Προς το περιεχόμενο

pc anywear

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως ξερει κανεις πως δουλευει το pc anywear???

οποιος απαντησει να μου πει και για πια version μου λεει.

ths

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς το pcAnywhere :wink:

Χρησιμοποίησε καλύτερα VNC. Πολύ απλό στη χρήση του, free, πιο εύχρηστο, πιο μικρό και πιο ελαφρύ. Εκεί δεν θα χρειαστείς καθόλου οδηγίες γιατί είναι απλό και ούτε θα ψάχνεις στο net για cracks και ιστορίες. Αν θες βέβαια να παίξεις σε διαφορετικές πλατφ'ορμες. Αλλιώς κάνε αυτό που λέει ο StavrosD.

Γνώμη μου πάντα έτσι?

Δημοσ.

Πήγαινε:

Start-->Help and Support, και ψάξε για Remote Desktop

Έχει αναλυτικές οδηγίες για την χρήση του. Το χρησιμοποιώ χρόνια και δεν έχω παράπονο. Αν έχεις dialup απενεργοποίησε την σύνδεση εκτυπωτών, τους ήχους και τα themes (Θα βρείς τις αντίστοιχες ρυθμίσεις)

Μπορείς είτε να συνδεθείς από το Start-->All Programs-->Accessories-->Communications-->Remote desktop connection, είτε αν έχεις ρυθμίσει το web interface μέσω του explorer (Remote Desktop Web Connection).

Δημοσ.

ειναι πολυ καλη καλη η βοηθεια που μου δωσατε αλλα κολαω στα βηματα της εγκαταστασεις.

για παραδειγμα δεεν βρεισκω πουθενα το internet web connection.

μπορει να ειναι μεσα στα ματια μου.....αλλα....

επισεις οταν θα χρειαστει να διλωσω αλλον υπολογηστη θα μου ζητησει να βαλω IP?

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω αν και βρηκα την ip που πρεπει να δηλωσω.Σπιτι εχω συνδεση dsl και στου γραφειου μου που θελω να συνδεθω isdn,δεν ξερω τι παιζει ετσι.Αν γνωριζει καποιος τα βηματα της εγκαταστασης θα παρακαλουσα κι εγω να μας εδινε τα φωτα του αν μπορει ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...