madboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Αγόρασα σήμερα ενα εξωτερικό κουτί IcyBox και σύνδεσα πάνω του εναν 40αρι σκληρό που έχω ως εφεδρικό. Απο μια μικρή δοκιμή που έκανα τα Win Xp δεν το αναγνώρισαν και δεν είδα κάποιο εικονίδιο στον φάκελο Ο υπολογιστής μου. Θα χρειάζεται να περάσω οδηγούς απο το cd του Icybox? Οποιος έχει το ίδιο ας μου πεί τι πρέπει να κάνω. Στο setup που έτρεξα απο το cd είδα οτι έχει μονο οδηγούς για τα 98.
netmaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Yποθετω οτι τον συνδεσες μεσω του μετασχηματιστη και στο ρευμα; Δοκιμασε και αλλη θυρα usb. Δεν χρειαζεται οδηγους, τα XP τον αναγνωριζουν αυτοματα.
madboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Οι συνδέσεις έχουν γίνει κανονικότατα. Δοκίμασα σε μια θύρα του λάπτοπ και σε μια του υπολογιστή και δεν είδα κάποια ανταπόκριση. Ο σκληρός εμφανίζεται κανονικά σαν εικονίδιο μαζί με τα άλλα partitions?
Jimakos77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 το πιθανότερο είναι ότι δεν υπάρχουν partitions στο δίσκο.My computer δεξί κλικ και μετά manage για να δημιουργήσεις...
madboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Τα partitions έγιναν χτές (ntfs με 2 partitions) πρίν την αγορά του εξωτερικού κουτιού. Θα δοκιμάσω να βάλω άλλο σκληρό στο κουτί αν και σίγουρα δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα αυτό.
netmaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Στο control panel>Administrative Tools>Computer management>Storage>Disc Management τον βλεπεις; Πιθανων να εχεις corrupted partition table και χρειαζεσαι ενα προγραμμα σαν το partition magic για να το επιδιορθωσεις.
georgeadams Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ή μήπως θέλει άλλη ρύθμιση το jumper-άκι του δίσκου? Το manual του IcyBox τι λέει σχετικά? Τον θέλει ρυθμισμένο ως Master, Slave ή CS (Cable Select)?
panagiotis1976 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 i bgazeis teleios to jumper, mipos to brei aytomata mono toy
madboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Θα δοκιμάσω να παίξω με τα jumperakia για να δώ μήπως αυτό είναι το πρόβλημα.
netmaniac Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Στο δικο μου icybox και σε δισκο seagate το jumper το εχω σε master και δουλευει κανονικα.
madboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά κάποιο πρόβλημα υπήρχε με τα windows και κόλλαγε όλο το σύστημα με το που έβρισκε τον εξωτερικό σκληρό. Μετά απο ενα system restore και μια επανεκκίνηση όλα δούλεψαν κανονικά! Ξέρετε αν μπορώ να αγοράσω ενα μεγαλύτερο usb καλώδιο γιατί αυτό που παρέχεται στην συσκευασία είναι σχετικά μικρό και δεν φτάνει απο το γραφείο που έχω το κουτί στην κεντρική μονάδα του υπολογιστή.
netmaniac Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Ξέρετε αν μπορώ να αγοράσω ενα μεγαλύτερο usb καλώδιο γιατί αυτό που παρέχεται στην συσκευασία είναι σχετικά μικρό και δεν φτάνει απο το γραφείο που έχω το κουτί στην κεντρική μονάδα του υπολογιστή. Φυσικα! και εγω πηρα, γιατι οντως αυτο που εχει ειναι μικρο. Εδω: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=41538924&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=1&Product_Id=184176&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=41538924&Product_Id=184169 και σχεδον σε ολα τα καταστηματα υπολογιστων.
Dark-Shadow Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 file madboy epidi skeftome na agoraso ke ego ena eksoteriko kouti giati exo enan 80ari ke ton thelo gia backup auto pou pires apo pou to pires pio montelo eine? AN to anapodogirizeis kanei katholou thorivo?
madboy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 file madboy epidi skeftome na agoraso ke ego ena eksoteriko kouti giati exo enan 80ari ke ton thelo gia backup auto pou pires apo pou to pires pio montelo eine? AN to anapodogirizeis kanei katholou thorivo? Απο Πλαίσιο το πήρα και είναι πάρα πολύ καλή λύση! Σκεφτόμουν να βάλω τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή αλλά με το εξωτερικό κουτί πραγματικά σου λύνει τα χέρια! Υπάρχουν δυο εκδόσεις. ΤΟ κουτί που πήρα εγώ που υποστηρίζει μονο usb2 και ενα άλλο κουτί που υποστηρίζει usb2+firewire. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1027&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=268844&Merchant_Id=1&sts_cid=3 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=1027&Product_Id=308826
Dark-Shadow Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 ok skeftome na paro to 2o me to firewire giati eine ke pio mikro stin thiki ke exei ke vasi!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.