Προς το περιεχόμενο

ΕΞΤΡΑ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ Vga

Lemuria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση για οποιον ξερει..το ρευμα χρειαζεται για το ανεμιστηρακι της καρτας η για την συνολικη λειτουργια της ? Με λιγα λογια αν καποιος αλλαξει την ψυκτρα και συνδεσει το νεο ανεμιστηρακι σε αλλη παροχη κι οχι στην καρτα πανω (δεν ταιριαζει κιολας,απο 3πιν σε 2πιν..) εξακολουθει να ειναι αναγκαια η συνδεση της καρτας με 12ν ?

Δημοσ.

a thn sunolikh leitourgia tis...dokimase na to vgaleis k kane boot me to pou anixei i othoni sou tha sou pei na syndeseis tin extra trofodosia tis kartas...12v pada exeis i den exeis fan epanw tis....k ta kalwdia einai olou typou me pins pou oso xerw den diatithode se evria agora...ektos an kaneis kapia pateda!

Δημοσ.

Kι ομως την τελευταια φορα που ανοιξα το κουτι ,τακτοποιησα τα καλωδια και στο τελος ξεχασα να το συνδεσω...ολα νορμαλ,ουτε ειδοποιησεις και τετοια τιποτα..τα καταλαβα εκ των υστερων γιατι ειχα αφησει ανοικτο το κουτι και περισσευε το καλωδιο....παιχνιδια δεν παιζω αλλα σε νορμαλ computing δεν εδειξε καποιο προβλημα,γι αυτο ρωτησα αλλωστε..

Edit: το stock fan συνδεεται πανω στην καρτα σε 2πιν,τα υπολοιπα γνωστα ανεμιστηρακια σε 3πιν ως γνωστον..

Εχω την 6600gt >AGP

Δημοσ.
Kι ομως την τελευταια φορα που ανοιξα το κουτι ' date='τακτοποιησα τα καλωδια και στο τελος ξεχασα να το συνδεσω...ολα νορμαλ,ουτε ειδοποιησεις και τετοια τιποτα..τα καταλαβα εκ των υστερων γιατι ειχα αφησει ανοικτο το κουτι και περισσευε το καλωδιο....παιχνιδια δεν παιζω αλλα σε νορμαλ computing δεν εδειξε καποιο προβλημα,γι αυτο ρωτησα αλλωστε..

Edit: το stock fan συνδεεται πανω στην καρτα σε 2πιν,τα υπολοιπα γνωστα ανεμιστηρακια σε 3πιν ως γνωστον..

Εχω την 6600gt >AGP[/quote']

xekinaei alla den exei full epidoseis.nomizw toylaxiston

Δημοσ.
Όλες οι nVidia, απο την 6600 και πάνω. Και της ΑΤΙ, νομίζω, απο 9800 και πάνω.

mia diorthosi, tis ati apo 9700 kai pano..

edit:me prolave o deathlok..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...