Προς το περιεχόμενο

Και οι ασυμβατοτητες της ΑΤΙ καλα κρατουν...

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεσα να κρατηθω οταν ειδα το Mayhem που γινεται στο Beta Forum ενος παιχνιδιου που τεσταρω.

Συγκεκριμενα παραθετω απαντησεις απο 10 ατομα..Υπαρχουν πολλα περισσοτερα δυστυχως..

i have crashes every 20 minutes or so. bad crashes with my x800xt.

i have 9800XT and have crashes.

Still amazed people are surprised when their games run choppy or not at all,when using ATI. Seriously. Theyve had

issues with so many major game players.

Well im running a crappy little X600 pro (256mb) and im forced to run to 800x600 with everything off, to keep it stable.. getting a 7800 GTX in 2 weeks so that should sort it.

I was gonna get a x1800 but I'm gonna go for a 7800 GTX now just due to the problems i've had with many years of ATI.

I'm playing with a Radeon 9600 Pro and I also get the "VPU Errors".

this is a known ATI problem, latest drivers there dont seems to like ADM cpu's too well. wich isnt exactly anything new...

Sadly historically ATI has always had problems with mainstream games etc.

ATI cards had and still have more probs than nVidia as a whole. Numerous MMos that ive tested had probs with ATI.

I'm running on an ATI Radeon X850XT and everything runs fine until i turn anti-aliasing on.

Δυστυχως ουτε και εγω δεν περιμενα κατι τετοιο αλλα απο οσα ατομα εχουν ΑΤΙ μονο ενα μικρο ποσοστο λεει πως παιζει καλα...

Απο την αλλη ουτε και εμενα με εκπλησει εφοσον η ΑΤΙ ειχε ασυμβατοτητες απο την εποχη του Tomb Raider 1.

Δημοσ.

Και εγω δεν ειχα ποτε κανενα απολυτως προβλημα με την ATI Radeon 9600 PRO.

Βλεπω πολλοι εχουν προβλημα με την "ταχυτητα" του παιχνιδιου. Και εγω πλεον δεν μπορω να ενεργοποιησω το anti-aliasing γιατι μετα το παιχνιδι "σερνεται", αλλα προτιμω την ποιοτητα εικονας της ATI απο την ταχυτητα της NVIDIA καθως δεν μου αρεσει η πολυετης συνεργασια της NVIDIA με τα pixel για την συνεχη εμφανιση των τελευταιων στην οθονη :-D

Δημοσ.

Κανεις λαθος , τα περισσοτερα παραπονα εχουν να κανουν με CRASH του παιχνιδιου και απειρα κοληματα και οχι με την ταχυτητα.

Βεβαια οπως ειπα αυτο δεν ειναι νεο, παντα η ΑΤΙ ειχε προβληματα ασυμβατοτητας που προσπαθει να λυσει αλλα παντα ειχε το αλλοθι της καλυτερης εικονας. Εμενα απο την αλλη δεν με νοιαζει το αν εχει 5% καλυτερη ποιοτητα εφοσον στα περισσοτερα Games δεν εχεις χρονο να κατσεις και να αγναντευεις. ( Αν ηθελα γραφικα και οχι συμβατοτητα-ταχυτητα θα επαιρνα μια Quadro. )

Δημοσ.

Μια τετοια συζητηση ATI vs NVIDIA δεν εχει νοημα γιατι ο καθενας κανει την επιλογη με τα δικα του κριτηρια.

Οσο για την ποιοτητα εικονας λεω την προσωπικη μου εμπειρια γιατι ειχα NVIDIA καρτα γραφικων. Φυσικα δεν μπορω να ισχυριστω ετσι γενικα οτι οι NVIDIA δεν ειναι καλες καρτες γραφικων, αλλα αυτο που ειπα με τα pixel περιεργως μεχρι σημερα το 2006 ισχυει ακομα... http://www.gamespot.com/features/6142842/index.html

Για ποιο παιχνιδι μιλαμε;

Δημοσ.

Στο site που εδωσες δεν βλεπω να λεει πως οι Nvidia εχει χειροτερη ποιοτητα απο τις ΑΤΙ....

Λεει απλα πως η ΑΤΙ εχει τα ινια τωρα....βεβαια σε λιγοτερο απο μηνα αυτο θα παψει να ισχυει με την 7900...

Δημοσ.
Στο site που εδωσες δεν βλεπω να λεει πως οι Nvidia εχει χειροτερη ποιοτητα απο τις ΑΤΙ....

