Προς το περιεχόμενο

Pentium D 940 i 840 ??

scorer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re file prepei na allakso kai mitriki giati i asus i p5ld2 pou exo einai socket 775...den nomizo na ''sernotan pantos.....ego den sou pa ton 830 ego sou pa 940!!! 2X 3,2Ghz l2 cache 4mb!!

Δημοσ.

ok an den mporeis na allaxeis mhtrikh tote einai monodromos.egw apla sto lew filika giati efaga megalo xenerwma me toys intel trwgane skonh apo thn amd

an kai o 940 prepei na swzei ligo thn katastash.kai sernotane pistepse me afoy phga na to spasw apo ta neyra moy.kai mhn paramythiazese apo thn cache.sta paixnidia den tha thn deis mono se kamia epexergasia video.

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Εννοείτε οτι ο 940 είναι καλύτερος απο τον 840 μόνο και μόνο αφού έχει 2Mb περισσότερη cache.

Εγώ προτίνω να αγοράσεις τον 940, πιστεύω οτι είναι πολύ καλός. Γιατί αν πας για AMD, τότε πρέπει να αλλάξεις αρκετά πραγματάκια και δεν πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις τον κόπο για μια μικρή διαφορά ταχύτητας (αν αυτή είναι αισθητή).

Δημοσ.
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Εννοείτε οτι ο 940 είναι καλύτερος απο τον 840 μόνο και μόνο αφού έχει 2Mb περισσότερη cache.

Εγώ προτίνω να αγοράσεις τον 940' date=' πιστεύω οτι είναι πολύ καλός. Γιατί αν πας για AMD, τότε πρέπει να αλλάξεις αρκετά πραγματάκια και δεν πιστεύω οτι πρέπει να κάνεις τον κόπο για μια μικρή διαφορά ταχύτητας (αν αυτή είναι αισθητή).[/quote']

Oxi kai mikrh diafora....h intel afthn thn stigmh idrwnei kanonika se sxesh me opoiodhpote antistoixo epexergasth amd sta lefta toy.

Δημοσ.
Oxi kai mikrh diafora....h intel afthn thn stigmh idrwnei kanonika se sxesh me opoiodhpote antistoixo epexergasth amd sta lefta toy.

Το ιδρώνει πως το εννοείς; Οτι στα games έχει 2-3 καρέ λιγότερα σε σχέση με την AMD. So what? Ή οτι κάνει 5sec παραπάνω χρόνο για encoding ένα movie;

Εγώ ήμουν κάποτε φανατικός AMD, αλλά τώρα αντιστραφήκανε τα πράγματα έτσι όπως έχουν γίνει.

Δημοσ.

Εννοείτε ότι ο 940 είναι καλύτερος του 840. Όπως και ο 930 καλύτερος του 830. Κάπου είχα διαβάσει ότι η σειρά 9 έχει μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και με σημαντική διαφορά από την σειρά 8 άρα λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας. Επίσεις πριν λίγες μέρες διάβασα ότι η intel ανακοίνωσε μείωση τιμών στην σειρά 9 εώς και 50% για το τέλος Απριλίου άρα αν κάνεις υπομονή 2-2.5 μήνες θα κερδίσεις αρκετά χρήματα

Δημοσ.

h arxitektoniki tis intel se sxesi me ayti tis amd isterei poli...pistevw pws an mporesoun na kataskevasoun me tin texnologia pou exoun epeksergastes me ton tropo pou tous kanei i amd i amd tha faei skoni....isws i intel na ekane lathos pou sinexise to dromo tis ayksisis twn sixnwtitwn alla de nomizw tosos kopos na pige xamenos...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...