markospap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Γειά σας παιδιά, Σας παρακαλώ βοηθήστε με στο παρακάτω πρόβλημα μου. Έχω ένα Laptop HP Pavilion dv4057ea το οποίο έχει 512Mb RAM. Πρόσφατα (04/01/2006 ημερομηνία απόδειξης) αγόρασα από το ΠΛΑΙΣΙΟ Πατρών μια μνήμη 512Mb DDR333 Transcend Lifetime Warranty. Έβγαλα λοιπόν την μία 256άρα μνήμη από το laptop και έβαλα στην θέση της την καινούργια, φτάνοντας έτσι την συνολική μνήμη σε 768Mb. Όλα δούλευαν κανονικά μέχρι χτές, που χωρίς καμία αλλαγή στα προγράμματα και τις ρυθμίσεις του Η/Υ, άρχισαν οι "αγαπημένες" μου μπλέ οθόνες, γράφοντας: PAGE FAULT IN NONPAGED AREA! Πραγματικά απόρησα! Σκέφτηκα όμως την καινούργια μνήμη και λέω, ας βάλω πίσω την παλιά! Τότε όλα σταμάτησαν! Κατάλαβα λοιπόν ότι είναι η μνήμη! Την ξαναβάζω και κάνω memory test με το memtest86! Μόνο λάθη έβγαζε!!! Τι κάνω τώρα; Πως μπορώ να την βγάλω στην εγγύηση;;; Ποιά η διαδικασία;;; Ευχαριστω...
georgeadams Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Πήγαινε απλά στο Πλαίσιο και πες τους το πρόβλημα όπως ακριβώς το είπες κι εδώ. Για ποιό λόγο να σου αρνηθούν την αντικατάσταση της?
goiteytikos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 aderfe to plaisio einai eggiisi ego tous exo paei pragmata gia allagi sto xavale xoris na exoun provlima kai to allaksan,min to afineis pigaine vale kai ligo saltsa kai ola ok tha einai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.