rebel2000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Έχω δοκιμάσει Avi2DVD,DivxToDVD,TheFilmMachine και δεν είδα πουθενά τη δυνατότητα να κόβω τις μαύρες μπάρες πάνω-κάτω,δεξια-αριστερά που έχουν μερικά avi έτσι ώστε να μην υπάρχουν στο DVD. Ξέρετε κανένα τρόπο?
kastel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Έχω δοκιμάσει Avi2DVD' date='DivxToDVD,TheFilmMachine και δεν είδα πουθενά τη δυνατότητα να κόβω τις μαύρες μπάρες πάνω-κάτω,δεξια-αριστερά που έχουν μερικά avi έτσι ώστε να μην υπάρχουν στο DVD.Ξέρετε κανένα τρόπο?[/quote'] Οι μαύρες μπάρες (κυρίως πάνω-κάτω) δηλώνουν το format του αρχείου (16:9) που σε TV ή monitor 4:3 δεν κόβονται αν δεν θες να χάσεις μέρος από την ταινία (δεξιά και αριστερά). Αν όμως αυτό δεν σ' ενδιαφέρει υπάρχουν πολλά προγράμματα, ενα από αυτά είναι και το TMPEG.
rebel2000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Το πρόβλημα που έχω είναι όταν βάζω το divx,dvd που έχει μπάρες να παίξει στην τηλεόραση που είναι 16:9 εμφανίζονται και οι μπάρες....γι'αυτό θέλω να τις διώξω... Αν και τα δικά μου divx που δεν αφήνω μπάρες όταν τα βλέπω στο pc δεν χάνω καθόλου απο δεξιά-αριστερά... Το TMPEG μήπως ξέρεις ποιον codec χρησιμοποιεί?Φαντάζομαι θα χρειαστώ άλλο πρόγραμμα για το authoring ε?
dazzlestef Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Στο TheFilmMachine οι μπαρες κοβοντε αμα διαλεξεις 1.Full screen or 2. Crop video, keep aspect ratio. http://members.home.nl/thefilmmachine/help/filmmachine_help.htm
rebel2000 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Στο TheFilmMachine δοκίμασα Fullscreen και Crop και στις δύο επιλογές συνέχιζε να έχει μπάρες πάνω και κάτω... Καμιά άλλη λύση? Απλά δε θέλω να βλέπω μαύρες μπάρες στην 16:9 TV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.