chris333333 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Έχω μια gigabyte 6600gt 128mb σε μητρική k8n diamond (sli) Θέλω να βάλω ακόμη μια 6600gt για να λειτουργήσουν σε sli. Έχω τις εξής απορίες 1.Πρέπει η δεύτερη κάρτα να είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο της Gigabyte ή μπορώ να αγοράσω μια κάρτα της msi ή άλλης μάρκας με τον ίδιο Gpu 2.Αν η δευτερη κάρτα έχει διαφορετικούς χρονισμους π.χ. (500-550 ή διαφορετική μνήμη 128-256 ύπάρχει πρόβλημα? 3. Πέρίπου πόσο βελτίωση θα δώ σε καινούργια παιχνίδια που υποστηρίζουν τη λειτουργεία SLI
DaVaS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 1.Modelo den exei simasia na einai to idio. 2.Nomizo oti prepei na einai to idio xronismenes me tin idia mnimi 3.Me ti beltiosei den tha trelatheis AKOMA.Tha sou elega na perimeneis ligo prin pareis kai ti deuteri giati tora kai na tin baleis den tha bgazei tin apodosi pou mporei na bgalei giati den exoun bgei akoma pexnidia me toso megales apetiseis.I malon iparxoun alla einai metrimena sta daktila....opote perimene na deis an oli auti i istoria me tis SLi aksizei i einai ena akoma kolpo gia megales poliseis.
Ailuros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Οι επιδόσεις στα multi-GPU configs ανεβαίνουν αισθητά αλλά όχι πάντα και όχι κατά 100% (δηλαδή να διπλασιάζονται). Ωστόσο υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πουλήσει την 6600GT και να πάρει μια αρκετά ισχυρότερη κάρτα της επιλογής του.
S2Katana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Θα ελεγα κατα 80% σιγουρα.Υπαρχουν δλδ παιχνιδια στα οποια πλησιαζουν τις επιδοσεις μιας 6800GT!Παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την κινηση μου να βαλω 2 Asus EN6600GT.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.