crach13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις?Το εκλεισα στο γερμανο και αυριο το παιρνω στο χερι.Βασικα ηθελα να παρω τον Fujitsu Siemens Amilo A1667G1 αλλα δεν τον ειχε.Απο το καταστημα γερμανου στο the mall.Πηγα και στο Multirama,τον ειχε αλλα δεν μπορουσα να το παρω διοτι χρειαζεται να εχεις πιστωτικη καρτα για να το παρεις με δοσεις.
nkorf Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Παιδια το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις?Το εκλεισα στο γερμανο και αυριο το παιρνω στο χερι.Βασικα ηθελα να παρω τον Fujitsu Siemens Amilo A1667G1 αλλα δεν τον ειχε.Απο το καταστημα γερμανου στο the mall.Πηγα και στο Multirama,τον ειχε αλλα δεν μπορουσα να το παρω διοτι χρειαζεται να εχεις πιστωτικη καρτα για να το παρεις με δοσεις. Megia filaraki, Apo filous pou eixan fujitsu siemens me amd exo akousei ta xeirotera. Kali epilogi ekanes me HP. Pistevo exoun kali poiotita kataskevis.
crach13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Megia filaraki' date=' Apo filous pou eixan fujitsu siemens me amd exo akousei ta xeirotera. Kali epilogi ekanes me HP. Pistevo exoun kali poiotita kataskevis.[/quote'] eyxaristo re file.Elpizo na min to exo metaniosi gia tin epilogi mou.Pantos an ontos vgazoun provlimata ta fujitsu siemens tote tin glitosa.As akousoume kai alles apopsis na vgaloume akri.
nobleman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 eyxaristo re file.Elpizo na min to exo metaniosi gia tin epilogi mou.Pantos an ontos vgazoun provlimata ta fujitsu siemens tote tin glitosa.As akousoume kai alles apopsis na vgaloume akri. Με αυτό που απέφυγες εγώ... και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις!!!
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Και γω άψογες! BTW FSC είναι αρκετά αξιόπιστα. Δεν έχω δεί κανένα να χαλάει. Και η HP μια χαρά είναι από αξιοπιστία. Απλά το 1667G1 είναι ανώτερο οπότε καλώς το έψαχνες... Αναξιοπιστία έχω δεί σε Acer, Sony Vaio, Compaq
Fuel7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 File mou ekanes korifea epilogh!!!Eixa3 HP compaq laptop kai exo Hp compaq(Dv4030Us) pali! ean eksereseis tis mnimes(exoun samsung kai den thn empistevomai kai giafto tis allaksa)ta hp einaai korifea aksiopista foveres epidoseis kai me foverotato service(Toulaxiston edo sthn ameriki pou eimai).To megalo tous atou einai o ixos kai h tromeres tous othones! Kalh epilogh kai kaloriziko!
skullman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Αν και έχω το 1667G1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όπως και τα παιδιά παραπάνω, οφείλω να δηλώσω το εξής. Τις προάλλες μου έφερε 1 φίλος 1 Laptop HP, παλιότερο μοντέλο με Intel 3.2 Επεξεργαστή. Δηλώνω εκστασιασμένος από την στιβαρότητα του πλαισίου, την άριστη ποιότητα κατασκευής και πάνω απ'όλα από τα ηχεία του (Harman Kardon)! Αν και δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την επιλογή μου, αναγνωρίζω την ποιότητα της εταιρίας, που δικαιολογεί την τιμή στα προϊόντα της.
nobleman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Off-topic αλλά κι εγώ καταθέτω ότι αυτό που είχα πριν, ένα Compaq Armada E500 είχε πολύ καλή ποιότητα για το έτος κατασκευής του, ήτοι 1999...
Acrobat Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 egw pou exw auto to hp: http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1706540,00.asp eimai iper euxaristhmenos. Mono ligo thoribo pou kanei giati einai megalo. Kata ta alla fysaei.
manos_16 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 παρακαλώ οποιον εχει το συγκεκριμενο μοντελο dv5063ea ας κανει το κοπο να περασει το δισκο με το λογισμικο του μηχανηματος γτ το εχασα κ εκανα ενα format κ δν τα βρισκω με τπτ μεχρι κ απο την σελιδα της hp τα εχουν σβησει γτ δν κυκλοφορει πια το εν λογω μηχανημα Ευχαριστω για την προσοχη σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.