Προς το περιεχόμενο

Κολλημα στην εγκατασταση Realtek HD Audio

kostelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα χτες το mobo Gigabyte 8I945PL-G και προσπαθω να εγκαταστησω τους drivers του κυκλωματος ηχου που εχει. Το Cd ειχε μια λειτουργια x-press install που τους ειχε τσεκαρισμενους κατα την εγκατασταση και υποτιθεται τοι τους εγκατεστησε. Κανει επανεκκινηση αλλα μετα παω στις συσκευες αναπαραγωγης και λεει οτι δε βρεθηκε καμια συσκευη.Κανω uninstall απο πινακα ελεγχου και παω διαχειριση συσκευων και ειχε στους ελεγκτες ηχου κτλ μια αγνωστη συσκευη χωρις ομως ερωτηματικο.Παω απο κει να κανω ενημερωση και δηλωνω το cd σαν μερος να ψαξει και μετα απο λιγο βρισκει και αρχιζει να εγκαθιστα.Οταν ομως φτανει στο τελος αντι να τελειωσει κανονικα πεταει μπλε οθονη με κινεζικα και προς το τελος γραφει:

*** stop : 0x0000007E (...κατι κωδικους παλι με μηδενικα παλι...)

*** RtkHDAud.sys - Address B7E70024 base at B07E6B00, Datestamp 4333df59

και μετα παλι κανα δυο σειρες κινεζικα και αναγκαστικα κανω reset γιατι κολλαει εκει. Oταν ανοιγει ξανα μετα το reset μου πεταει παραθυρο οτι το συστημα ανενηψε απο σοβαρο σφαλμα και αν θελω να αποστειλω αναφορα σφαλματος. Τα windows ειναι φρεσκα γιατι αγορασα και σκληρο μαζι και τα περασα σημερα (winxp pro sp2 included).Απο το bios ειναι ενεργοποιημενος ο αντιστοιχος codec και απενεργοποιησα το No-execute για τον p4 630 μηπως με πεταει αυτο αλλα τπτ. Μνημες εχω 2 dimm των 256 twinmos DDR-2. Μπορει να λυθει καπως και να εγκατασταθουν οι ριμαδο-drivers γιατι εχω τσιτωσει απιστευτα και για να μη το σουταρω ακομα δε το πηρα? Προσπαθω ωρες. Σορυ για το κατεβατο αλλα σ εσας στηριζομαι πλεον.

Δημοσ.

Σορυ αλλα πανω στη βιασυνη μου επρεπε να το ειχα ποσταρει στο section με τα drivers. Αν ειναι ας μεταφερθει. Ρε παιδια πλιζ αν ξερει κανεις κατι ας με βοηθησει.

Δημοσ.

Τελικα ακολουθησα τη δοκιμασμενη και αποτελεσματικη λυση του φορματ. 2 φορματ σε 3 τρεις ωρες σε καινουριο δισκο. Καλα ξεκινησαμε. Και παλι δε χρησιμοποιησα τους drivers του cd της m/b αλλα πηγα και τους κατεβασα εναν απο το site της gigabyte και ειδα την υγεια μου. Καλοριζικος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...