dub Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 επειδή μου αρέσεινα δοκιμάζω διάφορα στον υπολογιστή μου , μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ στον δεύτερο δίσκο που έχω να εγκαταστήσω ξανά τα win98,η τα WinMe?(όχι τα win2k, αυτά μπορώ , το ξέρω)έτσι ωστε με την ησυχία μου να του αλλάζω τα φώτα!!
M.electronic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Μπορεις να το κανεις αφου συνδεσεις τον δευτε<BR>ρο δισκο σου σαν "primary" στην IDE2 της motherboard.Στην συνεχεια αφου κανεις εκκινη<BR>ση για την εγκατασταση θα μπεις στο BIOS για<BR>να 'ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ" τον κανονικο σου δισκο(pri<BR>mary στην IDE1)ωστε να μην φορτωσει κανονικα.<BR>Καλη επιτυχια.
top-gear Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 oxi re, kamia sxesi. ego eixa 2000 pro kai me sto idio pc se 2 sklirous. prepei na ftiakseis ena boot.ini sto c:\ den thimamai akrivos pos einai, alla molis anoigei to pc kai paei na fortosei windows se rotaei apo pio skliro na fortosei. i alli ekdoxi einai na grapseis apo dos tin entoli sys [drive] gia na oriseis apo pou tha bootarei.
FaNaTIc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Den mporeis na to kaneis auto apo'ti kserw..... auto pou mporeis na kaneis einai na bgalhs ton ena skliro apo panw na Baleis ta Win98 ston allo kai etsi na allazeis, msw bios p.x
dub Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 αλλάζω την ερώτηση, προς το πιο εύκολο φαντάζομαι. Μπορώ να χωρίσω τον boot δισκος σε δύο partitions και στο δεύτερο partition να εγκαταστήσω εκεί τα windows me??<BR>όχι τα win2k. Δεν ξέρω αν σε καποιο στάδιο της εγκατάστασης των win Me σε ρωτάει σε ποιο partition να εγκατασταθούν(πράγμα που κάνουν τα win 2000). Αν σε ρωτάει ουδεν πρόβλημα.
dtasop Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Des re pio pano sto topic dual boot. <P>Exo balei odigies gia 2pla kai tripla leitourgika .<BR>Afto pou thes ginetai me to Boot Magic
antio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 oxi file moy den ginete<BR>den rotoyn se pio part tha katsoyn<BR>kathonte sto c ano sta win 98<BR>dokimase allo leiotyrgiko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.