Λεει απλα πως η ΑΤΙ εχει τα ινια τωρα....βεβαια σε λιγοτερο απο μηνα αυτο θα παψει να ισχυει με την 7900...

Ρε παλληκαρι μου τι γενικοτητες ειναι αυτες παλι;

Τι crash και ιστοριες μας λες; Μπορω να σου βρω 52325423 Posts απο ατομα που εχουν προβληματα απο Nvidia (bsod' date='crashes etc). Εχεις σκεφτει ποτε το απλο γεγονος οτι ο χρηστης δεν κανει κατι καλα; Λαθος εγκατασταση drivers της vga,m/b, ο/c issues,defective gpu και χιλιαδες αλλους λογους που ενας μη πεπειραμενος χρηστης μπορει να κανει λαθος ή να μην μπορει να αντιληφθει;

Bugs in games εχουν και οι 2 εταιριες τα οποια σχεδον παντα αντιμετωπιζονται με την επομενη σειρα drivers. Ειναι απολυτα φυσιολογικο να συμβαινει οπως φυσιολογικο ειναι παντα να υπαρχουν μικροπροβληματα..

Μαθε επιτελους να ακους ανθρωπους που ξερουν 5 πραγματα παραπανω απο σενα και μην αρχισεις παλι την καραμελα παιζω 15-20-30 χρονια pc games τι να μου πεις εσυ γιατι πολλες φορες σε αυτο το forum εχεις αντιληφθει οτι αυτο δεν εχει καμια σχεση με το αν ξερεις περι τινος μιλας. Η αγνοια ειναι ευτυχια...

Οσο αφορα το IQ αστο καλυτερα.. Μαθε πρωτα 5 βασικα πραγματα και μετα ελα να συζητησουμε ποια εταιρια εχει αυτη την στιγμη το καλυτερο IQ. Ειχα 7800gtx και την εδωσα για την X1900XT για αυτο ακριβως τον λογο..

Μια παροιμια. Αν θες ακου την αν θες αστη να την παρει ο ανεμος.. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας..

Εγω δεν προκειται να απαντησω αλλο σε αυτο το thread και ουτε εχω σκοπο να κατσω να κανω διαλογο μαζι σου γιατι εχω διαπιστωσει οτι πολυ απλα δεν ακους και δεν κανεις διαλογο.. Εδω σου μιλαγε ο Ailuros (που αν τον ακουγες θα μαθαινες και 5 πραγματα καλο θα σου εκανε) και ελεγες τα δικα σου παλι..

[b']Απλα απαντησα γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ[/b]

Δημοσ.

Pira tin 9700pro me to pou vgike. mexri twra oxi mono den eixa provlima alla oute kai ena crash!!!! me oti paixnidi kai an epaixa h paizw!!! Mallon kapoioi kakopoioun tous drivers h kai tin idia ti karta opote ta apotelesmata einai profanestata!!!

Δημοσ.

Το link το εδωσα για τις δυο φωτογραφιες, αν περασεις το κερσορα του ποντικιου πανω απο τις φωτογραφιες θα δεις την διαφορα ποιοτητας στις κορυφαιες καρτες των δυο κατασκευαστων. Ειδικα αυτη του 3DMark06 που ειναι πιο "ουδετερο" απο καποιο παιχνιδι βελτιστοποιημενο για ATI ή NVIDIA. Φυσικα η διαφορα ειναι μικρη αλλα στην NVIDIA βλεπεις pixel.:-?

Ποιο ειναι το παιχνιδι που εχουν τα προβληματα οι κατοχοι ATI;

Δημοσ.

Χαιρομαι που ενας ακομας ΑΤΙακιας συγκρινει την Χ1900ΧΤΧ με μια καρτα τις Nvidia που ειναι 1 γενια πισω δλδ την 7800GTX......Στην τελικη οσοι υποστηριζουν ΑΤΙ αυτο κανουν σε ολο το ιντερνετ οποτε μονο εντυπωση δεν μου κανει. Οταν βγει η 7900 σε 1 μηνα μιλαμε για IQ...

Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι το οτι η ΑΤΙ ειχε ΠΑΝΤΑ προβληματα συμβατοτητας σε παιχνιδια σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο βαθμο απο την Nvidia...Ειναι και κατι που εχει παραδεχτει κατα καιρους η ιδια η ΑΤΙ αλλα αυτο φυσικα δεν σε αγγιζει εσενα. ( Αραγε ειχες ποτε την rage3d και την Riva128 ?? Αν ναι θα ηξερες πως απο τοτε η ΑΤΙ ειχε προβληματα και δεν μπορουσε να κανει render διαφανειες που ειχαν σχεση με νερο και τις εβγαζε ΜΑΥΡΕΣ. Τωρα πια εχει προβλημα σε παιχνιδια σαν το Battlefield 2 που μεχρι προσφατα μπορουσες να δεις μεσα απο τα κτηρια αφου εξαφανιζονταν ! Μικροπροβληματα.... )

Ημιμαθεια εγω ?? Μαθε το παρελθον καποιου τοσο οσο αφορα τα hardware που εχουν περασει απο τα χερια του οσο και το τι εμπειρια εχει οσο αφορα την gaming community και μετα μιλα.

Απο τα 1000 site στο ιντερνετ τα 800 καταδικαζουν την ΑΤΙ για ασυμβατοτητα σε μεγαλο αριθμο παιχνιδιων, τυχαιο ???

( Κανε κανα BETA καμια φορα αν μπορεις και θα δεις εκει τι γινεται με τα παραπονα περι ΑΤΙ εφοσον δεν τα εχω συναντησει μονο σε 1. )

Φιλε Dragon και εγω ειχα την 9700pro και μπορω να πω πως δεν ειχα βρει σχεδον κανενα προβλημα αλλα οταν αλλαξα σε 9800pro/xt ειδα παρα πολλα.

Kostacurtas προκειται για BETA και δεν μαρεσει να το συζηταω παντου χυμα απλα ειπα να δειξω στον κοσμο τα προβληματα που παρουσιαζουν χρηστες ΑΤΙ καρτων. Το οτι θα φτιαχτουν ισχυει σε μεγαλο βαθμο, ωστοσο γιατι ομως η ΑΤΙ να θελει ειδικες επεμβασεις σε ενα παιχνιδι ενω η Nvidia οχι ?? Αυτο δεν λεει κατι ??

Οσο για τα Pixels που αναφερεσαι φαινονται περισσοτερο στο Half Life 2 Screenshot που μην ξεχναμε πως δημιουργηθηκε με συνεργασια της ΑΤΙ με την Valve και παντα ευνοουσε ΑΤΙ καρτες..Οσο για το 3dmark εκει με δυσκολια τα ξεχωριζω αλλα μην ξεχνας πως σε ενα Game κινησαι δεν καθεσαι σταθερος να κοιτας μια σταθερη φωτο οπως σε ενα Screenshot.

Δημοσ.
Χαιρομαι που ενας ακομας ΑΤΙακιας συγκρινει την Χ1900ΧΤΧ με μια καρτα τις Nvidia που ειναι 1 γενια πισω δλδ την 7800GTX......Στην τελικη οσοι υποστηριζουν ΑΤΙ αυτο κανουν σε ολο το ιντερνετ οποτε μονο εντυπωση δεν μου κανει. Οταν βγει η 7900 σε 1 μηνα μιλαμε για IQ...

Ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι το οτι η ΑΤΙ ειχε ΠΑΝΤΑ προβληματα συμβατοτητας σε παιχνιδια σε ΠΟΛΥ μεγαλυτερο βαθμο απο την Nvidia...Ειναι και κατι που εχει παραδεχτει κατα καιρους η ιδια η ΑΤΙ αλλα αυτο φυσικα δεν σε αγγιζει εσενα. ( Αραγε ειχες ποτε την rage3d και την Riva128 ?? Αν ναι θα ηξερες πως απο τοτε η ΑΤΙ ειχε προβληματα και δεν μπορουσε να κανει render διαφανειες που ειχαν σχεση με νερο και τις εβγαζε ΜΑΥΡΕΣ. Τωρα πια εχει προβλημα σε παιχνιδια σαν το Battlefield 2 που μεχρι προσφατα μπορουσες να δεις μεσα απο τα κτηρια αφου εξαφανιζονταν ! Μικροπροβληματα.... )

Ημιμαθεια εγω ?? Μαθε το παρελθον καποιου τοσο οσο αφορα τα hardware που εχουν περασει απο τα χερια του οσο και το τι εμπειρια εχει οσο αφορα την gaming community και μετα μιλα.

