Προς το περιεχόμενο

FILMNET για XP PRO!!!

freedom1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν το ψαξεις λιγο στο ινσομνια θα βρεις τοπικς για τη δορυρικη τηλεοραση στο pc, αλλα σιγουρα απ οτι ξερω θες και πιατο, δεν αρκει μονο η καρτα. Οσο για τον ηχο, βλεπεις εικονα στην οθονη και ακους περιγραφη απο ραδιο. Εγω βλεπω εικονα και ακουω ερα σπορ ταυτοχρονα για περιγραφη.

Δημοσ.
Aν το ψαξεις λιγο στο ινσομνια θα βρεις τοπικς για τη δορυρικη τηλεοραση στο pc, αλλα σιγουρα απ οτι ξερω θες και πιατο, δεν αρκει μονο η καρτα. Οσο για τον ηχο, βλεπεις εικονα στην οθονη και ακους περιγραφη απο ραδιο. Εγω βλεπω εικονα και ακουω ερα σπορ ταυτοχρονα για περιγραφη.

Nαι αλλά αυτό γίνεται μόνο για κάποιον αγώνα που κάνουν μετάδωση.Αν θέλεις να δείς και τίποτα άλλο, δεν μπορείς...

Δημοσ.

Το πιατο δε το θες για το φιλμνετ και το σουπερσπορτ αλλα μονο για τα δορυφορικα. Τα σηματα του φιλμνετ ειναι επιγεια και τα πιανει και η απλη τηλεοραση αλλα δε μπορει να τα αποκωδικοποιησει απ οτι ξερω κατι που κανει το pc μαζι με το προγραμμα.

Δημοσ.

Καλά, τα δορυφορικά και τα πιάτα που κολλάνε με το filmnet και το ccdxp? Όπως έχουμε πει κι αλλού οι σημαντικές παράμετροι είναι δύο:

α) να έχει η pci κάρτα σας τα τσιπάκια bt848/878 (ή τις παραλλαγές τους) και

β) να έχετε καλό σήμα στην περιοχή σας. Το οποιο συν τοις άλλοις σημαίνει εξωτερική κεραία και -ενδεχομένως- ενισχυτή γραμμής.

Όσο για ήχο που λέτε, ξεχάστε τον. Όσοι έχετε δει αναφορές για ήχο στο ccdxp είναι μόνο για κάτι Πορτογαλίες και Ισπανίες που εκεί η κωδικοποίηση του ήχου γίνεται διαφορετικά. Με σπασμένο αποκωδικοποιητή filmnet όμως (cablecrypt, comcrypt) υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να κλειδώσει ο ήχος και να ακούτε κανονικά, αλλά σε λίγο πάλι θα χαλάσει. Στα tv tuners δεν ξέρω αν γίνεται.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Geia sas paidia, dilono entelos asxetos. Exo xp pro kai karta tv, K-WORLD XPER TV-PVR 878 ( TV, FM, REMOTE )

EINAI KALI? KANEI GIA TIN PERISTASI AYTI?

GIA NA DO FILMNET DOREAN PREPEI NA EXO KAI TO PIATO KAI TON DEXTI NA TA SINDESO ME TO PC?

KAI PROGRAMMA? POS THA MPORESO NA SPASO TOYS KODIKOYS?

VOITHEIA!!! KAPIOS THA MPOROUSE NA AFIEROSEI LIGO XRONO NA MOU GRAPSEI KATI AN KSEREI?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...