geioannou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 μηπως ξερει κανεις πως δουλευει το pc anywear??? οποιος απαντησει να μου πει και για πια version μου λεει. ths
StavrosD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Αν έχεις Windows XP pro, ή 2003, δεν σου χρειάζεται. Έχει ενσωματωμένο το remote desktop.
boutsak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μάλλον εννοείς το pcAnywhere :wink: Χρησιμοποίησε καλύτερα VNC. Πολύ απλό στη χρήση του, free, πιο εύχρηστο, πιο μικρό και πιο ελαφρύ. Εκεί δεν θα χρειαστείς καθόλου οδηγίες γιατί είναι απλό και ούτε θα ψάχνεις στο net για cracks και ιστορίες. Αν θες βέβαια να παίξεις σε διαφορετικές πλατφ'ορμες. Αλλιώς κάνε αυτό που λέει ο StavrosD. Γνώμη μου πάντα έτσι?
NiCkReD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ειναι πολυ απλο! αν εχει λιγο ορεξη θα το μαθεις γρηγορα αν τυχει και βρω κανενα θα σου δώσω
NiCkReD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 με ενα πολυ απλο ψαξιμο στο γοογλη βρηκα αυτο: http://support.gateway.com/s/tutorials/index/Tutorials.asp?cat=1&subcat=3&topic=86
StavrosD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Πήγαινε: Start-->Help and Support, και ψάξε για Remote Desktop Έχει αναλυτικές οδηγίες για την χρήση του. Το χρησιμοποιώ χρόνια και δεν έχω παράπονο. Αν έχεις dialup απενεργοποίησε την σύνδεση εκτυπωτών, τους ήχους και τα themes (Θα βρείς τις αντίστοιχες ρυθμίσεις) Μπορείς είτε να συνδεθείς από το Start-->All Programs-->Accessories-->Communications-->Remote desktop connection, είτε αν έχεις ρυθμίσει το web interface μέσω του explorer (Remote Desktop Web Connection).
geioannou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 ειναι πολυ καλη καλη η βοηθεια που μου δωσατε αλλα κολαω στα βηματα της εγκαταστασεις. για παραδειγμα δεεν βρεισκω πουθενα το internet web connection. μπορει να ειναι μεσα στα ματια μου.....αλλα.... επισεις οταν θα χρειαστει να διλωσω αλλον υπολογηστη θα μου ζητησει να βαλω IP?
BaByGiRL Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω αν και βρηκα την ip που πρεπει να δηλωσω.Σπιτι εχω συνδεση dsl και στου γραφειου μου που θελω να συνδεθω isdn,δεν ξερω τι παιζει ετσι.Αν γνωριζει καποιος τα βηματα της εγκαταστασης θα παρακαλουσα κι εγω να μας εδινε τα φωτα του αν μπορει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.