Απο τα 1000 site στο ιντερνετ τα 800 καταδικαζουν την ΑΤΙ για ασυμβατοτητα σε μεγαλο αριθμο παιχνιδιων' date=' τυχαιο ???

( Κανε κανα BETA καμια φορα αν μπορεις και θα δεις εκει τι γινεται με τα παραπονα περι ΑΤΙ εφοσον δεν τα εχω συναντησει μονο σε 1. )

Φιλε Dragon και εγω ειχα την 9700pro και μπορω να πω πως δεν ειχα βρει σχεδον κανενα προβλημα αλλα οταν αλλαξα σε 9800pro/xt ειδα παρα πολλα.

Kostacurtas προκειται για BETA και δεν μαρεσει να το συζηταω παντου χυμα απλα ειπα να δειξω στον κοσμο τα προβληματα που παρουσιαζουν χρηστες ΑΤΙ καρτων. Το οτι θα φτιαχτουν ισχυει σε μεγαλο βαθμο, ωστοσο γιατι ομως η ΑΤΙ να θελει ειδικες επεμβασεις σε ενα παιχνιδι ενω η Nvidia οχι ?? Αυτο δεν λεει κατι ??

Οσο για τα Pixels που αναφερεσαι φαινονται περισσοτερο στο Half Life 2 Screenshot που μην ξεχναμε πως δημιουργηθηκε με συνεργασια της ΑΤΙ με την Valve και παντα ευνοουσε ΑΤΙ καρτες..Οσο για το 3dmark εκει με δυσκολια τα ξεχωριζω αλλα μην ξεχνας πως σε ενα Game κινησαι δεν καθεσαι σταθερος να κοιτας μια σταθερη φωτο οπως σε ενα Screenshot.[/quote']

Εισαι μεγαλη περιπτωση μονο αυτο εχω να πω .. Και ναι ειμαι 1000% σιγουρος οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα οτι δεν ξερεις τι σου γινεται Και το ποιος ειναι φανατικος με μια εταιρεια νομιζω ειναι εμφανες παλληκαρι μου μονο γελιο προκαλεις αστο.. Ααα και ειμαι 31 και εχουν περασει μυριαδες καρτες απο τα χερια μου απο καταβολης 3dκαρτων. ΕΓΩ δεν λεω οτι η ΑΤΙ ειναι τελεια αλλωστε παντα περνω την καλυτερη καρτα απο οποιοδηποτε εταιρεια. Λεω οτι και οι 2 εταιρειες εχουν κανει μαλ.. στο παρελθον τωρα για το τι λες εσυ εχει φανει κατα καιρους με τα ποστς σου. Αντε απο εκει Nvidiot που θα μας κανεις και μαθηματα αμεροληψιας.Σας εχω σιχαθει. Δεν φτανει που εισαι και φανατικος (αντε αυτο τρωγεται) αλλα εισαι και ασχετος φανατικος.. (Ε αυτο δεν τρωγεται με τιποτα..) LOOOOOOL :mrgreen:

Αν περιμενεις την G71 να φτιαξει σε IQ τοτε εισαι πολυ γελασμενος αλλα που να το ξερεις αφου οπως ειπα δεν ξερεις την τυφλα σου απο marchitecture ...

Αστο παλληκαρι μου αφου δεν σε παει παιξε κανα ταβλι.. :mrgreen:

Δημοσ.

Ότι και να πεί κανείς είναι λίγο...

Ρε συ...μήπως είσαι ο Rollo ??? :D

Άντε και παράτα μας τώρα με τις εξυπνάδες σου γιατί σε βαρέθηκε και το TCP/IP :D

Δημοσ.

Ναι φαινεται ποσες καρτες εχουν περασει απο τα χερια σου....Φως φαναρι ειναι...

Ισως θελεις να μου περιγραψεις το αχανες παρελθον σου οσο αφορα τις καρτες γραφικων και τα Games ??? Α και πεσμου κιολας σε ποσα παιχνιδια εχεις βοηθησει να εξαλιφθουν Bugs ωστε να μην φτασουν στον τελικο καταναλωτη....Ειμαι περιεργος να ακουσω απαντηση....

Παντως εχεις τρομερα επιχειρηματα οπως ο πεππας...Οταν δεν εχετε τι να πειτε θιγετε τον αλλο....

Πεππα εσυ δεν βαρεθηκες να τρως Reports οποτε κανω ενα Report και σε σενα και στον vego για αναρμοστη συμπεριφορα και συνεχιζουμε απο εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...