dub Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 όταν πας να εγκαταστήσεις τα win me σε ρωτάει σε ποιό Partition θα γίνει???<BR>έχω στο πρώτο Partition win98.
Blackman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Esy ti thes na kaneis?Egkatastash panw apo ta Win98 ...h thes na exeis DUAL boot ...Win98 kai ME?<BR>An to 2o tote egkatesthse ta ME sto allo partition...an kai genika thn egkatastash WinME tha sou protina na thn apofigeis.
dub Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Νομίζω ότι βρήκα την απάντηση, στο support της microsoft. Tην παραθέτω γιατί βλέπω πολύ κόσμο:<BR>"Dual-boot configurations between the personal operating system platforms (Windows Me, Windows 98 Second Edition, Windows 98, Windows 95 OEM versions, and Windows 95) are not supported. For example, Windows Me and Windows 98 cannot be installed on the same computer and you cannot boot from one personal operating system to another. These operating systems share the same Io.sys, Msdos.sys, and Command.com files. Also, multiple-boot configurations of Windows NT, Windows 2000, and a personal operating system, for example, Windows Me or Windows 98, are not supported."<BR>Απο ότι καταλαβαίνω δεν μπορείς να έχεις συγχρόνως δύο εκ των win98 και Μe.<BR>Εγώ έχω τα Win98 και για λόγους πειραματισμού ήθελα στο άλλο partition να βάλω καιάλλα win98 η WinMe. Μάλλον δεν γίνεται όμως.
mer-LoL- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Ginete aplos tha xriastis dio diskous . Den ginete gia ton aplo logo ston idio disko giati grafi apo pano to mbr ( master boot record ) .
dub Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 συμφωνώ!<BR>πες μου σε παρακαλώ αν ξέρεις πως γίνεται σε δύο δίσκους?
M.electronic Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Πρωτα θα συνδεσεις εναν σκληρο σαν master<BR>στην IDE1 της μητρικης σου και εναν δευτερο<BR>σκληρο παλι σαν master στην IDE2.Η ολη κινηση<BR>θα γινεται απο το BIOS.Δηλ.πριν ξεκινησεις το PC θα επεμβαινεις στα settings του bios<BR>εκει ακριβως που αναφερονται οι συνδεσεις στα<BR>IDE1 & IDE2.Θα γυρνας την ενδειξη στον καθε<BR>σκληρο σε none ωστε να μην τον βλεπει η μητρι<BR>κη σου και να φορτωνει απο τον αλλο.Καλη επι<BR>τυχια.<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.