PUPPY DOGG Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2006 den tha sou pw giatrosofia asxeta kai genikotites... apla pane se enan pou na 3erei apo pcs :-/
Neo24483 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 To ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με τον δικό μου και με όποιον υπολογιστή είχα εγκαταστήσει μια συγκεκριμένη κόπια των Windows XP. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα ΧP Corporate Edition και να κατεβάσεις τους καινούριους drivers για την κάρτα γραφικών. Κάνε πρώτα το δεύτερο που δεν είναι τόσο δύσκολο και αν δε δεις αλλαγή μπες στον κόπο να βάλεις τα Corporate. Καλή επιτυχία!
tzinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 opos anafera exo hdh perasei tous teleutaious nvidia drivers kai pali se kapia stigmh mou petkase to nv4 mini.sys kai ta alla errorrs pou bgazei. Gia to version ton windows, palia tou eixa agglika windows xp pro, meta pou to phga se ena magazi na mou to ftiaksoun mou ebalan windows xp ellhnika, opote kai me tis 2 version bgazei paromoia problhmata, akoma kai meta apo format. Ta corporate den ta exo dokimasei, an ta bro mporei kai na ta balo. Alla ti diaforetiko exoun?
Neo24483 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Απλά δε θα χρειαστεί να τα δουλεύεις με crack. Ξέρω κι εγώ; Σου λέω, σε δύο μηχανήματα που είχα βάλει μια συγκεκριμένη έκδοση των XP έκανε ό,τι ήθελε. Ήταν η έκδοση SP1, η ελληνική... Βάλε Corporate SP2 αγγλικά και θα με θυμηθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.