ekkli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 ααααααχ τωρα τι να πρωτοσχολιασω? το ποσο τζογαρει πλεον η ελληνικη κοινωνια? το "ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ"? ή το 1,10 στο brokeback mountain -δεν λεω οτι δεν αξιζει για υποψηφιοτητα, αλλα τοοοοοοσο φαβορι πια?
Alt3rnative Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Poia elliniki re megale plaka kaneis?Se olo ton kosmo paizontai stoiximata.H ellada mporei na einai kai i teleutaia xora pou irthe to stoixima sta oskar.Oso gia to 1,10 logiko to vriskw afou to oscar to xei sigouro.Eleos dld alla to xei!
dim_b Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εντάξει, σίγουρα είναι το φαβορί, αλλά όχι και 1.10 ρε παιδιά. Καθαρή κλεψιά είναι αυτό. Σε online bookmakers το βρίσκεις από 1.20 μέχρι και 1.28 (betfair). btw... τυχεροί φέτος όσοι δεν έχουν filmnet. Τα oscars θα μεταδωθούν live από τον sport fm και την ΕΡΑ σπορ
winmik2kx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Τα έχω δει και εγώ, μάλιστα όταν είδα τις αποδόσεις του Βrokeback Μountain, έψαξα στο net και είδα ότι όλα τα πρακτορεία το έχουν ως το αδιαμφισβήτο φαβορί. Να υποθέσει κανείς ότι οι bookmakers ελέγχουν (και?) τα oscars? Offtopic: πάντως ένα πεντάευρο εγώ θα το παίξω στο Μόναχο, μπας και θριαμβεύσει το εβραϊκό λόμπυ!
tzinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 jews enantion gays, sklhrh kontra lol. San epeisodio southpark mou kanei auto to skhniko
robas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Εγω πάντως θα παίξω "ΜΟΝΑΧΟ". Δε θα πάει έτσι χαμένο το 15. Σπίλμπεργκ είναι αυτός. Ποιός ξέρει... :razz:
ekkli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Poia elliniki re megale plaka kaneis?Se olo ton kosmo paizontai stoiximata.H ellada mporei na einai kai i teleutaia xora pou irthe to stoixima sta oskar.Oso gia to 1,10 logiko to vriskw afou to oscar to xei sigouro.Eleos dld alla to xei! δε ξερω την ηλικια σου φιλε flamer... ε σορρυ, Alt3rnative εννοουσα, αλλα εγω θυμαμαι την εποχη που δεν υπηρχε παμε στοιχημα και δεν νομιζω οτι τραβαγαμε και κανενα μεγαλο ζορι για το που θα τρωγαμε τα λεφτα μας. αν εσενα σου αρεσει ο τζογος και θεωρεις προοδο οτι επιτελους μπορουμε να τζογαρουμε στα οσκαρ εγω το θεωρω επικινδυνη καταντια που κλεινει σπιτια -και δεν το παιζω ηθικος, ανεβαινω τακτικα στο βουνο :twisted: . κατά τ'άλλα δεν μου αρεσουνε οι αποδοσεις και νομιζω οτι λειπουν ταινιες. ενα τυχαιο παραδειγμα , οι αδελφοι γκριμ, χωρις να εχω δει ολες τις υποψηφιες ταινιες. η ακαδημια ειναι παντως πολυ προβλεψιμη, οπου υπαρχει πολιτικαλυ κορεκτ στοιχειο -για συγκεκριμενες πολιτικαλυ ρονκ καταστασεις ομως, ειδατε ποτε σπάικ λι να σηκωνει αγαλματακι? - να του δωσουμε μια υποψηφιοτητα μωρε.
mandate Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 η ακαδημια ειναι παντως πολυ προβλεψιμη, οπου υπαρχει πολιτικαλυ κορεκτ στοιχειο -για συγκεκριμενες πολιτικαλυ ρονκ καταστασεις ομως, ειδατε ποτε σπάικ λι να σηκωνει αγαλματακι? - να του δωσουμε μια υποψηφιοτητα μωρε. γιάννης πίνει γιάννης κερνάει ΧΑ
ekkli Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 οποιος επαιξε, επαιξε πλεον. αν και οποιος επαιξε, δεν μας το'πε απο πριν -κ μετα τα αποτελεσματα, κουνηματα δεν μετρανε...
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2006 ρε μάγκες τι υποψηφιότητες είναι αυτές έλεος ούτε ένα zorro ούτε grimm ούτε τίποτα τι ταινίες βλέπει ο κόσμος περηφάνια και προκατάληψη ? λολ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Zorro?!!?Brothers Grimm?!!?E kala oxi oti oi upoloipes aksizoun trela alla autes aksizoun na svistoun apo tis mnimes mas...
dim_b Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Ντροπή και αίσχος. Είναι δυνατόν να είναι υποψήφιοι οι gay cowboys και να μην είναι στην πεντάδα ο Antonio Banderas, το σύμβολο του sex; Που οδηγούμαστε;;;
4saken Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Οι gamebookers εχουν στοιχημα για το αν θα πεθανει καποιος στην σειρα ΠΑΡΑ 5 μεχρι το τελος της χρονιας....Δεν ξερω τι παιζει με την σειρα (δεν την εχω δει ποτε) αλλα μιλαμε ευκαρια για κονομα σεναριογραφος και ηθοποιοι....Για μια ζουμπουλια δινουν 11.00...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.