τη συγκεκριμένη κεραία πιάνεις έγχρωμο και καμπάνα το σήμα! Καλή διασκέδαση! Υ.Γ. Βασικό: χρειάζεται πολύ δυνατό σήμα, διαφορετικά δεν βλέπεις τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.