Προς το περιεχόμενο

Θέμα για πτυχιακή

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello. Ψάχνω θέμα για πτυχιακή. Και να είναι σχετικό με την ασφάλεια των υπολογιστών. Έχετε να μου πείτε κανένα καλό θεματάκι?

Ακούω προτάσεις. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Απλό (αν ξέρεις απο λειτουργικά) και εύκολο (υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες).. win vs unix σε θέματα ασφαλείας.. μπορείς να το πας και σε επίπεδο browsers, ie vs opera κτλ..

Δημοσ.
ασφάλεια των υπολογιστών. Έχετε να μου πείτε κανένα καλό θεματάκι?

kati se Οδηγίες Ασφάλειας για Sites h akoma kati se Τηλεματική h kati se kriptografia.pisteyw oti ayta einai oti to kalytero!

Δημοσ.

Nαι το θεμα κρυπτογραφίας ωραίο αλλά λίγο δύσκολο δεν είναι?

NiCkReD να φτιάξω κανέναν αλγόριθμο κρυπτογράφισης είναι λίγο δύσκολο...Εκτός αν εννοείς να βρω πληροφορίες για κάποιον καινούριο αλγόριθμο κρυπτογράφισης.

damiano καλό θέμα και με πολυ ψωμί.

strong ωραία και αυτά που λες

Αλλα γενικά έχω πελαγώσει. Μου φαίνονται δύσκολα όλα, ενώ δεν είναι, και ότι ποτέ δεν καταφέρω να γράψω 80+ σελίδες για ένα και μόνο θέμα.

Δημοσ.

Πτυχιακή είναι, κάνε ένα πρόχειρο πλάνο τι θέλεις να γράψεις γενικά (αφού διαλέξεις θέμα), τι τομείς θα καλύψεις και μετά θα δείς όσο γράφεις θα βάζεις και άλλα.. βέβαια θέλει και φρου φρου, εικόνες, διαγράμματα (αυτά πάντα αρέσουν), πίτες, βασιλόπιτες και άλλα τέτοια..

Δημοσ.

pigaine oles tis parapanw idees sto ka8igiti pou 8a se epithrei, kai aftos analoga me to epipedo twn gnwsewn sou 8a se boi8hsei na fereis to 8ema sta metra sou. eksallou den xreiazetai na to kaneis polu texniko to 8ema, kai pisteuo pws 8a uparxei sxetiki bibliografia kai ar8rografia panw sto 8ema, pou 8a sou dwsoun idees.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...