paschalia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ξέρετε αν υπάρχουν ταινίες ( κατά κύριο λόγο ξένες - αμερικάνικες ) που να υπάρχει εμφανή ( λίγο ή πολύ ) η ελληνική γλώσσα ? Μιά τέτοια ταινία είναι κ το '' Γάμος αλά Ελληνικά '' . Είχα πετύχει στο βιντεοκλάμπ παλιότερα μιά τέτοιου είδους ταινία , αλλά όχι ιδιαίτερα ποιοτικιά ... Απο τότε δεν κατάφερα να βρώ κάτι ανάλογο ..
mandate Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ξέρετε αν υπάρχουν ταινίες ( κατά κύριο λόγο ξένες - αμερικάνικες ) που να υπάρχει εμφανή ( λίγο ή πολύ ) η ελληνική γλώσσα ? Μιά τέτοια ταινία είναι κ το '' Γάμος αλά Ελληνικά '' . .. αν θυμάμαι καλά στον εξορκιστή μιλά η δαιμονισμένη για λίγο ,γενικά δεν είναι και πολλές. τί είναι πάλι αυτό ? καινούργιο παιχνιδάκι ετοιμάζεις? να λέει ο καθένας και μία τέτοια ταινία? i am done .Next.
paschalia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δεν εχω δημιουργησει εγω τα προηγουμενα παιχνιδια ωρε . Απλα ειμαι περιεργη για το αν υπαρχουν τετοιες ταινιες , κ'αν ναι , κυκλοφορουν στην Ελλαδα ?
hurin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Στο The red thin line ο λοχίας μιλά Ελληνικά (χάζεψα όταν τον άκουσα στο σινεμά...) .
KaizerSoze Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Sto Monaxo safestata Ston Exorkisti akoume kai Rita Sakelariou pio plaka thaxe na psaxeis tainies pou na akougetai i Elliniki glwssa sto asxeto(px sto Monaxo akougontai stin Athina kai tin Kypro,ston Exorkisti o irwas einai o father Karras) diladi tainies pou nanai kanas ellinas stin parea or something
paschalia Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Καιζερ δεν σου ειχα πει κατι σχετικα, σου'χα πει ? Αυτο ακριβως ειναι το ''ζουμι'' του θεματος . Ταινιες , οχι γυρισμενες σε Ελλαδα - Κυπρο , αρα θα ακουσεις ελληνικα , αλλα ταινιες που ο ηρωας - ή καποιος δευτερος κ.ο.κ ρολος - να ειναι Ελληνας . hurin ο λοχιας ηταν Ελληνας ?
mandate Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Αυτο ακριβως ειναι το ''ζουμι'' του θεματος . Ταινιες ' date=' οχι γυρισμενες σε Ελλαδα - Κυπρο , αρα θα ακουσεις ελληνικα , αλλα ταινιες που ο ηρωας - ή καποιος δευτερος κ.ο.κ ρολος - να ειναι Ελληνας . [/quote']πάντως λέγαμε ότι οι σκηνές της αθήνας [στο μόναχο] δεν ήταν γυρισμένες στην Ελλάδα.πάει για Σάββατο και ο εγκέφαλος λειτουργεί στο 100% θυμήθηκα ταινία με gangsta όπου είναι έλληνες δε θυμάμαι τίτλο.θυμάμαι ότι γίνεται συμπλοκή και τους σώζει ένας και καλά που ήταν κατά το ήμισυ έλληνας του φροντίζουν τα τραύματα και του λένε καφέ ελληνικό ή τούρκικο? Τώρα με το Τέλλη Σαββάλα δε θυμάμαι ακριβώς αν υπήρξε ταινία που να μίλαγε ελληνικά. {[ σε κάποιο james bond γίνεται σκηνικό και έρχονται έλληνες στρατιώτες να βοηθήσουν και πέφτουν ατάκες :φάτε τους και κάτι άλλα αλλά μάλλον(?) ήταν γυρισμένο Ελλάδα]} δε θυμάμαι τα τίτλο .
Chi Chi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 "15 Minutes" me De Niro & Kanakaridou. Episis stis "Kapnismenes Kannes" ypirxe o Nick the Greek (Stephen Marcus) alla den milousan ellinika ekei. Kai fysika polles gnostes ksenoglosses tainies me Anthony Quinn, Telly Savala, Kosta Gavra, Mixali Kakogianni, klp
maria2000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Ωραία ιδέα για παιχνίδι! Λοιπόν απ' αυτά που μπορώ να θυμηθώ: 1) James Bond "For your eyes only" έχει κάποια γυρίσματα στην Ελλάδα και ακούγονται ελληνικά, επίσης η Carol Bouquet υποτίθεται ότι είναι μισή-Ελληνίδα 2) Στο Bridget Jones 1 προς το τέλος ο καυγάς ανάμεσα στους δυο άντρες γίνεται σε ελληνικό εστιατόριο και ακούγονται κάτι "όπα!" Eπίσης βρήκα από το νετ ότι έχουν και λίγα ελληνικά: 3) Daredevil 4) Indiana Jones and the Last Crusade 5) The 13th Warrior (με τον Αntonio Banderas)
hurin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 hurin ο λοχιας ηταν Ελληνας ? Είναι και δεν το κρύβει ! http://www.imdb.com/name/nm0000480/
Dikemou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Το κορέλι του λαχαγού Μαντολίνο, νομίζω
KaizerSoze Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Re seis,eipame,i plaka einai gia tainies pou DEN aforoun tin ELlada:Profanws to Madolino i oi skines tou Bond i tou Tomb Raider pou ypotithetai einai stin ellada,e profanws exei ellinika.Sto Daredevil i to Thin Red Line omws einai stoasxeto
mandate Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Re seis,eipame,i plaka einai gia tainies pou DEN aforoun tin ELlada:Profanws to Madolino i oi skines tou Bond i tou Tomb Raider pou ypotithetai einai stin ellada,e profanws exei ellinika.Sto Daredevil i to Thin Red Line omws einai stoasxetoθυμάσαι αν σε κάποια ταινία του ο Τέλλης Σαββάλας μίλαγε ελληνικά?
Godfath3r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι σίγουρος) οτι στο Melinda Melinda σε κάποια φάση μέσα σε ένα dinner ακούγονται ελληνικά.Κάποιος βρίζει κάποιον και μάλιστα ακούγεται η λέξη "μαλακας"... Αν δεν είναι στο melinda θυμάστε σε ποιά είναι?Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ με σιγουριά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.